Officiellt

Nu är det officiellt, det är slut mellan mig och Martin. Det är ett beslut som vi kommit fram till båda två. Vi är inte ovänner på något sätt. Men det känns fruktansvärt jobbigt i vilket fall. Nu gäller det bara att hitta någonstans att bo. Även om det inte är någon panik med det.

Tokmätt

Jag och Sandra har ätit tacos. Såhär mycket har jag inte ätit på hela veckan så nu känns det som jag rullar fram lite lätt. Men det känns rätt bra iaf.

Sandra ska tortera mig lite genom att noppa mina ögonbryn. Jäklarns vad jag kommer vara snygg till imorgon!


Idag föll det en tår

Det skulle det ju inte göra. Men nog gjorde det det ändå. Åh så arg jag blir.

Är hemma hos Sandra i Östhammar, hon slingar håret på mig och nyklippt är jag! Kommer bli kalas bra till imorgon. Noppning av ögonbryn står oxå på schemat.

Gonatt

Nu är det snart gonatt. Det verkar inte bli bättre idag!

Saknar

Jag saknar dig som f*n just nu. Det är helt fruktansvärt jobbigt. Åh, hela kvällen har varit jobbig. Tårarna är bra nära emellanåt. Men ändå ska jag inte sakna dig. F*n så jobbigt det är...

Har solat idag

Åkte till Frösan och solade en sväng idag. Helt underbart skönt. Men jäklarns vad mycket fräknar jag har fått. Jag delar gärna ut ifall någon vill ha.

Har varit en sväng till öret oxå, systemet, lämnat sandras cykel, bokat tid hos jessica för klippning. Nu ska jag vila lite med sambon min. <3


MEn du finns fortfarande i mina tankar hela tiden.

Jag börjar smalna av

Nu börjar det verkligen märkas i kroppen. Över 10 kg totalt har jag gått ner. Det känns skönt, och med tanke nu på att jag inte äter ngt speciellt så kommer jag väl att rasa ännu mera snart. MEn det känns bra ändå. Skönt att bli lite lättare i kroppen. Men frågan är om det syns? Det syns på vågen i vilket fall.

Ny dag idag

Har kunnat sova hela natten, utan att vakna och vara ledsen eller arg. Det känns som det är på bättringsvägen, fast samtidigt så kommer det att komma bakslag. Sandra pratade med honom igår, det var svårt att hålla bak tårarna när jag hörde honom. Men det gick. Han sa att han inte visste, visste inget. Men ändå känns det som att han vet nåogt, men inte vad.

Har ringt barnmorskan på morgonen, bokat tid för cellprov och p-piller. Så jag har tagit tag i lite saker i mitt liv idag iaf. Det får räcka. Bättre än så blir det inte idag.

Jobb ikväll som vanligt.


Spelet är nog inte över än

Det tror jag inte. Inte någonstans. Det är nog bara en början...

Tårarna är nära nu

Jag gör allt för att dom inte ska komma fram. Fan, jag orkar inte. Jag vill inte. Men jag vill ändå vara med dig. Hur fan gick det här till?! Jag ville ju inte bli kär i dig. Men nu är jag här, jag är kär. Fan. Hur gick det här till?! Hur kan du lyckats tagit mitt hjärta? Hur gjorde du?

En tisdagsmorgon

Sovit ännu en natt i Östhammar hos Sandra. Det är så skönt att slippa sova själv när tankarna bara far runt runt i skallen. Jag har inte gråtit något mer nu, men han finns fortfarande i min hjärna. Det är jobbigt, men jag ska ta mig ur det här och bli ännu starkare.

Johanna kom hit imorse, nu försöker jag hjälpa henne lite med engelskan. Men det är lite halvknepigt, men det går nog bra ändå.

Vettigt

Ni som inte har något vettigt att säga till mig behöver inte göra det heller. Ni som ska ifråga sätta, ni behöver inte heller göra det.

Ni som vill finnas för mig, finns för mig. Det vinner vi alla på i längden.

Måndagskväll utan tårar hoppas jag

Har kunnat jobba utan att vara allt för disträ i mitt tänkande. Visst har det poppat upp i huvudet ibland. Men jag har varit tvungen att fokusera. Men det är inte lätt alla gånger. Tårarna verkar vilja komma fram fast jag försöker att hålla dom tillbaka. Det kommer inte att bli bättre för det. Jag ska inte slösa mina tårar. Han är inte värd det. Eller är han det?! Jag är kär, annars så ljuger jag.

Nu sitter jag hemma hos Sandra i Östhammar igen. Det här känns som mitt hem. Jag tror jag ska försöka hitta en lägenhet här. Lite dumt kanske inför sommaren. Men va fan.

Ännu en måndagsmorgon

Måndagsmorgon i Östhammar. Sitter hemma hos Sandra. Hade jag inte haft henne hade jag nog gått sönder helt totalt. Hon tvingar i mig ngt att äta, hon tröstar mig när tårarna kommer.

Ilskan och tårarna botades imorse med att diska. Jag vet inte vad som är fel med mig. Jag har väl antagligen gått och blivit kär, och nu har det bara skitit sig. Eller det har det väl egentligen. Vi ska bara backa ngt steg. Han är rädd, rädd för kärleken. Det är inte lätt. Det sociala spelet människor emellan. Jag tror och jag hoppas.

Dagen kommer idag att bestå av flera tårar, svordomar, besök på granngården, panta och krasa lite glas tillsammans med Sandra. Jag har nog så gott som flyttat hit.

Jag har nästan bestämt mig för att helt bryta med Martin efter 9 år. Det känns jätte tungt men ändå jätte bra. Men samtidigt läskigt. Men jag tror inte att jag har något att förlora på att jag bryter upp. Men jag vet inte än, men det lutar ditåt. Jag har i helgen insett att jag inte är kär i honom längre. Jag vill ju det, men ändå går det inte verkar det som. Vi vill så olika i livet, och jag tror att jag hittat min själsfrände, även fast han inte har insett det än.

Du har gjort mig så fruktansvärt illa, fast samtidig saknar jag dig mer än vad jag trodde jag skulle göra efter såhär kort tid...



Inte iordning gjord någonstans. Men vad gör det, vem ska jag vara fin för?!


Tårarna tar slut

Fast ändå inte. dom vill komma, men deom kommer inte. Hur i helvete gick det här till?

Jag ska dra över mig ett täcke och inte vakna upp mer

FAN!

Jag orkar inte. Hur i helvete kan du göra mig så illa?!

Tjejmiddag och utgång

Sitter i Easthammertown (Östhammar) hos Sandra och förfestar, vi har ätit grillat och nu är det spriten som gäller. Senare blir det Bowlan. Var jag hamnar i natt vet jag inte...

Packat och klart

har packat så jag kan åka till Sandra direkt efter jobbet. Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Skulle egentligen gått heldag, men gick hem två timmar för en annan tjej skulle bara sitta av tiden annars och jag hade lite att pyssla med. Så nu blir det lite vila innan jag går tillbaka.

Jobb idag

7,15-20,30 idag. Långpass men det gör många timmar. Blir ev till Sandra ikväll. Man vet aldrig.

Hur?

Hur kan du få mig att gråta utan att göra något? Jag förstår inte...

Öl

När fan började jag tycka om öl?!

Tydligen gör jag det...

Vilokväll

Ikväll kommer jag inte göra mycket. Så är det bara. Jag ska bara vara. Funderar på att äta lite glass och bara vara. Nog att jag kommer få ont i magen, men ändå. Håller på att tvätta lite men det är inte så ansträngande.

Jenny ville att jag skulle ut och gå, men det snöslaskar och regnar och snöar så jag håller mig inne ikväll. Soffan är bra skön!

Alla måsten är klara för dagen

Så vad ska jag hitta på nu?

Hästarna på Snäcksjön och Stenalma är fixade. Lägenheten är städad, tvätten är i tvättmaskinen, har ätit middag, har jobbat. Så nu är det inget kvar som jag måste göra idag. Det känns både skönt och lite rastlöst. Hade gärna haft något att pyssla med eller träffa någon ikväll. Det är iofs skitväder så det är lagligt att krypa ner i soffan och kolla på film. Jag tror att den idén lät bäst idag. Vad kvällen bjuder på vet man ju aldrig. Men det är planen nu iaf.

Tvivel

Vad känner du egentligen för mig? Är det samma som jag känner för dig? Ena sekunden tvekar jag, nästa så tror jag att det är samma sak. Jag känner bara ett tvivel.

Jag vill ha helg nu. Jag vill ha svar.

Jobb som vanligt

Ska kila iväg till jobbet nu om jag trotsar snön. usch, vill verkligen inte ha den. Nu blir det jobb mellan 7,15-14. Efter det blir det väl lite hästar som vanligt. Men idag tänker jag inte rida om det fortfarande snöar. Så är det bara!

Kors i taket

Jag äter frukost innan jobbet!

Det händer typ aldrig. Är ofta alldeles för lat för att gå upp i tid så man orkar äta frukost. Men idag har jag ju varit vaken ett tag så det var bara att gå upp och äta frukost. Blev te och macka idag. Sen väntar en kopp kaffe på jobbet när jag kommer dit.

Är jag ledig så äter jag alltid ordentligt med frukost, men nästan aldrig när jag ska jobba. Egentligen borde jag väl ändra på det, men det är skönare att sova på morgonen. Det är egentligen mycket jag borde bli bättre på.

Men nu ska jag njuta av min te kopp och sen ska jag sortera lite tvätt.



Bakslag

Nog att det skulle bli bakslag på snön och vintern. Men jag har verkligen ingen lust med det här. Det är vitt överallt. Blä.

Har varit vaken en timma snart. Totalt värdelöst. Ska upp och jobba om en stund.

Jag har drömt i natt. Jag har drömt om dig.


Är det här du och jag?

Hjärtat rusar, pulsen slår
Du ser på mig där du står
Tankarna för runt omkring
Ingen av oss gör nånting

Måste det va’ så svårt?
Kanske e också du rädd för att falla hårt
Men det får räcka nu

kom medan sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli

Allt man skjuter upp till sen, Vem vet när vi ses igen.
För hösten knappar in,det går så väldigt fort.
Så lägg din hand i min, så vi får nånting gjort.¨

Kom medan sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom kom kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli

Kom med mig kom. kom medan sommaren ännu hänger sig kvar
Medan natten ännu är ljum och vår längtan lockar och drar
Kom, det finns Dom dom dom som ser chansen glida förbi (chansen glida förbi)
Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli , Ta min hand så gör vi allt det som dom låter bli.
Kom med mig kom.

Hjärtat mitt

"Hjärtat rusar, pulsen slår. Du ser på mig där du står. Tankarna far runt omkring. Ingen av oss gör någonting. Måste det va så svårt. Kanske är också du, rädd för att falla hårt, men det får räcka nu!"

Hur svårt ska det vara?

Varför är man så feg? Det är väl bara att ringa. Va f*n Lina! Ring!

Vattar


Bilden är tagen av  Molly Bergström, hon har även redigerat den.

Uppdrag väskstädning



Nu ska vi se vad som finns här i:

- 1 röd bh
- 1 par trosor
- plånbok
- passat nyckel
- hemnyckel
- kalender
- Alkogel 85%
- 2 rör med resorb, ett fullt och ett tomt
- 1 cerat
- 1 blyertspenna
- 1 bläckpenna
- 2 mascaror
- 4 tamponger
- 1 parfym
- 1 deo
- 1 tandborste
- halstabletter
- 2 hårklämmor
- 1 ögonbrynspenna
- Pärlhalsband
- 1 par örhängen
- kortfodral
- 8 hårnålar
- 2 kapsyler
- kvitton
- 1 faktura
- 1 påse naturdiet
- Kortison
- Adrenalinspruta
- Alvedon
- Mjökltabletter
- 5 st kondomer
- 10 kr
- tuggummi
- allergimedicin


Känns som jag skulle kunna rensa ur en del, men det är ju mitt liv.


Har jag hittat rätt?!

Har jag hitta den som är lik mig, som har samma tankar och värderingar i livet. Där jag tror det skulle funka. Jag är kluven. Att spräcka all min trygghet och ge mig in i något nytt. Eller ska jag stanna kvar. Visst livet är fullt av utmaningar, men jag tror att jag låter vinden bära mig dit den vill. Jag känner mig som noll, vad vill jag. Vem vill jag dela mitt liv med?! Vem?!

Underbara vår

Det är så skönt ute, trots att det blåser lite nordanvind.

Har jobbat fram till 13 idag. Så nu blir det till att fixa mig lite lunch, sen ska jag bege mig mot Stallet och Stall Snäcksjön och fixa lite med hästarna där. Ikväll blir det till att få upp lite puls. Det enda är att jag missar en del av topmodel, men det går att kolla på tv3 play senare.

Imorgon är jag ledig. Men vet inte riktigt vad jag ska göra, mer än att fixa med hästarna. Men det blir nog en storstädning av lägenheten iaf.

Måndagsmorgon

J*vla pip mascara och j*vlas på morgonen nu. f*n blir så less.

Har iaf sovit ordntligt i natt. Jätte skönt. Ska jobba till 11,15 idag så det känns rätt lugnt. Men det blir inte så många timmar.

Har inte gått ner ngt kilo på vågen den här veckan, men det tror jag är för att jag är på g att få mens. Men jag har minskat 4 cm i omkrets. Det känns så skönt.

Solen skiner och det är +0,5 ute. Men det är iaf vår!

Helgen

Har så gott som bott hos Sandra sen i torsdags kväll. Allt har varit så sjukt och underbart. Men jag klagar inte. Bättre uppdatering än så blir det inte om helgen.

Fredagskväll

Om inte allt för länge ska jag bege mig mot östhammar och hemköp för att hämta upp finaste Sandran. Vad kvällen bjuder på har jag ingen aning. Men det märks nog.



Det här är ett par år sen. Men lätt finaste bilden på oss.

Min handväska behöver städas

Den är helt fruktansvärt tung. Jag vet inte vad jag har i den. Men den måste städas. Funderar på att tömma ut allt och gå igenom allt. Hmmm... Kanske tar en bild och bloggar om det senare.

Nu duschen. Dessutom tar jag helg nu!

Sommarschemat klart

Idag fick jag mitt sommarschema. Ser helt ok ut och jag är ledig hela midsommar helgen samt att jag jobbar en helhelg och sen en söndagskväll så jag klagar inte alls. Riktigt skönt. Jag tror man får bättre och bättre schema ju längre man jobbar.

Fick dessutom kallelsen till allergienheten, så den 11 maj ska det utredas vad som är fel på mig. Så det känns riktigt skönt. Måste dessutom ringa ang. cellprov oxå.


Hemma nu

Har varit över hos grannen på en onsdagsöl och kollat på sandhamn och fredag den 13e. Har varit jätte trevligt. Nu bär det av mot sängen. Är trött.

Börjar det inte bli lite dåligt med bilder i bloggen nu?

God natt alla fina människor!

Spökar

Varför spökar du i mitt huvud? Du gör det inte lättare.

Jag saknar

Positivenergi

"Omge dig endast av människor som ger dig positivenergi, du förtjänar inget annat"
- Min älskade mamma


Bytt till sommardäck

Jag har varit hemma hos mamma och pappa och mekat och bytt däck på passaten. Känns skönt att ha gjort lite nytta idag iaf. Mysigt och vara hemma hos mamma och pappa en stund.

Åkte till Sandra en sväng, det vart djupa samtal, jag är så glad att hon ger mig den tilliten som hon gör. Jag är så glad att jag har Sandra, hon känner mig verkligen utan och innan.

Nu har jag hängt tvätten och det kändes som det var hur mycket som helst. Och andra maskinen ligger redan i, hur jag nu ska få plats med den, det är en annan fråga.

Check

Tvättmaskin igång - check

Lina i soffan - check


Hemma pyssel

Jag har konstaterat att min tvättkorg är rätt full. Och att det börjar bli tomt i lådorna. Så jag får nog helt enkelt ta och börja tvätta lite. Det är tråkigt. Men det måste göras.

Blåsippor

Idag när jag var ute och red så såg jag blåsippor! Nu är det vår på riktigt. Så himla skönt. Men tyvärr finns ju massa snö kvar överallt. Jag vill ha bort den redan nu.

Är det vårkänslorna som börjar spöka?

Onsdagsmorgon

sitter och äter lite grötfrukost nu. Ska bege mig ut till stallet sen. DEt är en vacker dag idag med med blå himmel och sol. Fast det är lite kallt, termometern visar drygt 1 grad varmt idag. Bilarna på gatan har ett tunt istäcke på vindrutorna, vilket menas med att min bil oxå har det.

Jag är ledig idag. Det är så himla skönt, dagen ska spenderas med lite vänner hade jag tänkt. Har inget direkt inplanerat.

Stunder

Ena stunden känns allt så enkelt, andra så svårt, en tredje så förvirranden. Jag blir galen. Ibland snurrar det bara runt runt. Jag vill bara skrika stop! Men det går inte. Jag vet inte, jag är förvirrad. Varför är inte livet lätt?

Det känns i kroppen

Har inte direkt träningsvärk, men det känns i kroppen att jag har gjort något. Var segt och gå i trapporna på jobbet, men det gick. Känner mig även trött överlag. Men det kan säkert ha med allergin att göra. Det börjar komma pollen nu, och vår och sommar är bland den värsta tiden på året för mig. Men jag är duktig på att medicinera.

Dagen har även bestått av en jätte härlig promenad med Lovisa och sen ett par timmars arbete. Och nu sitter jag i soffan och enbart tar det lugnt. Så hilma skönt. Är sugen på ngt i magen, fast samtidigt inte. Känns som jag skulle kunna somna när som helst, men vill inte. Jag vill vara vaken ett par timmar till, av flera olika anledningar. Imorgon är ledig dag så jag behöver inte stressa upp direkt. Jätte skönt.

Imorgon är en ny dag...

Underbara vår som verkar vilja komma nu

Det är så skönt ute, solen skiner och det är många plusgrader. Snön verkar ge vika och det smälter. Det är så skönt. Ska möta Lovisan kl 15 på jobbet, då ska vi ut och promenera och sen börjar jag kl 16. Så skönt att få lite frisk luft och rensa tankarna lite. Det behövs.

Idag har Jenne, Emmelie och Felix varit med mig till stallet. Emmelie har ridit framför mig i sadeln, vi har både töltat och galoppat. Hon var så nöjd och duktig! Hon hjälpte mig med stallsysslorna och var jätte jätte duktig!

Nu ska jag försöka få lite styr på mitt hår innan jag går och möter Lovisa.

Ibland verkar fjärilarna göra sig ihågkomna i magen...

Skön morgon

Solen skiner, himlen är blå, det är helt enkelt en kanon vår dag. Och jag ligger fortfarande i sängen. Bara ligger och drar mig och myser. Ibland behöver man ha sånna mornar. Idag är en sån. Klockan är ju faktiskt inte mer än halv tio så det är lagligt att ligga i sängen fortfarande. Har slagit igång lite skön musik på spotify och bara är.

Tanken för dagen är att åka till stallet och rida Vattar och fylla spån i boxen. Efter det så blir det en sväng till Stall Snäcksjön och kika till hästarna. Glod och Aradis ska föla inom den närmsta månaden. Så jag har fullt upp idag.

Hade tänkt att försöka ut och springa eller ut och gå idag. Vi får se hur det blir med det. Nu blir det till att slappa en stund till i sängen innan jag gör någon nytta.

Måndagskväll

Är trött idag. Vart inte många timmar sömn i natt, lyckades även somna en stund innan jag skulle iväg till träningen. Så skönt så. Idag är jag jätte trött och antar att jag kommer att kunna somna så fort jag lägger mig i sängen. Älskar sånna dagar. Det är så skönt. Så inatt kanske jag slipper konstiga drömmar och ligga och vrida och vända på mig. Frågan är om man ska vara vaken en stund till eller om man ska krypa i säng redan nu?! Är faktiskt ledig imorgon på dagen. Börjar kl 16. Så skönt.

Kanske skulle ta och ringa en vän...

Fysiskaktivitet

Dagen började med jobb mellan 7,15-14. Sen direkt ut till stallet och mockade hela lilla stallet samt red Vattar på banan. Nu sitter jag hemma och äter tonfisksallad, och tar det bara lugnt. Ska iväg och träna vid halv 7 ikväll. Sen blir det hem och duscha och lägga sig i soffan en stund. Kommer nog sova riktigt skötn inatt. Har ju rört på mig en hel del. Det är bra för kilona som ska av. Minst 5 kg till till sommaren!!

Sovdax

Jobb imorgon bitti, så jag bör nog sova. Men är alldeles för pigg. Vore skönt att få sova utan att tänka och fundera. Men lägger jag mig så kommer jag nog att kunna sova ändå. Jag borde ge det ett försök iaf. Men tankarna går runt runt.

Kanske skulle finnas en paus knapp för hjärnan oxå, inte bara en deleteknapp?!

Ibland så...

...får man en klump i magen. En såndär skön klump i magen...

Slösöndag

Idag har jag inte gjort många knop inte. Både skönt och man blir lite stressad av det. Funderar på om jag skulle ta en promenad. Men jag vet inte riktigt om jag orkar. Eller en springtur kanske. Men vänta, nu vart det på tok för seriöst. Jag tror jag slagit i skallen eller ngt.

Något som är postivit är att jag faktiskt nu gått ner 9 kg. Och fler ska det bli. Iaf 10 kg till! Det skulle kännas riktigt skönt. Vi får se hur det blir med det. Skulle ju vara lite trevligt att vara snygg till sommaren. Men det känns i kroppen att jag har gått ner och framför allt så syns det. Pappa såg tom att jag hade gått ner. Och det är ju inte allt för vanligt att han ser ngt. Han såg inte ens att jag hade klippt lugg förut.

På tal om klippning så är det nog dax att klippa sig när jag får nästa lön. Dessutom sugen på att färga lite till sommaren. Lite blondare kanske. Får nog tänka över det lite.

Öltält

Igår så var jag ut med Sandra till öltältet på pinglan i Östhammar. Var mycket trevligt. Även fast jag inte riktigt kom igång igår så hade jag trevligt ändå. Va dock lite jobbigt då det var två killar som har flörtat lite med mig som båda var där. Men det funkade. Jag vet att det är andra som har det mkt jobbigare med många olika killar hela tiden, så jag är väl rätt skonad endå. Det har ju bara flörtats.

Idag har det annars varit en dag att bara ta det lugnt. Skönt. Har varit ledig två dagar i rad. Helt underbart faktiskt! Känns som jag har ny energi till jobbet imorgon.


Kalasfull, eller det blev tröttfull

Igår vart det till att dricka lite vin med Lovisan. Det var mycket trevligt, men jag blev riktigt full. Förstår verkligen inte eftersom att jag knappt drack ngt. Dessutom bör jag nog skaffa alkolås på telefonen. Man får lite halvlätt ångest när man ser vad man har skickat för sms till folk. Men men, mycket av det som kommer fram när man är full är ju faktiskt det man verkligen menar. Inte mycket att göra åt nu inte.

Nu är det bara att tagga till igen. Ska ut med Sandra ikväll.


Laga middag kanske?!

Funderar starkt på att äta ngt. Kanske skulle vara vettigt.


Min nya profilbild på fejjan, vaf tycks?


Älskade vänner

Jag älskar verkligen mina vänner. Dom som står mig som närmast. Idag var det så skönt att få vara med Sandra och bara snacka massa skit och ventilera sig. Så underbart.

Jobbförmiddagen gav många leenden och skratt tillsammans med Lovisa. Idag har varit en bra dag trots att det regnat. Jag tror att jag haft ett leende på läpparna hela dagen.

Får se vad kvällen har att bjuda på. Just nu avnjuter jag ett glas vin i badrocken, nyduschad. Nu har jag verkligen tagit helg.

Tack mina underbara vänner för att ni finns!

Sova

Kanske skulle ha sovit i natt istället. Nu är jag jätte trött och illamående. Jobbar iofs bara till 13, men det kan vara nog så jobbigt ändå och vara vaken tills dess. Blir nog en stund i soffan när jag kommer hem.

På riktigt

Har man inte kysst varandra, då är det inte på riktigt.

Har man använt kondom, då är det inte på riktigt.

Har man varken kysst varandra eller använt kondom har man inte gjort något.

Har man haft cybersex så har man inte gjort något.

Har man kysst varandra, då har man gjort något.

Har man inte använt kondom har man gjort det.

Har man telefon/smssex har man inte gjort något.

Har man både kysst varandra och inte använt kondom, då finns det ingenstans att komma undan längre.



Ni får ha vilken uppfattning ni vill, och jag har väl inte riktigt den här uppfattningen heller, men på fyllan och villan kan det bli konstigt ibland.

God natt alla vackra människor i min närhet.


Hata torsdagskvällar

Innan han kommer hem. När man varit utan närkontakt på flera dagar!

HATA TORSDAGSKVÄLLAR!

Sova många timmar inatt kanske?!

undrar om jag skulle krypa ner i sängen redan nu? Då får jag sova många timmar om det nu går. Jag känner ju mig riktigt trött, men hoppas att jag kan sova. Men det borde inte vara några problem tycker jag. Jobb imorgon bitti igen. Riktig sovmorgon till 7,15. Den där kvarten på morgonen gör mycket, börjar man 7 så är det toktidigt.

Vissa kvällar hatar jag bara

Ikväll är en sån kväll. Hjärtklappning, skulle behöva rensa hjärnan innan jag somnar. Känns bara så skumt och konstigt överallt. Undrar om man inte skulle ta en promenad med sig själv för att kunna rensa hjärnan innan jag somnar. Hatar dessa kvällar!

Deleteknapp

Varför finns det inge delete knapp till sina tankar och funderingar, att bara kunna deleta det man inte vill ha eller tänka på längre. Åh, jag vill bara att vissa tankar och funderingar ska försvinna ur huvudet. Även fast det mesta dels är borta så skymtar det till ibland. Jag blir galen. Varför kan man inte bara undantrycka tankarna och ta bort dom. Jag vill inte fundera och tänka på vissa saker. Jag vill bara inte. Det är så lätt när man slipper tänka på vissa saker.

Fast jag vet inte heller om jag skulle vilja att ens tankar och funderingar skulle funka som en dator. Nej, det måste finnas spontana saker oxå. Annars skulle ju livet vara rätt tråkigt.

Jag vill inte att du ska poppa upp i mitt huvud som en jävla gubben i lådan. Det hjälper mig inte.

Mina engelskakunskaper

Är inte direkt de bästa. sitter på chatten på fejjan och pratar med min franska kompis. Och jag kan inte franska, så vi tar allt på engelska. Och det märks att det var länge sen engelskan användes. Dock har jag aldrig varit ngn riktig stjärna på engelska, typ legat och vägt mellan G och IG och inte för att jag skiter i ämnet utan för att jag tycker det är svårt. Men men. Har faktiskt läst B-kursen på gymnasiet med ett G som betyg, och är mycket nöjd med det.


Städknäpp

Jag har fått en riktig städknäpp, såhär halv 8 på kvällen. Ibland är jag bra märklig. Köket är färdigt. Bara dammsugning kvar. Hallen är jag nästan klar med. Ska plocka undan lite vinterkläder. Lägger inte bort dom allt för långt, dom kan ju behövas tas fram någon gång mer. Men man kan ju hoppas att man slipper.

Men det är bra skönt när det är rent och snyggt överallt. Ska ta mig i kragen här någon dag att plocka undan den stationära datorn. Men vet inte riktigt hur jag ska ha det i vardagsrummet när jag har plockat undan dator hörnan, det kommer ju att bli tomt. Det tåls att fundera. Skulle vilja ha en låg hylla längs hela den väggen. Men vet inte om Martin går med på det. Det är svårt det där.

Mattider

Jag är inte jätte duktig på att hålla mattider måste jag väl erkänna. Men får jag bestämma så äter jag lunch någon gång mellan 11-13, middag mellan 16-18. Men idag är jag så jäkla hungrig, så jag får nog helt enkelt fixa mig lite mat redan nu.

Gråtmild

Idag känner jag mig helt gråtmild. Av egentligen ingen anledning. Det känns jobbigt eftersom jag inte riktigt vet varför. Tårarna skulle bara vilja rinna, men jag vet inte för vad. Jag skulle önska att livet var enklare än såhär.

Vilken soppa på en torsdag

Och visst var det soppa till lunch på jobbet idag. Hela dagen än så länge har varit en enda soppa. Iaf på jobbet. Bara allting som inte vill som det ska. Känner mig lagom matt nu. Imorgon är sista dagen, sen är jag ledig hela helgen i två dagar (!!!) kan ni tänka er det?! Och jag har sagt att dom inte får ringa in mig. Känns så skönt.

På lördag blir det tjejmiddag med dom söta flickorna, en del vin lär nog intas om jag inte tror helt fel.

Det var meningen att vi skulle till åland på lördag, men tyvärr blir det inget med det. Vi får en ny häst till stallet och har ett ihop släpp, jag tror inte att det är någon större fara med Vattar, men det är alltid skönt att vara där ändå. Så jag får vara  i stallet på lördag istället. Åland finns ju ändå kvar.

Nu ska jag bege mig mot vårdcentralen och vara lite barnvakt åt martins brors dotter Emmelie medans hennes lillebror ska träffa doktorn.

Det är underbart ute idag!

Nu ger jag upp för dagen

Nu kryper jag i säng och hoppas på att kunna sova ordentligt i natt.

God natt alla underbara människor!

Att alltid vara alla tilllags

Det är något jag helst vill vara. Men det är så svårt. Men ingen tackar mig egentligen för att jag vänder och vrider på mig i det oändliga. Men ändå vill man.

Jag kan tycka det är sjukt jobbigt att avboka saker jag bestämt med någon. Men samtidigt ska man ju itne göra saker som man själv inte vill. Det är så svårt.

Jag måste börja tänka mer på mig själv i vissa lägen. Men samtidigt vill jag vara den där lojala människan. Allt är komplicerat ibland.

Livet med andra människor är inte alltid rätt, men jag är glad att jag har mina underbara vänner!

Stallkompisar

Jag vet att jag har sagt att jag inte ska skriva om hästarna. Men det här är inte bara hästarna.

Idag när jag hade ridit klart och hade bara sopningen kvar så kom våran stallägare ut, har inte träffat henne sen Felicia kom ut ur magen. Det var jätte roligt att ses. Snackade en massa skit och sen kom Marie ut och ännu mer skitsnack. Sen vart det till att kasta in hästarna och så.

Det är så skönt att träffa folk i stallet, bara sådär spontant. Det gör att jag vill stå i lite större stall där det rör sig fler människor så man inte blir så bunden till bara en eller två. Så det här känns ultimat. Och på lördag kommer det en ny häst.

Vissa dagar är det så skönt att ha häst.

Mat i magen

Med lite mat i magen känns allt på en gång mycket lättare. Nu ska jag dra på mig ridkläderna och bege mig ut till stallet.

Höres.

Fy vilken efter middag, jag känner mig helt gråtfärdig

Var ensam två timmar på jobbet idag när ordinariepersonal var på APT. Allt bara gick i en enda fart, jag hann knappt med allt. Allt kändes bara som en enda röra. Jag kände att jag inte räckte till och kunde inte jobba "rätt". Nu sitter jag i soffan hemma, helt slut, gråtfärdig.

Ibland skulle det vara skönt att jobba med något dött ting, inga människor och deras liv. Men jag tror inte att jag skulle trivas med det i längden.


Uppraggad

Jag förstår verkligen inte?! Hur f*n kan man bli hur mycket uppraggad som helst bara för att man har ett öppet förhållande. Jag blir nästan galen. Vaddå?! Nu blir jag ju raggad på på nätet, sms och folk är nyktra. Hallå?! Det var inte såhär jag ville ha det.

Kvällen har kommit

Nu är det mörkt ute, nu är det bara till att tända fönsterlamporna så det blir lite lagom mycket med ljus i lägenheten. Även tröttheten börjar infinna sig. Nu är jag inne i en sån period då jag sover hur mycket som helst. Så det är nog dax att knata till sängen och lägga sig, jobbar 7-15,30 imorgon. Riktigt långpass känns det som.

Livet verkar inte alltid vilja som jag.

Energikick

Att komma ut i solen gav mig verkligen en energi kick. Var ute och red i 45 min, både jag och Vattar var svettiga när vi kom tillbaka. Jag bara älskar att det är pågång att bli vår igen. Helt underbart! Jag har verkligen längtat efter solen och de långa ljusa dagarna. Klockan är snart 7 och det är inte en tillstymmelse till att bli mörkt. Det är så himla härligt. Jag älskar de långa ljusa dagarna.

Ikväll blir det till att kika film i soffan, fick hem min beställning från Ginza idag.

Jag tänker inte ödsla min energi på dom jag inte får positiv energi tillbaka från.

Ut i solen

Det här går inte längre! Jag kan inte gnälla på att det är dåligt väder, och bara sitta inne, och nu när solen skiner kan jag ju inte sitta inne längre. Nu blir det en tur till stallet.

Vem vinkade åt mig i en grå Saab?

Imorse blev jag inringd och fick jobba dag istället för kväll, vilket är rätt skönt då jag är ledig ikväll istället. Men det vart lite mindre timmar idag än vad jag skulle ha haft.

När jag knatade iväg till jobbet imorse så vinkade någon så glatt åt mig när jag skulle gå över stora vägen, men jag har ingen som helst aning om vem det var som vinkade. Mycket märkligt.

Sitter och har teven på, kom en reklam om anti-age tandkräm mot ålderstecken. Man blir helt galen när det gäller produkter egetnligen. Hur mycket konstigt finns det egentligen?!

Snö?!

Jag som har bestämt att det är vår nu är inge vidare glad över att det snöat idag. Tycker inte riktigt om det. Jag vill ha vår och sol nu!

Bara för att jag är singel vill jag inte hångla med dig, OK?!

Nu har folk börjat förstå att jag och Martin inte direkt är tillsammans. Men bara för att det är så så vill jag inte bli upp hånglad av vem som helst.

Va över en sväng till Imme för att hejja på dom och säga hej till Erik som jag inte träffat sen i somras. Så kommer en kille som jag träffat på lite fester och så, han ser rätt bra ut men han ingen aning om vem han är eller så. Och kramar om mig och säger "hej Lina, kul att du är här" och pussar mig på kinden först och sen försöker hångla med mig, men hallå?! Bara för att jag får göra vad jag vill just nu så vill jag kanske inte hångla med vem som helst?! Jag vet att den här killen har småflörtat lite med mig tidigare men jag har bara ignorerat det tidigare, och nu helt plötsligt så kan man försöka hångla upp mig. Less jag blir.

Jag vill iaf ha tillbaka Martin, jag är kär, jag älskar honom. Men nu är det han som är dum... Livet är inte lätt alla gånger.


Påskhelgen

I fredags så började påskhelgen för min del, ridlektioner på Bärby för Jenny Mandal, gick riktigt bra. Sen blev det förfest med Lovisa och sen Bowlan i östhammar. Hamnade i valö på natten, mamma och pappa hämtade mig. Sen hem och sova ett par timmar, iväg till jobbet. Stallet, till Sandra, ut på Bowlan igen fast nykter. Förbi Imme på ägen hem och hejjade på dom och Erik som kommit hem från sin seglatts. Sov ett par timmar och vaknade 07,02 och skulle varit på jobbet 07,00. Jobbade hela dagen igår, ut till stallet coh sen hem till Oskar och Jenny för lite middag. Sen slocknade jag i sängen vid halv 10. Var så slut i både kroppen och huvudet. Tårarna bara rann, helt slut. Nu sitter jag i soffan och ska lägga mig och vila en stund. Idag är jag ledig och ska bara ut till stallet.


Lisbeth hade tagit den här bilden på Bärby. Kolla min dräktiga valack :S

Skål

Nu är det långfredag! Så skål mina vänner!


Kvällspass

Jobbet gick bra. Lite som hände på jobbet så det vart inte samma gamla vanor som alltid.

Nu ska jag klippa Martin, så han blir fin tills han ska ragga brudar imorgon.

Jobba ikväll igen (förvånad?!)

Ska straxt sätta upp håret och bege mig mot jobbet. Har ingen som helst motivation. Tårarna känns nära emellanåt, fast jag ler samtidigt. Allt är bara så upp och ner.

Dessutom är det storhelgstillägg ikväll :)

En gång är ingen gång



Jag bara älskar den här!

Jag ler

Jag ler när jag tänker på dig.

Det känns så rätt, men ändå så fel.

Men jag ler.


RSS 2.0