Kvällens sista

Har varit en hel del idag, därför har jag inte hunnit med så mycket! Men nu ligger jag nerbäddad och det är dax att slå på en film! Sex and the city 2 blir det!

Gonatt alla fina!!

Naturkunskap, iphone och IKEA

Har överlevt min första naturkunskaps lektion. OCh det kommer nog gå bra! Men gäller att ha lite disiplin nu bara!

Min iphone har kommit och ska hämta den imorgon, dessutom bär det av till IKEA för att köpa säng och sen börja flytta in i lägenheten. Allt kommer bli bra, det är bara lite tungt just nu!

God förmiddag

Godmorgon var det för ett tag sen. Nu är det god förmiddag! Idag är det fruktansvärt tungt. Det är tungt att andas, vara, föra sig. Men det kommer bli bättre! Men idag är ingen rolig dag alls.

Dessutom börjar naturkunskapen idag så nu är det plugg som gäller oxå.


Nerbäddad

Nu ligger jag nerbäddad på soffan, helt underbart skönt! Det ända är att jag har så förbaskat ont i huvudet.

Det har gått bra med maten idag! Inte ngt "man inte får" och har promenerat ca en halv timma. Imorgon blir det lika med maten och sen mer motion. Jag SKA ner ordentligt i vikt!

Gonatt alla fina! Jag tror inte jag orkar hålla mig vaken så länge till...

Snart färdigpackat

Och det känns förjävligt. Jag vill inte, inte flytta från M. Våran gemensamma lägenhet som vi gjort allt emd kärlek. Men även bråkat och skrikit på varandra. Jag hatar det här... Jag vill inte... Förstår att det är jobbigt för båda, förstår varför du lag min arm om mig. I hjärtat kommer det alltid att vara vi...




Du kommer alltid finnas i mitt hjärta!


Känns som jag inte vaknar idag

Jag är helt slut idag, känns som jag aldrig kommer att vakna någon gång...



Nakna osminkade sanningen med flyttlådor och IKEA kassar i bakgrunden. Jag bjuder på denna. Dessutom har jag inte ens borstat håret idag.





Mattor

Sitter och kollar lite mattor inför flytten.


Den här på IKEA är jag sugen på till vardagsrummet. 195 kr


Och den här dörrmattan från rusta. 149 kr. Riktigt cool faktiskt...

Skyltar på väg

Jag åker till en hage där det går hästar i som ska behandlas i ett sommarstugeområde här i närheten av Öregrund. Det är lite kul på vad man sätter upp och hur man har det om man jämför med ett bostadsområde i en mindre ort, eller en "by" där det bor mest fastboende.

På vägen ner finns det två skyltar där det står "Katt på väg" eller "Akta katten". Ja, det kan springa katter över vägen, men ska man då sätta upp skyltar överallt på skogsvägarna där det står "akta haren" "rådjur på väg"?! Skulle en fast boende sätta upp en skylt angående katten?! Nja, jag tror faktiskt inte det. Katter lär sig trafiken och det är dessutom bara 30 km på den sträckan tror jag.

Men jag har däremot inte sett någon skylt i just det här området med "akta barn". men på en annan väg häromkring så finns det istället massor med skyltar där det står "akta barnen" och sen har dom gjort dockor med reflexvästar så man ska hajja till. Men även fast man bor nära vägen så måste man lära barnen att akta sig för vägen. Hur skulle det se ut i mitt i sthlm om det kommer upp skyltar där det står "akta barn", nej det funkar ju inte. Men på landet, där ska det skyltas överallt.  Och ofta är det inte ens fastboende som sätter upp dom här skyltarna.

Dessutom så finns det mååååånga skyltar där det står "välkommen till .....", "Här bor..... och ..... och....." och sen finns det hemma snickrade skyltar om vad stället heter. Visst det kan vara lite charmigt.

Egentligen så får man inte ens sätta upp skyltar har jag för mig. Men som det verkar nu kan man ju slänga upp vilken skylt man vill överallt utan att någon bryr sig. Så varför inte, kanske skulle sätta upp en skylt utanför jobbet:

"Akta undersköterskor, vårdbiträden och pensionärer"

Planering inför veckan

Denna vecka innebär mycket ledighet och flytt!

Måndag
Ta det lugnt dag men ska försöka packa det mesta.
Jobba på Snäcksjön
Rida Vattar
Promenad

Tisdag
Packa ännu mera
Rida
Promenad/ev jogging om foten tycker det är okej
Jobb på Snäcksjön
Ska börja plugga Naturkunskap B, 16,30-18,30
Jobb på Snäcksjön

Onsdag
IKEA och köpa säng med Jenny
Börja flytta in!!!

Torsdag
Jobb 7,15-11,15
Plock i lägenheten
Läkarbesök 15,00
Jobb 16,00-20,30

Fredag
Flytta grejer
Rida
Jobb på Snäcksjön

Lördag
Försöka bli klar med flytten
Ev. inflyttnings skumpa hos mig i nya lägenheten
Jobb på Snäcksjön

Söndag
Stallträff kl 10
Jobb 16-20,30

Så ser planeringen ut just nu! Fulltecknat med andra ord! Inte så mycket jobb, men desto mer saker att göra!

Den senaste veckan har varit helt galen

Söndag
Bakis och sen jobb 13-20,30

Måndag
Min födelsedag! Lunch med Lovisa och promenad.
Jobb 15-20,30

Tisdag
Jobb 7-13
Packade lite med Lovisa
Hem till mamma och pappa och firade födelsedagen

Onsdag
Red och fikade tillsammans med Sandra
Jobb 13,45-20,30
Födelesedagsfikade med Martin

Torsdag
Stalldax och red med Marie
Jobb lite på Snäcksjön
Jobb 14-20,30

Fredag
Jobb 7-14
Jobb på Snäcksjön och provred en jätte fin häst
Personalfest i tallparken (vart på tok för onykter)

Lördag
Jobb 7-20,30 bakis och jäklig men allt gick bra!
Körde lite folk till Bowlan i Östhammar.

Söndag
Sovmorgon och sen stallet, löslongerade och mockade ur boxen.
Jobb 14-20,30
Packade mera med Lovisa

Inte konstigt att jag inte hunnit med mig själv eller bloggen. Men den här veckan blir bra mycket lugnare hoppas jag!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Inte partaj den här gången! Men nu är det stenhårt på LCHF och motion som gäller. Vart lite för mkt slarv under födelsedagen och så. Men nu ska jag ner i vikt igen! Har dessutom en kompis som tänker köra samma sak som jag! Så nu ska vi peppa varandra!

Frukosten idag blir äggröra och bacon. Lunch blir kyckling och blomkål och sås. Middagen är inte bestämd än, men tror att det blir korv och sallad. Det är ändå helt okej att utesluta alla kolhyrdrater, jag mår bra mkt bättre av det och håller mig mätt längre. Dessutom är allt så mkt godare med riktigt smör och grädde. Det är egentligen sjukt att man går ner av att äta protein och fett (och naturligtvis grönsaker). Men fett löser ju faktiskt fett.

Hade jag inte haft så förbaskat ont i foten fortfarande så hade jag tagit en vända i spåret. Men inte idag. Idag blir det nog ridning och en promenad.

Mitt första delmål är - 4 kg. Vad ska jag ha då som belöning? Förslag önskas!

Mitt totala delmål är -14 kg, tog jag 15 kg förra året ska jag nog ta lika mkt till! Nu är jag riktigt peppad för det här!

Så nu är det ut i badrummet för vägning och mätning! Ni får inte reda på mått och kilon, men hur mkt jag minskat kommer jag skriva här! Men det får ni hålla tillgodo en vecka till!

Tillbaka till verkligheten och vidare...

Eller ngt sånt! Har jobbat 57 timmar på 8 dagar, jag är bra slut i kroppen och skallen. Så nu har jag duschat av mig allt jobb och bara sitter i soffan och tar det lugnt. Jag har inte så mkt fantasi till bloggen just ikväll. Men lovar på bättre from. imorgon.

Jobbar Jobbar Jobbar

Jag vet att det varit dåligt med bloggande. Men senaste dygnen har sett ut såhär:

Torsdag
Jobb 14-20,30

Fredag
Jobb 7-14
Provridning av häst
Personalfest kl 18 - ?

Lördag
Jobb 7-20,30

Och sen har jag kört lite folk till Östhammar och så. Imorgon blir det jobb 14-20,30 så jag hoppas på överseende att jag inte har skrivit ngt... DEt har som varit en helt del jobbandes....

Jag är trött

Förut kunde jag utan problem vara uppe halva nätterna. Nu är jag bara galet trött på kvällarna. Skulle kunna somna på direkten. Men ändå inte. Imorgon är det jobb 7-14 sen på kvällen blir det personalfest. Får se hur kul det blir med det. Men det går säkert bra! Jag och Lovisa ska dela på en flaska vin eller så.

Hjälp mig förresten med morgondagens ämne!



Bästa ämnet får sin blogg länkad!


Rapsolja i håret

Ibland får jag för mig galna saker. Men jag är sån. Mitt hår är nyklippt men är ändå så risig i topparna. Och visst kan man säkert köpa ngt jätte bra medel för massor med pengar. Men med undersköterskelönen så prioterar jag inte det direkt. Så jag tänkte prova ett par dagar med rapsolja i topparna. Olivolja kanske är bättre, men har inget sånt hemma just nu. Man måste ju prova. Ägg i håret är väl kanske inte det bästa heller?!

Vad har ni för huskurer till håret?

Jag saknar ibland mitt ljusa halvlånga hår...


"Kommer du ha en älskarinna så ska vi inte gifta oss"

Var och hälsade på Sandra på jobbet på Hemköp. Det var kväll och väldigt lugnt. Och för en gångs skull, så var det riktigt flamsigt, (var länge sen sist) och min telefon ringer, Sandra hör att det är någon som står mig lite närmare. Och då slänger hon ur sig: "Om du kommer ha en älskarinna så kommer vi inte att gifta oss". Varpå det går killar förbi och bara smilar. Haha, dom lär tro vi var helt galna! Men Sandra och jag har en väldigt speciell relation till varandra som inte är den lättaste och bryta. Och vi kan verkligen säga ALLT till varandra.


Fulla och glada på Bowlan


Tråkiga måsten = telefonkö

Har ringt både tele2, telia och vattenfall. Håller på och fixar en hel del inför flytten. Tråkigt men allt går. Ska faktiskt bli skönt att flytta ändå. Även fast det är mkt runt omkring.


Livsfarliga husdjur

Nog att jag kan tycka diverse djur är livsfarliga, typ kossor och så. Men igår låg jag och kollade på tv4 tror jag att det var. Det var en dokumentär om folk som höll livsfarliga djur som husdjur i USA. Typ tigrar och pantrar. Nog att katter är små och söta, men dom kan göra en bra jäkla illa dom med. Men dom där stora djuren kan nog göra en bra illa dom med. Det var skräckexempel med och jag känner att man kan inte vara riktigt riktig om man håller ett livsfarligt vilt djur i icke anpassad miljö och så. Det kan ju bara inte riktgt vettigt. Inte enligt mig iaf.

Nog att vi i övriga världen håller ormar och spindlar och så som husdjur och det kan vara nog så farligt. Men dom går ju att handskas på på ett helt annat sätt.

Nej tacka vet jag mina dammråttor som husdjur. Dom är tysta, kräver ingen uppmärksamhet och man behöver inte mata dom. Haha. Fast nu har jag fått en dammsugare av mamma och pappa i födelsedagspresent så nu får jag inte ens ha dom som husdjur längre.

Vad anser ni att ha livsfarliga vilda djur som husdjur?


Fikamys efter jobbet

Fick som sagt var en halv prinsesstårta med mig hem från mamma och pappa igår. Så när M var hemma idag så passade vi på att ha lite fikamys på kvällen. Var mysigt att prata och skratta som förr. Dessutom fick jag reda på att M kunde vifta på öronen. Har jag aldrig vetat tidigare. Haha, och ändå har vi varit tillsammans i 9 år. Det var faktiskt trots allt idag lite kvalitetstid med varandra och det var riktigt trevligt utan bråk och tjafs. Så det finns nog förhoppningar om att vi kan umgås som folk så småning om.

Nu blir det nog till att bädda ner mig i soffan och hitta ett vettigare ämne att blogga om. Mina läsare har ju verkligen stigit i mängden. DEssutom måste jag svara på kommentarer!

Lunchar hemma en snabbis

Väl hemma från stallet. Hade lax i kylen så det vart lax och spenatsoppa till lunch och även middag idag. Inringd på jobbet en stund tidigare idag så jag känner att jag är lite halvstressad. Men allt går. Nu är det dax att ta tag i maten igen. Nu ska jag ännu mer ner i vikt! Men det har blivit lite fusk med tårta och så den här veckan. Men nu är det nya tag.

Nu blir det stallet

Ska ut till stallet med Sandra!


Komihåglista för blogg ämnen

- Husdjur - livsfarliga

- Inredning

- "du och jag ska inte gifta oss om du har en älskarinna"

- Min födelsedag

- Flytten

- Saker som jag inte vågat tidigare

- Vinterid

- Vattar

- IKEA

- Nätshopping

- Aloe Vera

Kommer säkert på mer, och fyll gärna på listan!!


Ibland är det underbart att komma hem

Firade min födelsedag med familjen idag.

Jag hade i mina extensions idag och mamma tyckte det var jätte fint, pappa tyckte dock att det hade växt mycket sen han såg mig sist. (ca 3 veckor sen).

Dessutom så stod det ett rådjur och åt äpplen utanför fönstret (ja jag är uppvuxen på landet), och då börjar pappa prata med den och fråga om det var gott med äpplen. Dessutom hade min bror en utläggning om att man kanske skulle tämja rådjuren så var det lättare att slå ihjäl dom sen. Haha. ibland är det bara för sjukt alltihop. Men jag älskar min familj...


En bra dag idag

Nog att det inte känts som jag fyllt år direkt. Men dagen har varit bra och känslomässigt stabil. Nu sitter jag och väntar på Lovisa så ska vi äta lite cheesecake och kika på teve/film. Myyys.

Bara att gilla läget

Nu är jag 26 år.

För 26 år sen hade min mamma legat i två dygn utan att jag tänkte visa mig ute, men tillslut så kom jag ut! Tydligen hade jag hår på öronen som ett litet troll, och hemma hos mamma och pappa finns det ett vykort "jag" hade skrivit till min morfar från bb. Där det stod hur fin jag var och allt sånt. Pappa hade redan bestämt att jag skulle heta Lina, redan när jag låg i magen så var jag en Lina. Jag har under min uppväxt kallats för Luan och får även heta det ofta när jag kommer hem. (Därav bloggnamnet, bloggen hette från början bara Luan.) Jag är första barnet och alltså storasyster till min bror. (även fast han brukar presenetera mig som sin lilla stora syster) Jag bodde mina första år på Södermalm i Sthlm. Sen vid tre års ålder så flyttade vi till Lavarö och till landet. Jag döptes i Edebo kyrka där jag även senare är konfirmerad. För 26 år sen föddes jag på Danderyds Sjukhus och i Lejonets tecken.

Det är alltså jag.





Anna Lina Elsa Ljungdahl 840823


Jag lever

Jag har varit lite frånvarande, dels att jag inte mått ngt bra, varit på kräftskiva, varit bakis och jobbat. Men jag lever iaf. Dock har jag världen ångest idag för att jag fyller 26 år imorgon... Jag tyckte 25 var alldeles lagom ålder. MEn men, det är väl bara att gilla läget.


Hur gamla är ni som läser min blogg?


Redo för kräftskiva

Äntligen är mina extensions i! Jag får använda dom när jag inte jobbar och när jag orkar! Detta är kvällen utseende! Det blir nyktert ikväll tror jag iaf!!


ÄÄÄÄÄLSKAR mina extensions!!


Mardrömmar

Jag orkar inte mer. Nu finns den personen i mina mardrömmar oxå!! Far och flyg för i helvete!

Sova var det

Men skickade iväg en spontanansökan till UAS och MAVA, dom sökte undersköterskor, så varför inte?! Vi får se vad det leder till. Håll en tumme.

Gonatt

Morgondagens ämne



Bästa ämnet får sin blogg länkad här på bloggen!
Nu säger jag godnatt!


Några korta om dagen

- Stallvistelse

- Inringd på jobb tidigare

- Besök hos farbror doktorn

- Jobbkväll

- Promenad

- Ångest

- Filmmys med Lovisa

- En lite tablett och godnatt

Något riktigt pinsamt eller klantigt jag gjort

Inte för att jag verkligen kan komma på en viss situation som är sådär extrem. Men några pinsamma saker har man alltid gjort som ändå hänger kvar hos en. Dessutom är jag överlag väldigt dum/klantig i det mesta. Fast oftast blir det bara fel när jag tänker. Haha.

- Hade sex på en klippa ute på en ö, blir påkomna (riktigt pisamt)
- Lyckas få sladd på bilen och åka ner i diket på sommaren (!!!!) har dock aldrig hänt igen, det här var början av min tid då jag hade tagit körkortet precis.
- Klotat ner för diverse trappor (experten själv, oftast då jag är nykter)
- Kommit till fel arbetspass
- Kläckt ur mig massor med konstiga saker
- Vaknat mitt i natten och trott det varit dag och börjat göra iordning mig för dagen fast helt fel tidpunkt.

Kan nog komma på massor med andra saker oxå, men det här är några utav sakerna iaf.

Morgonsol

Det är vackert väder ute och solen skiner, men det är kallt, sådär höst kallt. Min morgon började rätt bra men nu har den rasat. Idag fungerar ingenting. Jag kan inte göra ngt. Känner mig helt handlingsförlamad. Idag ska jag till läkaren senare. Antar att jag kommer må skit efteråt. Jag är så osäker på att jag kommer kunna jobba. Kan man sjukskriva sig pga psykisk ohälsa?

Dagens ämne


Något riktigt riktigt pinsamt/klantigt jag gjort
(jag ska bara lyckas komma på vad det är)

http://brus.blogg.se
http://brus.blogg.se
http://brus.blogg.se


Nu blir det gonatt

Nu ska jag lägga mig och läsa nyaste vecko revyn och sen försöka sova. Tänk på det jag skrivit i nedanstående inlägg. Fundera på hur ni tänker och tycker. Jag hoppas på att inte vakna allt för tidigt imorgon. Morgondagen består av jobb, stall och besök hos farbror doktorn för att utvädera pillrena. Och sen lite mer prat om hur vi ska gå till väga för att jag ska kunna må så bra som möjligt. Men än så länge har jag iaf sluppit en värsta panikångest igen iaf. Men vet aldrig när det slår till, och då är jag glad att jag har tabletterna.

God natt alla fina och var glada att ni har varandra, men tro inte det bästa om alla, tyvärr är det inte så...


Skitsnack?!

Vad anses som skitsnack egentligen?

Jag anser att det är när man försöker medvetet skada någon genom att gå bakom ryggen och berätta sanna/osanna saker som skadar personen i fråga.

Men är det skitsnack när man pratar om hur man själv upplever situationen och personen? Jag tycker inte det. Hur jag uppfattar eller blir behandlad av personen är ju min verklighet och känslor. Visst kan man bli sårad av detta om det är negativt. Men alla måste få tycka och känna vad som helst beroende på situationen och så. Alla kan inte älska allt och alla. Och man måste kunna få prata om hur man upplever vissa saker. Men är det då skitsnack om jag då har en negtiv uppfattningen eller blir illa behandlad? Och jag mår dåligt av det?! NEj jag tycker inte det.

Men snackar man med flit och baktanken är att gå bakom ryggen och skada någon. Då är det skitsnack enligt mig. Inte hur man upplever situationen och personen i fråga, även fast det kan göra ont så är det inte skitsnack.

Att det över huvud taget ska vara så svårt att inse att man gör misstag och inte är gudsbästa barn själv?!

Jag vet inte vem jag kan lita på längre

Jag har ju som sagt inte mått något bra på ett tag, vilket kanske inte är så konstigt då jag genomgår en av de värsta livskriserna man kan göra i livet, det tar slut med ens livspartner och separation och flytt. Det är inget lätt man går igenom. Men det som gör mig fruktansvärt ledsen nu är att på något sätt har någon som jag haft förtroende för läckt ut vad vi pratat om och så. Så nu är allt tydligen mitt fel att situationen är som den är. Men lika väl som jag då gjort att det är som det är så har det åt andra hållet påverkat mig och gjort att jag fått panikångest.

Det jobbigaste är att folk försöker lägga all skuld på mig i det här. Men så är det inte. Utlösande faktor om hur jag upplever en situation, ja visst, det kan jag ta. Men det är inte MITT FEL att situationen har blivit såhär. Ofta ligger mycket bakom. Det är inte av en situation som gör att det här händer, det har med mycket att göra. Och är man redan en skadad själ och har mycket sorg och hemska saker med sig så kan vissa saker bli utlösande faktor. Men den utlösande faktorn är oftast inte det som är problemet i grunden.

Vad hela situationen handlar om och om vilka kommer jag på något sätt inte lägga ut offentligt. Men jag är less på att jag har en läcka bland dom jag trott jag har kunnat säga saker i förtroende till, och att jag blir anklagad för det här som är.

Min panikångest har inte med den utlösande faktorn att göra. Det har med saker som ligger flera år bakom mig, men utlöses av saker som gör mig väldigt ledsen eller sårad och sen sätter igång ett dominospel med känslor, frustration och allt vad det nu innebär. Men det är inte den utlösande faktorn som gör situationen till ett helvete. Det ligger ofta mycket längre bak.

Men jag är väldigt ledsen av att någon av mina vänner inte visar sig vara den vän jag tror den är. Jag vet inte vem det är. Bara att det är någon. Så i fortsättningen kommer jag ha väldigt svårt att öppna mig (vilket jag redan har) och svårt att låta folk komma när in på mig. Det här är riktigt läskigt...

Epilatorn och oönskad hårväxt

Varje gång jag ska skriva epilator så på något sätt lyckas jag trycka in S tangenten. Fråga mig inte var det är för fel på mina fingrar, jag får nog ta och uppfostra dom lite granna.

Men iaf. I slutet av förra månaden köpte jag en epilator. Bästa köpet på hela månaden! Kör man först med den och sen rakar bena så får man riktigt bra resultat. Jag har dock bara vågat köra på benen än, jag vet dom som kör bikinilinje och typ allt! Skulle jag aldrig våga, det gör ju asont säkert. Men jag kör på benen och tycker det är helt okej. Visst känns det men inte mkt mer än så. Men första gångerna trodde jag helt ärligt att jag skulle dö! Flera gånger om! Men ju fler gånger jag har kört, desto mindre ont har det gjort! Så någon gång ska man väl kanske våga sig på att prova underarmarna/bikinilinjen. Men jag som är så smärtkänslig... Nja, får nog samla mod till mig ett tag iaf.

Vaxning är ngt jag funderat på, men tror att det gör apont! Men man kanske ska våga. Jag och en kompis är lite inne på en brasilianer, men frågan är om man vågar?! Det lär ju göra galet ont. Några erfarenheter av er läsare? Men än så länge är det bara en tanke. Men vi får se var hösten leder till. Det är ju som sagt lite arbetssamt att köra med hyveln hela tiden. Men allt går bara man vill. 









Vad använder ni och var för att ta bort oönskad hårväxt?


Morgondagens ämne

Nu är det bara att fylla på med ämnen, vinnaren dras imorgon. Den med bästa ämnet blir även länkad till här på bloggen


Hår extensions

Låg igår och kollade på Tyra Banks show. Där det handlade om folk som alltid har i extensions och inte kan leva utan dom.MEn Tyra var så tuff att hon tog ur sina för att dom andra skulle göra det. Det fanns dom som inte ens tagit ur och varit utan på flera år. Men dom gjorde det och var jätte snygga!

Visst, jag har oxå extensions. Ibland. Jag använder clips och trivs jätte bra i mitt långa hår, men skönt att kunna ta ur dom ibland.

Vad tycker ni om saken? Ska man ha eller inte?! Visst är det kul ibland, men kanske inte jämt jämt jämt.





Inte bästa bilderna, men visar mig både utan och med.

 


Jag har extensions på ca 50 cm och tycker det är alldeles lagom. Men som sagt till vardags har jag inga, men till fest klickar jag gärna i dom. Men jag trivs bra i mitt "korta" hår oxå, men målet är att ha riktigt långt hår, men på vägen kan jag faktiskt fuska lite.

Mina fem favoritparfymer

Eftersom jag jobbar inom vården använder jag inte parfym när jag jobbar, utan jag hara bara på mig privat. Men dessa fem är mina favoriter för tillfället:

Escada Marine Groove



Gillar escadas parfymer starkt och den här använder jag när jag går ut. Tycker dom sitter hela kvällen och natten.


Sarah Jessica Parker - NYC




Denna är fräsch och jag använder den som vardagsparfym


Hugo Boss - Hugo Woman



Har alltid gillat den skarp och haft en liten flaska av den. Synd bara att den är så dyr. Men den ska verkligen inköpas när jag får råd.


Versace - Bright Crystal



Fräsch doft som jag också använder som vardagsparfym.


Gucci - Rush 2



Lite tyngre doft som passar bra till kvällarna.

Alla bilder lånade från www.nordicfeel.se

Dagens ämne


Mina fem favoritparfymer

http://cuteewe.blogg.se
http://cuteewe.blogg.se
http://cuteewe.blogg.se

Dåligt med ämnen igår! Hoppas på bättre idag!


Jobbmorgon

Såg att jag började en kvart tidigare än vad jag trodde. Men det är inga större problem. Sitter och äter frukost nu. Blir jobb med finaste Lovisan idag!

Det går fortfarande att lämna bidrag till morgondagens ämne! Vinnaren kommer dras när jag kommer hem från jobbet!

Nu blir det godnatt

SKa försöka iaf. Är trött. Vet inte om tabletten hjälpte direkt. Men men. Idag har alla känslor stått på högkant!

Kom ihåg morgondagens ämne lite längre ner!!

Gonatt alla fina!

Tagit första tabletten

Jag fick ju piller hos doktorn. Och jag tog ett nyss då jag inte fungerade och hade brytit ihop totalt. Inte för att jag vet om det funkade direkt, men en aningens lugnare känner jag mig iaf. Och lite dåsig så det har nog gjort sitt ändå. Jag hoppas på en lugn kväll iaf. Inte för att jag vet om det blir så, men jag hoppas.

Jag orkar inte mer

Jag orkar inte gråta och bryta ihop flera gånger om dagen. Tårarna bara rinner och rinner. Hur blev det såhär?

Varför blir jag alltid inblandad?

När veterinär kommer ut, varför blir det då alltid att jag är inblandad i det? Eller iaf är i stallet. Nu var det den här gången inte allvarligt. Men ändå. Jag är ändå där. Jag vet inte riktigt hur jag lyckas.


Bilden tagen av http://mbfoto.blogg.se


Morgondagens ämne

Nu är det bara att fylla på med ämnen, vinnaren dras imorgon. Den med bästa ämnet blir även länkad till här på bloggen!


Fem sätt att få med sig en kille hem

Jag är då inte den singeltjejen som drar med mig killar hem från krogen direkt, och inte drar med mig dom hem heller. Och har väl kanske inte fem sätt att få med mig en kille hem, men jag ger iaf min syn på detta.

För det första så är det nog inte kvart i tvåragget som är det bästa att dra med sig hem, det brukar inte alltid vara det smartaste draget. Inte alla gånger, men det kan bli bra. Det är bättre att försöka hitta en kontakt med killen tidigare under kvällen om det är en helt "ny" kille man ska lyckas få med sig hem. Jag har varit med om att man stöter på varandra många gånger under kvällen och sen blir det bara så att när man väl ska hem så brukar man lite lätt fråga efter nattsällskap.

Jag har själv varit den som blivit hemdragen efter krogen, då började den här killen med att bjuda på shots och så, och sen så vet jag inte hur det kom sig, men jag satt i en bil till mitt ute i skogen. Jag skulle då inte försöka supa ner någon för att få med mig någon hem, jag tror inte att man vinner på det i längden.

Det går ju alltid att bjuda på kaffe/te om det är ruggigt och det kan man alltid försöka köra med, det brukar kunna gå hem det med. Eller öl brukar ju oxå funka. Har varit med om den repliken "jag har nybäddat i sängen" men den gick inte hem hos mig då jag skulle jobba dagen efter.

Jag tror egentligen inte på att dra hem någon alla gånger, visst för kanske en trevlig natt, men inte mer än så. Vill man något mer så ska man nog gå hem själv och sen kanske träffas och så när man är nykter/nyktrare.

Så min sammanställning blir nog såhär:

- Försök att få kontakt
- Sup inte ner personen
- Bjud på kaffe/te mitt i natten (alltid mysigt)
- Visa vem du är och använd din flörtiga sida
- Erbjud nattsällskap
- Ta inte hem kvartitvåragget
- Var den du är och släpa inte hem något bara för att du måste!

Dagens ämne


Fem sätt att få med sig en kille hem



http://cuteewe.blogg.se
http://cuteewe.blogg.se
http://cuteewe.blogg.se


Morgondagens ämne

Med tanke på att jag har rätt bra bloggtorka just nu så vill jag att ni ger mig förslag till ett ämne att blogga om. Även den som givit det ämnet blir länkad till här på bloggen! Vinnaren och ämnet dras imorgon!


Kvällslugn

Ikväll känner jag mig faktiskt riktigt lugn även fast kvällen varit omtumlande. Jag vet inte riktigt vad som hänt. Och trött är jag dessutom. Inga panikånget attacker än iaf. Men på fredag ska jag ju till läkaren på uppföljning om tabletterna som jag faktiskt inte än behövt att ta. Men dom står här på bordet ifall att jag skulle behöva. Men man kan tydligen ta dom om man behöver för att man ska kunna sova om man är orolig oxå, men nu är jag ju så galet trött så det kanske inte är ngn idé att prova överhuvudtaget om jag ändå inte behöver. Och jag ska väl vara glad att jag sluppit ta dom.

6 lådor redan klara

Jag har redan fått ihop 6 kartonger. Men det är myyyyycket saker kvar. Men har varit duktig på att sortera och så. Och slängt en massa. Det känns skönt.

Lovisa kom över här på kvällen och drack lite te. Sen sorterade vi lite i byrån och med lakan och så och packade ner det. Så idag har jag varit lite driftig. Men det är fan inte kul att behöva separera efter såhär många år. Det sliter, det gör ont.

Jag förstår inte

Om jag nu på någotvis har gjort/sagt ngt om någon så är det inte okej.

Men att göra ett helvete för mig är tydligen helt okej.

Jaja, folk verkar fungera jävligt konstigt, och jag trodde tyvärr inte det här om dom...

Tårar

Jag packar och gråter floder. Jag hatar det här, jag orkar inte...

Och varför?

Jag hade hoppats på att jag inte kände lika mkt för dig längre. Att jag på något sätt lyckats trycka bort dom. Men jag vet inte, det är nog inte så. Jag förstår inte att känslorna kom så plötsligt. Kan dom inte bara då försvinna?

Dessutom är jag så jävla less på dig, du ska raderas totalt ur mitt liv!!!

Söndagens bästa

Sitter med Lovisa och Malin och äter middag nere på stan. Lovisa och Malin var ute och drack på lördagen. Jag var nykter.

Jag:
"Hade jätte ont i huvudet imorse när jag vaknade, så jag fick ta två alvedon innan jag gick till jobbet"

Malin:
"Jag hade oxå ont i huvudet imorse"

Jag:
"Fast jag var ju nykter igår..."

Haha. Det var lite kul just då iaf...

Tisdagsmorgon

Jag har kunnat sova sen 12 snåret inatt. Jätte skönt. Så nu känner jag mig en aningens utvilad iaf. Men trött är jag iaf. Så det blir nog sängen ett tag till innan det blir dax att göra ngt annat vettigt.

Idag ska jag börja packa och röja, det känns inge vidare faktiskt. Men allt går. Det kommer säkert bli massor med tårar och ångest.

Stjärnfall

Satt på balkogen igår kväll och pratade i telefon, det var stjärnklart och såg ett stjärnfall. Naturligtvis var jag tvungen att önska något. Men vad det var, det säger jag inte till någon. Måste ju försöka ifall det lyckas.

När såg ni ett stjärnfall senast? Önskade ni något?


Bilden lånad


Segtrött

Ikväll är jag faktiskt trött. Sådär sovtrött. Så jag hoppas verkligen på att kunna sova inatt. Vore så himla skönt. Dagen har varit ganska lugn idag ändå. men ändå jobbig. Imorgon ska det börjas packa. Men nu är det dax att ta en halv liten tablett så jag verkligen får sova.

Jobb Jobb

Jobb nu igen. 15-21,15 idag. Med endast halvvana vikarier. Kommer inte bli sååå kul. MEn men. Överlever säkert...

Finns det inget slut på mina tårar?

Jag förstår inte, tårarna bara rinner och rinner. Det är ett helvete. Hade allt varit annorlunda, hade allt sett annorlunda ut hade det aldrig blivit såhär. Hade båda kunnat umgås med varandra hade det aldrig blivit såhär. Jag hatar det här. Jag orkar inte. Tårarna bara rinner och rinner.

Efter en vecka

-1kg på vågen sen förra måndagen (trots att jag har mens och är uppsvullen)
-3cm i midjan (fast det är säkert sen i juni jag har senaste resultatet)

Så nu vet jag vad jag har att börja med. Mätt magen/midjan hade jag inte gjort på länge så det var dax nu. Vikten hade jag koll på iaf. Så nu är det 4 kg till målvikten. Undrar vad jag ska belöna mig själv med då. Till min slutliga målvikt är det 14 kg. Det ska ta och gå till nästa sommar!

Funderar på att ut och springa idag en sväng.

Bästa idag

Kollar på minipillerkartan imorse om jag tog tabletten igår och konstaterar att det hade jag ju inte gjort. Så jag tog pillret vilket jag trodde var 10 timmar för sent. Inte bra med tanke på att man ska ta dom med 24 timmars mellanrum.

Går till jobbet och på vägen kommer jag på att det är ju SÖNDAG idag och inte igår. Så jag har alltså tagit pillret 14 timmar förtidigt istället.

Snacka om dagvild och totalt lost i skallen. Men jag lever fortfarande iaf. Haha...


virrvirr totalt ibland


Sovdax snart

Jag känner mig trött. Så det kanske blir dax att sova ett par timmar. Ska upp i vettig tid imorgon och försöka ta mig in till Östhammar och shoppa flyttlådor. Det börjar bli dax att flytta snart.

Är det ngt sånt som man alltid glömmer att man ska köpa när man ska flytta in som man alltid glömmer? (Diskställ är köpt redan)

På gungan i lekparken

Finaste Lovisa och Malin lurade ut mig till lekparken, där finns det en jääääätte stor gunga där vi alla tre fick plats. Många samtals ämnen kom och gick och trots att tårarna rann ibland så kom skratten emellanåt.

"Vi kommer leva våra Carrie liv!" (finare ord för singelliv)

Kommer inte ihåg allt vi pratade om men allt går bara runt runt i en dimma just nu. Mycket tankar om mycket. Men allt kommer säkert lösa sig.

Det är mkt som gör ont

I mitt liv just nu. Det är fruktansvärt jobbigt. Allt med situationen med Martin och det har kommit över mig nu. Jag saknar, jag tycker om, jag vill vrida tillbaka klockan. Att allt ska vara som förut fast ändå inte. Gråt kantas med ångest och skratt pga mina underbara vänner. Jag är så jävla glad att jag har dom.

Inte lika långt pass idag

Somnade runt halv 1 inatt. Är sååå trött nu och galet ont i huvudet. Men det är bara lite frukost och en alvedon, -sen är det bara att jobba 7-13 och se glad ut. Återkommer i eftermiddag.

God natt

Nu har jag jobbat 13.25 timmar, trött och seg. Men blev en sväng på klipporna med tjejerna och sen en liten kik inne på Hummel. Inget av värde där inne ikväll direkt. Så nu är det bara att sminka av sig, krypa ner i sängen och hoppas på att kunna sova.

Gonatt.

Godmorgon

Idag kommer det inte bli mkt uppdaterat. idag väntar 13 timmars jobb. Så nu ska jag sminka mig och kila iväg.

Nu är jag trött och känner mig lugn

Ska ge det ett ordentligt försök att sova nu. Nu är jag lugn, dåsig och trött...

Besök på vårdcentralen och jobb

Dagen började med iaf några timmars sömn. Sen så ringde jag vårdcentralen och fick en tid på förmiddagen. Var skönt att lätta på allt tryck. Så nu är jag inne i karusellen. Läkarbesök nästa vecka igen och lite piller utskrivna. Känns skönt att nu ska alla mina trauman jag varit med om sista året få rätsida och jag får rätt hjälp.

Hade behövt hjälp redan för ett år sen så knivhotet hände på jobbet. Nog att det var från en människa som är dement. Men det är det värsta jag varit med om, så det är säkert sånt som spelar in oxå. Så det känns skönt att få hjälp nu iaf av primärvården, jag fick ingen hjälp av arbetsgivaren. Och nu har det börjat bli mkt värre igen.

I övrigt så känns det rätt bra. Sitter i soffan efter ett 9 timmars pass. Trött och slö är jag, kanske inte så konstigt då jag inte sovit inatt. Imorgon är det 13 timmar som ska tillbringas på jobbet.

Nu ska jag tortera mina ben med epilatorn! Det går bättre och bättre! Men det är AJ!


Några timmars sömn

Gör att jag mår en anings bättre iaf. Men jag mår då rakt inte bra. Värsta natten som verkligen verkligen varit på länge. Har knappt fått sovit ngt och är jätte trött. men allt går. Har ringt vårdcentralen nu och hoppas på att jag får en tid snart.

Jag förstår inte hur du tänker

Hur du kan såra mig så, inte hålla det du lovar. Att behandla mig som jag inte vore värd något. Att säga saker du vet sårar mig ngt fruktansvärt. Jag är så less på det. visst, jag är ingen ängel själv. Men det blir inte bättre av det här.

Du sa en gång: "när man börjar känna sig ensammen, ska man känna efter och sen vara ensammen lika länge till så man verkligen vet att man är ensammen" Jag förstår då inte hur du tänker just nu. Du har knappt varit singel, men ändå...

Det har lugnat sig

Jag börjar kunna andas normalt igen och pulsen är nästan tillbaka på det normala, tack vare några fina underbara vänner som funnits för mig ikväll. Men jag är rädd för att sova, rädd för mörkret och ensamheten. Det var så fruktansvärt läskigt. Jag vill inte må såhär. Jag har alltid varit stark, men varför har allt fallit? Det har hänt så fruktansvärt mkt i mitt liv det senaste året, och det har bara runnit över kanten nu. Jag ska ta mig ut ur det här, men hur vet jag inte. Men till och börja med är det till att flytta och hitta mitt eget jag och mitt eget liv.

Men det var en total panikångest attack jag fick ikväll. Det är inget jag vill uppleva igen. Det var vidrigt. Det går bara inte. Imorgon blir det till att ringa vårdcentralen.

Jag erkänner jag mår så jävla psykiskt dåligt

Det här går bara inte längre. Panikångestattacker på kvällarna. Det går bara inte. Jag orkar inte, jag vill inte vara med i livet längre. Snälla någon hjälp mig, jag vet inte var jag ska ta vägen längre.

Efter många timmars arbete och en liten roadtrip

Så har jag ett vardagsrumsbord och en teveskänk till min tjockisteve. Det känns nice. Jag är trött men kan inte riktigt komma till ro. Men det kommer väl. Behöver iaf inte stressa för att komma upp till jobbet, börjar 12 imorgon. Men måste fixa lite matlådor och så innan. Suck. Men det går nog bra. Jobbar hela helgen verkligen. Men det blir pengar iaf.

Nu är det bara lite mindre än 3 veckor kvar tills jag får min lägenhet. Ska bli så galet skönt faktiskt. Har längtat, samtidigt som det kommer bli ångestfyllt som satan och verkligen bryta allt med denna underbara människa.

Har gjort en bra affär

Lag ett bud på en annons på blocket på ett vardagsrumsbord och en tvskänk. Hon skulle ha 800 kr för det, men jag lag 500 kr. Kommer bli asbra! Jag är ju som sagt affärskvinna. Någon som behöver ett lack soffbord? Hade ju redan köpt ett sånt för jag skulle ju bara ha ngt. Men nu vart det det här istället. Är mkt nöjd. Och kommer jag byta ut teveskänken sen åker den ut i badrummet och så målar jag bordet vitt. Kommer bli riktigt riktigt bra!!

Hemma en snabbis

Slutade kl 13 på jobbet, nu sitter jag med lite mellanmål bestående av Keso, linfrö och soltorkade tomater. Ska snart och hämta Lovisa sen ska vi till vårdcentralen och apoteket. Kl 16 ska jag vara tillbaka på jobbet igen fast på demens avdelningen. OCh idag ska jag INTE somna på soffan på dagen, så jag kan sova inatt. Orkar inte ha en sån här natt till. Så idag är det verkligen full fart. Vet inte om jag kommer hinna få in ngn motion mer än det jag skenat på jobbet.

Oroligt

Det känns som jag knappt sovit, har vridit, vänt, vaknat om vart annat. Jag har inte fått ro i kroppen alls inatt. Fruktansvärt jobbigt. Men det brukar vara så när jag inte mått ngt bra under kvällen. OCh ännu värre när jag vet att jag måste sova för att orka jobba. Men som tur är att jag är ledig ett par timmar mitt på dagen iaf.

Nu är det dax att ta sig upp ur sängen och göra lite frukost.


Ihop depp

Ibland rasar min värld och mattan rycks bort under fötterna. Ikväll var en sån kväll och det var fruktansvärt jobbigt. Men fina ord från fina människor värmer och hjälper. Nu känns det mycket lugnare i kroppen men det är inte så lugnt som jag skulle vilja att det är. Hoppas på att få sova inatt utan att vakna i panik (vilket jag gjorde tidigare på dagen då jag drömde mardrömmar). Jag har många timmars jobb imorgon så jag borde verkligen sova, men jag tror att det inte går just nu. Jag är inte tillräckligt trött än...

Stärkande för själen

Jag och Lovisa gick ner och satte oss nere på klipporna och tittade på solnedgången och pratade om det mesta i livet, hur allt var förut och hur det är nu. Det är stärkande för själen att sitta nere vid klipporna och titta på vågorna. Det gör att man orkar lite till. Lite till av allt. Livet är inte lätt alla gånger, men så är det bara.

Jag är glad att jag har en så fin vän jag kan prata med det mesta om, en vän som inte för det vidare. Dessa vänner är guld värda!!


Middagsdax

Broccoli, tomat, paprika, stekfläskfilé med fetaostsås gjort på creméfraiche och grädde. Gott gott! Jag gillar det här nya sättet att äta på! Nog att det är lite svårt att vad man ska hitta på och få in tillräckligt med fett. Men men. Jag ger det en månad! (Med lite fusk för födelsedagstårtan)



Motion ordentligt idag

Dagen började med stallet och en timmas ridtur och nu på eftermiddagen har jag och Lovisa varit ute och gått lite drygt 1½timma. Det är så skönt nu, känns skönt i kroppen. Är oxå riktigt taggad till att börja ut och springa, men först lite mer kondis genom promenader och ridning. Jag har ju fortfarande mitt mål med -10 kg till sommaren. Det ska verkligen gå!

Dessutom måste jag börja fixa lite middag, ska ju inte äta efter kl 19 på kvällarna. Idag blir det fläskfilé och ? Hmmm... har inte ritkigt kommit på vad än.

Var kommer tröttheten ifrån?

Jag somnade någon timma igår på soffan, sen så somnade jag runt 12 igår och vaknade galet trött halv 9 imorse och sen lyckades jag somna 2 timmar på soffan oxå. Hur gick det här till?! Och jag är fortfarande väldigt trött. Jag tror alla sovtimmar som jag förlorat börjar komma ikapp. Men men, så är det väl.

Annars har det inte hänt mycket i mitt liv idag. Var ut till stallet imorse med Marie och var ute och red en timma. Riktigt skönt, men märks att jag inte rider så mycket längre. Har ju för sjutton ont i rumpan.  Haha, undrar när det hände senast. Vattar sköter sig riktigt fint iaf och går som en klocka trots att han är modell badboll.

Nu blir det till att filura lite till vad jag ska äta till middag. Sen har jag inte en susning om vad som händer. Skulle vilja hitta på något ikväll men jag vet inte vad.

Partypingla?!

Den här bilden taggades på mig på fejjan, jag tror den säger allt om mig och hur min lördag var. Haha...


Lättnad

Fick precis ett provsvar som var negativt! Så galet skönt. En sak mindre att oroa sig för iaf.

Idag är tanken att jag ska ut i stallet och sen hoppas jag på att träffa fina Sandra. Idag är min enda lediga dag på hela veckan och tanken är att jag ska bara göra saker jag har lust med!


Mätt och mår bra

Det som är så bra med det här, det är att jag aldrig nästan känner mig hungrig. Till middag idag blev det lax, spenat och broccoli. Är galet mätt och kommer nog vara så resten av kvällen. Har inte känt mig hungrig under hela dagen trots att jag har ätit ordentligt och som man ska. Jag tror på det här jag. Ska bli kul att ställa sig på vågen nästa vecka.

Ikväll ska jag ut till stallet. Men inte riktigt än. Skönt att ha lite "dötid" den här tiden på kvällen och sen åka ut. Så går kvällen lite fortare.

Än så länge går det bra

Än så länge har jag skött mig med maten och motionen. Ikväll är planen ut till stallet och sen promenad. Har även tagit upp lax som jag ska göra ngt gott med. Men vet inte riktigt vad än. Tips?!

Lite ändringar i arbetet i veckan, fick jobba idag (fler timmar) och ledig imorgon. På lödag fick jag 1,25 timmar extra och blev flyttad till annan avdelning. Så nu är jag ledig tills torsdag morgon. Ska bli riktigt skönt. Är trött och trött i ryggen.

Nu blir det soffläge en stund, sov inge vidare inatt.


Kanske skulle börja sova om nätterna

Nu är jag helt galet trött, det kanske är lika bra aatt jag börjar sova om nätterna. Det löser sig säkert när jag vridit tillbaka dygnet igen. MEn det tar ju ofta ngn vecka innan man får tillbaka dygnsrymten igen.

Känner av ryggen idag med, den är trött. Men det går! Det är bara nu i början som det känns mkt. Nu måste jag fixa det sista innan jag går till jobbet.

Summering av sommaren

  • Alldeles för mycket alkohol
  • Inte varit nykter en hel helg sen i maj
  • Firat midsommar i Kelinge
  • Fått en ny väldigt nära vän
  • Knytit många underbara kontakter
  • Suttit på staketet utanför Hummel med en underbar karl ett antal kvällar
  • Haft sommarens bästa hångel som slår allt
  • Haft en singelsommar totalt
  • Ramlat ner för trappan på Hummel
  • Skurit upp tån på öltältet
  • Varit på det finaste bröloppet
  • Dansat styrdans
  • Jobbat utav helvete
  • Tittat på fyrverkerier
  • Badad kvällsbad i Tallparken
  • Gjort Jelloshots med Lovisa som var oätbara
  • Tittat på när Stockholmare ska lägga till med båtarna vilket inte går riktigt bra
  • Blivit kär
  • Sovit alldeles för lite
  • Solat hur mkt som helst
  • Dansat på balkongen i BH
  • Druckit skumpa
  • Varit med om en massa drama helt i onödan
  • Varit med i ett fyrkantsdrama
  • Tittat på Roslagsloppet på klipporna
  • Haft ett år efter möhippan för Hanna

Säkert mkt mkt mer som jag inte kommer på just nu, men min sommar har varit totalt underbar! Tack alla fina inblandade.

(Är det någon som kommer på något mer så kan ni ju hojta till)


Singelprommenad

Har varit ute och gått med Lovisa här på kvällen. Det är så underbart att snacka lite skit och bara må bra en stund och dessutom få motion på köpet. Dessutom kollade jag på teve en stund och sen ringer Sandra! Det var ngt på teve för mig, ja jag såg det och ja det var något för mig. Ni som känner mig alldeles för väl kan ha en aning om vad det handlar om. Haha. Men men. Vissa saker är jag värdelös på och så är det bara. Men träning ger färdighet. Eller hur är det dom säger.

Nu blir det sängen. Inte ledigt imorgon inte, nej 7-15,30 på Viggen imorgon. 60 timmars vecka var det beställt!

Nu ska jag ner dom kilona (och lite till) jag gått upp under semestern

Det är bara att inse. Alkohol gör att man går upp i vikt. Har typ bara gått upp 2 kg under semestern. Men dom ska ner nu och lite till. 10 kg till till nästa sommar är tanken. Alltså ungefär 1 kg i månaden. Det borde jag klara. Tanken är att jag ska ut och gå (tanken är springa så småningom) minst 3 dagar i veckan, rida/arbeta med hästen 5 dagar i veckan och inte ta hissen på jobbet i den mån det går. Sen tänkte jag köra lite LCHF tillsammans med lite naturdiet och bara äta "onyttigt" på helgen samt inte äta efter 19 på kvällarna och endast dricka vatten. Det är iaf min plan. Och hittils har den gått bra. Har jobbat 8 timmar idag. Bara ätit bra mat och så. Så det här ska jag lyckas med. Är lite inne på att skriva mått och vikt (alltså vad jag gått ner/upp) varje måndag här på bloggen bara för att peppa mig själv.

Vad tror ni? JAG SKA LYCKAS!

Vaknade på tok för tidigt

Jaha ja, då var jag vaken. Klockan ringer inte förrän 06,20 egentligen. Men vaknade straxt innan halv 6. Och konstaterade att jag iaf inte kommer kunna somna om utan att vara galet trött. Så upp och i med linserna, och nu ligger jag här, läser lite fler bloggar och känner mig lite halvseg. Ska upp och fixa lite frukost så småningom. Måste bli mkt bättre och nogrannare på maten nu känner jag. Nu är semestern över och det är bara att köra igång med allt. Vattar ska även sättas igång idag. Jag kommer vara helt slut när jag är klar med allt idag.

Har inte sovit ngt vidare. Har mest drömt och vaknat från och till. Jobbigt värre, men det går.

Det ordnade till sig

Bakfyllan gick över tillslut. MEn nu är jag galet trött och ska nog krypa ner i sängen. Datorn får följa med så ska jag läsa lite bloggar innan jag säger hej till John Blund. Känns i ryggen idag att det var länge sen jag jobbade. Och det kommer kännas i benen imorgon, dom där trapporna är helt galna att springa i. Inte roligaste arbetspasset idag och jag hann inte ens ta rast. Men men. Lite timmar avverkat iaf.

Tack alla inblandade som gjorde båtveckan till den bästa!! Summering av sommaren kommer komma inom kort. Men nu är det sängen.... ZzzzZzzZzzZzZ....

Galet bakis

Tror all bakfylla för hela veckan har kommit nu. Och om 3 timmar ska jag börja jobba igen. Det var den semestern. Jag har nog bara festat känns det som. Men men. Ibland är det så. Har levt riktigt singelsommar.

Igår var jag på öltältet med Sandra. Hade roligt, men inget slår fredagen. Den var underbar. Kl. 00 är det alltid avslutning på båtveckan med fyrverkerier. Och jag hade turen att få stå ute och titta på det med en jätte fin kille. Dessutom avslutades allt med ösregn och riktigt jävla åskoväder rent ut sagt. Var dyngsur när jag kom hem. Men vad gör det då. Kröp ner i sängen och vaknade totalbakis. Men det är det värt.

Den här veckan känns lite jobbig:

Söndag
Jobb Tärnan 16-21,15

Måndag
Jobb Viggen 7-15,30

Tisdag
Ledig

Onsdag
Jobb Sjöbris 14-20,30

Torsdag
Jobb Tärnan 7,15-13

Jobb Sjöbris 16-20,30

Fredag
Jobb Tärnan 14-21,15

Lördag
Jobb Sjöbris 7,30-20,30

Söndag
Jobb Tärnan 7-13

Dessutom jobbar jag måndagen där på. Men det löser sig säkert. Men många timmar blir det i vilket fall. Men det behövs. Men blir bara trött av och titta på det, men skönt att komma igång med vardagen igen.

Aj min tå

Igår så kände jag att det gjorde ont, och när jag kollade så blödde jag ganska mkt på ena foten. Jag har på något vis lyckas skära upp 3 mm på stortån. Verkar inte som det är ngt glas kvar (vilket jag antar att det var jag var inne på öltältet). när jag kom hem så blödde det mkt så både jag och skon duschade inatt. I fyllan och villan så konstaterade jag att det inte var smartaste draget att tvätta foten i handfatet, så det var lika bra att duscha. Men idag gör det ont ont ont. Har pillat och grejat och hittar inget.

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Sarah kom över och drack lite och sen var det öltältet som gällde. Dansade och hade galet kul. Dansade styrdans med en killkompis och sen när jag var på dansgolvet blev jag tagen i handen av en annan killkompis som skulle dansa med mig. Så då vart det någon form av bugg till Shakiras Waka Waka. Haha. Ibland är det underbart att vara jag.

Jag brukar aldrig bli kallad för mitt efternamn, men i det sällskapet är vi två Lina L så om man på något sätt ska skilja oss åt så blir det tydligen med efternamn. Men jag som inte har så vanligt efternamn reagerar så fort någon säger det.

Är en aningens bakis och nu sitter jag och väntar på sötaste Sandra som kommer hit med frukost. Jag är bakis, men vad gör det när man har underbara vänner!


På G!! Här från Midsommarafton


Ändrade planer

Blir utgång iaf idag. Väntar på att Sarah ska komma hit så ska vi fördricka lite och sen får vi se vad som händer. Men imorgon blir det oxå utgång. Blir totalt en femdagars. Sen lär jag få ta det lugnt ett par veckor. Har druckit på tok för mycket egentligen. Men får ha en halvnykter vinter istället. Idag blir det vitt och sockerdricka som gäller. Hoppas på att kunna dricka det imorgon oxå. Öppnade en ny dunk precis. Men men. Nu är det bara att tagga! Ikväll blir det utgång.


Ibland orkar jag bara inte

Vissa dagar är bara skit. Jag orkar inte. Orkar inte med någon, orkar inte med mig själv. Idag är en sån dag. Lika igår. Visst kan jag bete mig som en bitch dom här dagarna jag mår så jävla dåligt. Men jag vet inte vad jag ska göra åt saken.

Tröttisdag

Idag är jag mest bara seg och trött. Jag är inte bakis på något vis, men endå är jag helt galet trött. Vet egentligen inte om jag orkar/vill/har lust att gå ut ikväll. Har inte hört mig för med någon heller om dom ska ut. Väntar på att Sandra ska ringa så får vi se vad kvällen bjuder på. Tvätta är lätt ett bra nöje idag, kan man vila och bara softa emellan. Skulle egentligen behöva ta mig till Konsum och handla lite. Så det blir nog dagens måste idag. Får helt enkelt se vad kvällen har för äventyr.

Ett år försenad möhippa eller ngt liknande

Igår drog vi ut våran finaste Hanna att få dricka lite alkohol. När vi hade möhippan förra året var hon höggravid och drack då inget. Vi hade då världens mysigaste möhippa och allt var jätte lyckat.

Men igår så fixade vi att pappan fick vara hemma med barnet, vi började med att dricka lite cider och öl och gå ner på stan och kolla lite båtar. Sen hem och sminkade och fixade lite, och efter det fixade vi lite tacos och åt och drack gott. Malin och Josse kom när vi precis ätit klart och sen var det mkt prat, skratt, allsång och alkohol. Riktigt trevligt hade vi det. Och det vart jätte lyckat. Skumpa till middagen såklart och jag och Lovisa lyckades koka äckliga jello shots, det var ingen höjdare men nog skulle dom ner iaf. Martina lyckades måla mina tånaglar igårkväll, och Hanna som fått på sig en riktigt snygg tröja (som jag hade skrivit på) den tycktes vara för lite urringad så vi klippte till den lite. OCh var fin hon var igår. Nere på stan väl så åkte Martina, Lovisa och Hanna karusell, jag och Josse stod lugnt och tittade på. Sen begav vi oss till öltältet och vi dansade och hade galet kul. Men vid kvart över ett hade jag så ont i fötterna och var trött så jag gick hem. Och skönt var det, för inte är jag bakis idag. Nog att jag går runt i hemma kläder. Men vad gör det. Det är skönt.

Har röjt och diskat efter igår. Och nu tänkte jag efter jag vilat en stund på soffan ta mig an snabeldraken och dra av lite. Sen är det bara på´t igen!

En underbar kväll

Lagom berusad och ont i fötterna. Nu blir det gonatt. Uppdaterar om kvällen när jag vaknat till liv imorgon.
¨
Ett litet smakprov bara:

*Jelloshots
*Sönder klippt tröja
*Skumpa
*Nagellack
*Båtrace
*Öltält

Ikväll Ikväll

Händer det något. Med vad tänker jag inte avslöja förrän imorgon.


Vila lite i soffan bara

Vart hårt igår. Så nu blir det soffläge och vila lite ett par timmar. Sen är det bara på´t igen bara! Bakis och inte någon större koll direkt på gårdagskvällen. Men men, har inte sovit direkt innan och mår inte så bra. Men ikväll ska det bli fin fylla. Måste ta det lite lugnare någon dag så jag orkar helgen.

Nu blir det film och vila...

Detta gäller ikväll


Dagens måsten avklarade

Allt utom städningen är egentligen avklarat nu. Nu tänkte jag att jag skulle försöka sova ett par timmar. Har ju som sagt inte sovit ngt vidare. Blodtrycket hos BM låg bra 118/79 och då var jag ändå lite uppstressad, men fick nya piller utskrivet och dom tog lite prover. Nästa tid för cellprover är avbokade, för dom tog jag idag när jag ändå var där. Nu är det bara hålla tummarna och hoppas på det bästa.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan, det regnar och är otrevligt väder ute...

Upp och iväg

Undrar när jag gick upp såhär tidigt senast för att göra något?! Den här tiden brukar jag ju sova som bäst. Nejdå. Men inatt har jag inte sovit något vidare heller, vaknat och mått skit rent ut sagt. Nu sitter jag och faktiskt äter frukost, det händer inte överdrivet ofta, men idag så. Först blir det ett besök hos BM för att få lite piller mot killbaciller (haha) och sen ut till Stenalmna och fylla vatten till alla hästar. Efter det ska jag hem och sova ett par timmar. Har sovit jätte lite i natt igen. Ont i skallen har jag fortfarande, fan, ska ju parta ikväll. Men men, det löser sig nog...

Har varit med fina vänner ikväll

Har därför inte uppdaterat. Är galet trött och ont i huvudet. Renbäddad och ska försöka sova nu. Uppdaterar mer imorgon...

Gonatt alla fina <3

Clipson

Nuså... vad tycks?


Det har kommit

Mitt clips on hår, extensions har kommit. Passade galet bra med färgen jag har nog så jag får nog så illa stå ut med att vara brunett ett tag till. Jag vänjer mig säkert. Blir bättre för varje dag faktiskt. Så nu ska jag bara lyckas få det att sitta snyggt och så. Men med lite träning så löser det sig säkert. Får prova imorgon. Imorgon blir det utgång på öltältet  och förfest med Lovisa. Ska bli riktigt roligt.

Nu sitter jag och väntar på att Lovisa ska dyka upp så vi ska ta oss en sväng till glasbanken och inhandla inför veckan. Har inte riktigt kommit på vad jag ska ha. Måste nog göra en inventering i spritskåpet här hemma först.

Mulen tisdagsmorgon

Har inte sovit något bra alls inatt. Vaknat i panik några gånger av att jag drömt helt sjuka saker. Hatar sånna här nätter, det är tur att dom inte infinner sig speciellt ofta.

Idag är det ett besök på bolaget som gäller och senare ut till stallet. Hoppas att vi slipper regn idag. Galet tråkigt. Har för övrigt lyckats dra på mig någon nackspärr eller så. Gör helt galet ont i nacke och axlar.

Känns som alla är uppe i Rättvik just nu. Det är ju Classic Car Week där. Ringde Martin igår kväll, fast det var Daniel som svarade. Martin var kalas full. Prata med M en sväng på morgonen så han lever iaf, känns skönt att veta i vilket fall. Min fina vän Sandra befinner sig oxå uppe i Rättvik just nu och saknar henne helt galet mycket.

Men snart är det fredag och då ska nog dom flesta ha kommit hem från Rättvik så det är skönt. Idag blir det en lugn dag till och imorgon är det utgång som gäller. Det är ju båtveckan som gäller den här veckan.

Sova?!

Jag tror jag helt totalt vänt på dygnet. Jag är inte trött. Jag somnade förvisso runt halv 1 inatt, men vaknade halv 11 när martin kom och plingade på dörren. Sen kom jag inte upp ur sängen förrän halv 1 tror jag. Och sen så har jag varit seg hela dagen och sovit från och till. Och nu känns det som att det är lögn att över huvud taget försöka sova. Men jag får nog ge det ett försök iaf.

Ikväll har jag varit ute på kvällspromenad, väldigt skönt. Men jag får som myrkrypningar i benen efter jag är ute och går. Väldigt irriterande. Det brukar gå över efter en stund. Men det går inte att gå och lägga sig på en gång. Fast nu borde jag verkligen krypa ner i sängen. Det tar emot. Men det ska gå.





Hoppas på bättre väder imorgon, idag har det bara regnat och vart tråkigt. Men galet skönt att ha slappardag ibland. Jag är inte direkt tillfixad men jag bjuder på bilen iaf. Har inte helt och fullt blivit kompis med mitt mörka hår än. Fast jag vänjer mig nog snart. Det är galet slitet så jag verkligen försöker ta hand om det nu. Visst va det snyggt i blondrött men det slet rätt bra. Får se om jag orkar ha det mörkt länge till eller om jag tonar om det, eller iaf lägger i en röd toning också. Svårt det där. Men nu ska jag verkligen försöka krypa ner i sängen och sova. Skulle behöva komma upp i vettig tid imorgon och inte bara sova bort hela dagen. Städas behöver det verkligen göras då jag kommer festa rätt hårt ons-lör. Det är båtveckan och Roslagsloppet här den här veckan så det brukar bli ganska mycket festande då. Så det vore bra att tvätta och städa imorgon.

Fixade förövrigt naglarna idag. Ska försöka lägga upp någon bra bild på det imorgon när dom är helt klara. Riktigt snyggt ser det ut att vara redan iaf. Hoppas det håller nu. Känns som jag fixat med konstens alla regler.

Men nu är det gonatt på riktigt. Det här går inte längre.


Nyktert konstaterande

Jag och L är ute och går på bryggan, det har regnat så det är halt.

L: "Bara för att man är nykter idag så kommer man väl halka och bada i hamnen!"

Nog gjorde hon inte det. Men det hade varit ganska typiskt. Inte fasiken skulle man välja och bada i hamnen inte. Det är fasiken snuskigt. Men vissa brukar ha en tendens till att göra det på fyllan, ingen nämd ingen glömd. Och ingen behöver känna sig träffad, vet ett antal som gjort lite ofrivilliga dopp i hamnen.

Ibland förstår jag inte

Varför vissa inte kan ta ett nej, eller låta folk vara ifred. Hur svårt kan det vara? Eller bloggar om andras bloggar och trycker ner personen ifråga. Det är helt sjukt. Har verkligen folk inget liv? Måste man själa energi från någon annan för att kunna överleva själv? Tyvärr verkar det finnas alldeles för många av dessa parasiter i vårat samhälle och umgänget som man umgås i.

Jag blir lite less på alla dessa människor som gör allt för att förstöra för andra människor och verkar tycka det är roligt. Jag är glad att jag har mina underbara vänner som verkligen finns för mig när jag behöver dom. Ni vet mycket väl vilka ni är.

Regndag

Idag är en sån dag då man bara kryper upp i soffan och myser. Det regnar och är skitväder. Har varit till Östhammar en sväng och handlat och besökt solen en stund. (läs solarium) även fast det är sommar så är det inget vidare väder att ligga och sola i, även fast det är varmt är det antingen för varmt eller kallt och blåser. Så nu råkade jag fuska lite, det är ju ändå båtveckan och man vill ha lite snygg färg.

Ligger och kollar på Tyra Banks show. Riktigt bra faktiskt och vettiga ämnen som tas upp. Så nu blir det lite slöande i soffan, sen ska jag städa idag hade jag tänkt... Men om det bara är en tanke eller om det blir så har jag inte en susning om.

Kallt kvällsdopp

Det var då rakt inte varmt. Men svalt och skönt. Uppfriskande, ja visst. Och inget att jag ångrar att jag gjorde ikväll. Nu är det galet skönt att krypa ner i soffan under filten och bara vara. Ladda inför nästa vecka. Bara ta det lugnt och sova lite.

Lovisa och jag var nere och gick en sväng på stan och satt vid fyrskeppet, pratade och tittade på solnedgången. Gick en sväng på klipporna och kom på den bra idén om att bada. Nog var det kallt. Men riktigt skönt nu när jag ligger under filten iaf. Nu blir det lite teve, sen ska jag försöka komma i säng i vettig tid och hinna sova några timmar.


Köket

Ikväll ska jag avnjuta grillbuffé med mamma, pappa och lillebror. Ska bli så himla mysigt. Var länge sen vi gjorde något sist tillsammans familjen bara.


Börjar smått vänja mig med mörkt hår...


Hummelkväll igår

Gick ner med Linda till Hummel igår, var inte sådär vansinnigt mycket folk men det var trevligt ändå. Träffade på finaste Evelina på dansgolvet inne på Hummel. Åh vad jag saknar henne! Det är längesen nu. Annars så tillbringades mest tiden på dansgolvet. helt ok musik och så. Gick hem när dom stängde och sen så åt jag trots allt lite natta mat, vilket inte händer allt för ofta längre. Och sen så somnade jag runt 4. Nu har jag äntligen vaknat till liv och mår helt okej, trots att jag faktiskt drack sprit (!!!) igår. Jag brukar inte dricka sprit då jag ofta får sefyllor. Men det verkade gå bra ändå. Men man mår bra mkt bättre dagen efter om jag håller mig till vin och cider.

Nu blir det lite mys i soffan.

RSS 2.0