Ont

Jag har ett jätte stort blåmärke på underarmen, det värker satan, och hela vänster axeln och armen gör ont. Jag har inte en susning om vad jag gjort. Inget direkt jag kan komma på.


Det är stort blått och jäkligt ömt. Ajaj...


Gjort lite nytta idag

Har varit både ut till stallet och till Östhammar och handlat och träffat Sandra en sväng. Alltid lika trevligt. Även fast allt är lite upp och ner just nu. Men men. Nu har jag ätit lite och det blir soffläge en stund innan det är dax att jobba igen. Har varit skönt med en ledig helg. Fick en förvånad kommentar i fredags: "Är du ledig i helgen? Du jobbar ju typ jämt" Men ja jag har varit ledig i helgen. Jätte skönt.

Helgen började med jobb på fredagskvällen, sen åkte jag iväg och fikade lite, men klockan vart mycket innan fikat var klart så jag sov kvar där. Klockan ringde vid halv 7, sen var det dax för lite kaffe och sen åkte jag till Östhammar för att möta upp Sandra och Sandra för att åka till Uppsala en sväng. Väl hemma från Uppsala så åkte jag till Öret och duschade och vilade lite, och fixade lite inför kvällen. Sen till Östhammar och Sandra för att hämta henne och sen ut till Långalma och grilla hos andra Sandra. Sen bar det av till Hummel, och vi hade riktigt trevligt. Men jag skulle avstått spriten och de två sista ciderna, då hade det nog inte spårat, eller vad det nu gjorde. Då kanske allt hade varit lite annorlunda. Men nu är det som det är. Inte mycket att göra åt just nu. Lägger allt på is ett tag. Sen gick jag hem och sov, och var fruktansvärt bakis igår. Började bli människa på eftermiddagen då jag sovit ett par timmar. Ut till Långalma och hämtade bilen. Somnade runt 11 igår kväll. Helt slut. Hade inte sovit mycket de två nätterna innan, men det är sånt man får ta.

Idag känns det lite tungt, men samtidigt rätt bra. Jag kommer antagligen vara ensammen hemma i veckan, känns riktigt skönt så jag får fundera lite och bara vara med mig. Jag tror jag behöver det. Jag har nästan ingen egentid längre. Det är jobbigt.

Men nu ska jag vila en stund innan det är dax för jobb ikväll...

Måndagsmorgon betyder ställa sig på vågen

Kom på att det var måndagsmorgon idag. Alltså ska jag ställa mig på vågen. Kändes som att jag skulle ha gått upp den här veckan, men inte, jag hade gått ner ett kilo till. Känns jätte skönt faktiskt. Inte för att jag riktigt vet vad jag har gjort, men nedåt går jag iaf. Den här veckan måste jag börja ut och springa mer, och sen måste jag ta tag i ridningen igen. Det har legat lite dåligt med den, så det måste jag ta tag i.

Nya bloggen

Har skaffat mig en privat blogg där jag kommer att skriva det mest privata och så, så ni som vill ha lösenord och användar namn maila mig. Där kommer jag att kunna skriva vad som egentligen händer och vad som försigår hos mig.

maila till [email protected] alt. skicka på facebook.

Tårar

Nu går det inte att kämpa emot längre. Tårarna kommer. Tårar över allt som är så upp och ner i mitt liv. Jag har så många tårar som behöver komma fram. Saker som ligger lite halvlångt bak i tiden. Som jag har trängt undan. Men nu är bägaren full, jag orkar inte stå emot mer.

Vad är det som gått så fel?

Jag tror att jag tappat fotfästet helt, jag känner inte igen mig själv. Inte bara när jag är nykter, utan på fyllan oxå. Jag brukar aldrig vara elak och dum. Det är något som har kommit senaste tiden. Och jag förstår inte varför. Eller jo egentligen kanske jag gör det. Jag är egentligen väldigt sårad och ledsen. Men jag försöker trycka undan det och vara hård och kall. Vilket verkligen inte verkar fungera. Jag är inte sån, jag är väldigt mjuk som människa och har väldigt lätt att ta åt mig. Men jag har försökt att vara hård och inte ta åt mig, vilket har resulterat i att någon har dragit undan mattan under fötterna på mig och jag har tappat fotfästet totalt.

Jag har ofta lätt till mina känslor, och har varit en som alltid pratat mycket och så. Men nu har jag istället dragit mig tillbaka och inte sagt så mycket. Och försökt att det ska rinna av mig. Men det har inte gått någe vidare. Eller förtillfället har det fungerat, men nu har jag samlat på mig så mycket känslor, tankar, funderingar att det bara inte går längre. Och det spårar, det är en soppa. Och jag känner mig ganska så skyldig till det oxå. Egentligen skulle jag väl skriva att jag inte bryr mig. Men då ljuger jag. Jag bryr mig, jag är ledsen över allt, förbannad, arg på mig själv. Jag har kunna skött allt mycket snyggare. Och jag trodde inte att jag skulle känna såhär. Men jag är jätte ledsen. Ledsen över mycket, mycket som finns inom mig som ingen vet.

Egentligen tror jag att jag varit för feg. Jag har inte vågat säga ifrån eller gå ifrån. Jag är för snäll, har alltid varit, vilket inte alltid är till en fördel. Men jag tror att jag har kommit underfund med en sak som spökar inne hos mig, och det kan jag nog reda ut så småningom. Måste bara låta allt lägga sig lite.

Det senaste året har varit en bergochdalbana totalt, i allt. Känns som allt varit inblandat. Från att ha varit i ett stabilt förhållande, att försöka skaffa barn (vilket inte lyckades och det är jag glad över idag), osämja mellan vänner, hittat en ny bästa vän som försvunnit, skulle förlovat mig (vilket aldrig blev av), jobb som kommer och går. Och nu sitter jag här, singel efter 8½år, kär i en annan, letar lägenhet, bråkat med en av mina bästa vänner (men det är löst nu), till att det går massa konstiga rykten och jag vet knappt var jag själv är. Allt känns mest märkligt och ensamt.

Men jag ska börja ett nytt liv, livet som singel. Det är ett hårt liv jag har framför mig, många spelregler som man ska lära sig. Till att kunna utnyttja vissa situationer. Men det är något jag måste lära mig. Jag kommer att bli starkare efter som.

Men nu ska jag föröska först och främst hitta fotfästet innan jag drar in någon annan i mitt liv. Vad ryktena säger just nu så får dom säga vad dom vill, visst till viss del kanske det är så. Men ändå inte. Och ja, jag bryr mig. Jag tänker bry mig. Låt mig få göra det i en dag eller två så är det lugnt sen. Jag är inte den som bara kan låta det rinna av. Jag måste få bry mig, sen kan det rinna av. Det har jag faktiskt kommit underfund med idag. Jag är inte speciellt kall och hård, jag är mjuk och varm som människa, har alltid varit, men senaste tiden har jag försökt intala mig något annat, vilket har resulterat i en konstig soppa.

Har en relation med en människa som jag måste reda ut, mycket bottnar sig där. Nog att jag trodde att allt var lugnt, men så fel man kan ha. Och jag bryr mig, jag bryr mig mycket om den här människan, och jag blir ledsen och sårad även fast jag inte vill det, och har intalat mig själv att jag inte ska bry mig. Men jag gör det, jag bryr mig mycket om människor jag tycker mycket om. Eller överlag så bryr jag mig. Och det måste jag få göra för att fungera som den jag är.

Lördagskvällen

Var hos Sandra ute i Långalma och grillade och drack igår. Sen bar det av till Hummel. Kände mig helt ok, och fyllan var alldeles lagom. Men sen spårade det, det blev bara så fel. Nog att jag förstör för mig själv, men det är inte ok när det drabbar andra.

Nu ska jag bara försöka hitta tillbaka till mig själv igen. Innan jag över huvud taget drar in andra människor i min problematik. Jag vinner inget på attvhålla på som jag gör. Jag är bara så less på mig själv.

Lördagen

Har inte sovit många timmar i natt, men det gör inte så mycket.

Har varit till Uppsala med Sandra och Sandra och shoppat lite. Eller en del vart det. Lägger upp bilder lite senare kanske. Nu blir det en långdusch och börja fixa lite inför kvällen.

Lekt hemmafru

STOP! Vänta! Jag kan ju inte vara någon fru utan att ha någon karl. Hur vart det här?!

I vilket fall så har jag städat hela lägenheten, dammtorkat, dammsugit, torkat alla golv. Riktigt skönt. Det enda som skulle behövas är att putsa fönstrena. Men det orkar jag då rakt inte idag. Men nu är det ordning. Även fast det inte var speciellt rörigt eller skitigt så är det ändå skönt att dra av allt en sväng innan helgen. Nog för att jag inte vet hur mycket jag kommer vara här, tydligen så är jag typ utkastad under helgen pga svensexa och lite så. Så jag får se var jag tar vägen. Börjar med att jobba ikväll iaf.

Har tvättat nästan all tvätt oxå, så det är bara att hänga en maskin. Sen så är jag faktiskt klar med alla måsten för ett tag framöver. Känns riktigt skönt.

Nog att jag tycker om att städa och fixa lite men jag skulle aldrig kunna vara hemmafru på heltid. ALDRIG! Det går inte för sig. Helt ok att hålla hemmet snyggt och fräscht samt att tvätta undan. Men sen så räcker det för min del, aldrig att jag skulle kunna gå hemma dagarna i ända och bara vara hemma fru, jag förstår inte dom som klarar det. Jag skulle bli totalt galen. Men det finns säkert dom som trivs riktigt bra med den situationen. Men det är inget för mig.


Fredagsförmiddag

Har precis kommit hem, har varit hos mamma och pappa och fixat bilen, så nu går saaban igen. Har dessutom hunnit med att handla mat, varit på systemet, varit i stallet en snabbis. Så jag har hunnit med mycket idag ändå. Nästa som står på schemat är städning av lägenheten och en dusch. Ikväll blir det jobb, sen så har jag ingen aning om vad som händer. Det får kvällen utvisa, nyktert ikväll iaf.

Har dessutom en grym huvudvärk, blir lite lätt galen. Men det går nog över så småningom.

Blir galen utan min bil

Har varit utan bil nu sen i fredags. En vecka. Jag blir galen. Jag sitter ju helt fast i den här hålan. Kommer ju inte ens ut till stallet. Får på nåder låna Martins bil på kvällarna när jag slutat jobba så jag iaf kan åka ut till det andra stallet och jobba. Men annars så sitter jag helt fast här. Totalt värdelöst. Men imorgon ska pappa laga min bil så då kommer jag kunna ta mig som vanligt igen. Känns riktigt skönt. Så nu sitter jag hemma efter jobbet och bara väntar på att Martin ska komma hem så jag kan åka iväg en sväng. Jobbigt, men det går. igårkväll när jag var ledig så hade jag bilen så jag kunde ta mig till Östhammar och umgås med sötaste Sandran.

Rykten

Det är riktigt klockrent att rykten kan färdas över halva jorden, men samtidigt kan någon inom ett par mil inte ha koll på något. Så klockrent.

Regn

Det är bara regnar idag. Jätte tråkigt. Men trotsade regnet, tog på mig jacka och gick ner på stan en sväng och gjorde massa ärenden. Såg imorse att jag bara hade två tabletter allergimedicin kvar, men visste att jag hade på apoteket så då vart det en sväng dit, sen storhandlade jag upp lite. Men man ska inte handla massa tunga grejor när man inte har bilen med sig. Nog att det inte är så långt till Konsum, men det är tungt att bära. Men har iaf fyllt upp kylen och så nu. Så det känns skönt. Har även betalat räkningar och fixat med allt sånt. Så nu är det bara till att laga lunch/middag och sen dammsuga av så är många måsten klara för ett tag framöver. Enda fakturan som inte är betald är stallhyran, men det visade sig att den satt på min box, och att Anna var lite seg att skriva dom så det var därför. Men med tanke på att jag fick mycket mer lön än vad jag trodde så känns det riktigt bra faktiskt.

Nu blir det till att försöka göra något vettigt. Börjar ju jobba om 3 timmar. Kvällspass idag igen. Imorgon lika så.

Tråkväder

Drog upp persiennerna, konstaterade att det var regnit och tråkigt. Har tagit med mig täcket till soffan så nu blir det till att kolla SATC igen, ja jag vet, lite beroende är jag. Och bara krypa ner i soffan ordentligt och ha en riktig softar morgon. Underbart.

Ibland känner jag inte igen mig själv

För att kunna fungera i vardagen eller i livet över huvudtaget så går man in i massor med roller, vilket gör mig förvirrad emellanåt. på jobbet är man ju undersköterskan Lina som försöker göra människors liv till en bra och värdefulltillvaro och man vänder och vrider på sig. En annan gång är jag Lina med Vattar i hästsammanhangen, då jag är i en helt annan roll. Partypinglan Lina brukar visa sig på helgerna, uppklädd, sminkad, onykter och jäkligt flörtig, ofta på senaste tid har det totalspårat men det ska det bli ändring på, finfyllor var det beställt. Mammas älskade dotter som gör allt för sin mamma eller är helt tvärt emot. Eller Pappas lilla Lua då hon får meka saab, hålla på med traktorerna, lasta och packa hö, rensa och greja på gården och köra in ved, och allt vad det hör till. Bästa kompisen när jag är med Sandra kommer nog mitt rätta jag fram och jag är helt ärligt totalgalen, jag är fan inte vettig någonstans. Eller jo det är jag väl. Men iaf, där kan jag släppa loss riktigt och visa alla mina känslor. Kompisen, naturligtvis är ju jag en sån som vill vara alla tillag och hatar att vara osams med någon. Så har jag alltid varit, men har mer och mer börjat tänka på mig själv. Jag väljer vilka jag umgås och lägger ner tid på. Flickväns Lina nej hon finns inte just nu, hon är singel. Men hon verkar trivas bra med situationen som den är. Även fast man ibland önskar att ha någon att krypa upp i soffan tillsammans med. Men det är en senare fråga och tiden får utvisa hur allt kommer att bege sig med relationerna till alla man har att göra med. Bara Lina ja vem är hon?! När jag är helt själv och inte beroende av någon annan, eller när man är helt själv. Ja man går nog in i en roll då med. Men den rollen har på senaste tid ändrats, och hur var när allt kommer sluta har jag ingen aning om.

Men kort och gått så har man olika roller man kliver in i, trots att man är frisk, man skulle nästan kunna tro att man lider av en psykisk sjukdom. Men det gör man ju fakstiskt inte. Man är en jonglör som gör allt för att få sitt liv att fungera, och då behöver man träda in i olika roller för att kunna få allt att fungera.

Lite funderingar såhär på kvällen, men sen finns det dom som känner mig nästan bättre än vad jag känner mig själv. Och dom får ha sin uppfattning och hjälpa mig när det behövs. Men nu är det dax för mig att gå till sängen och sova, sovmorgon imorgon då jag inte börjar förrän kl 15.

Gonatt alla vackra människor.

Boende

Situationen funkar bara inte längre, eller jo det gör den väl. Men jag pallar inte att bo kvar med karln mycket längre till. Idag har jag varit riktigt driftig och ringt till flera hyres värdar alt. skickat mail. Och kollat om lån. Men som timanställd så får man tydligen inte ta lån. Suck. Fan kan man inte ha en fast tjänst för. Men det är inte mycket att göra åt. Har även annonserat på blocket och skickat in om en annnons till annonsbladet (lokala tidningen typ) om att jag vill hyra. Jag vill bara bort härifrån lägenheten och skaffa mig ett nytt liv. Det funkar bara inte i längden. Jag är absolut inte osams med Martin på något sätt, men det är bara så fel att bo tillsammans med honom. Det är mycket som ställer till det. Känns lite jobbigt. Men men, hoppas nu på att få napp på något.

Jag lovar jag lever

Jag lever, men jag har haft massor att göra idag. Återkommer imorgon. Har en del att blogga om imorgon.


Fullfart

Idag är en sån dag det bara varit full fart och massor att göra hela dagen. Eller hela den här veckan är egentligen så. Jobbar sex dagar på raken, sen helg. Härligt. Har idag bla hunnit med jobb på två avdelningar, kollat lite SATC, prommenerat med Ida, varit ut till Snäcksjön och fixat lite med eksemhästarna. Imorgon ska pappa hämta en ny soppa pump åt mig så imorgon blir det till att meka saab och sen har jag en bil igen. Gillas massor! Men nu ska jag bege mig in i duschen och sen blir det nog sängen. Kanske ngt avsnitt till av SATC.

Jobbmåndag

Idag är en såndär jobbig jobbdag. Idag så är det jobb både förmiddag och kväll. Och ledig ett par timmar mitt på dagen. Totalt värdelöst egentligen. skönare att vara kvar på jobbet hela dagen istället. För dom här timmarna gör man iaf inte mycket vettigt på. Soffläge brukar vara rätt bra. Men det är bara bita ihop och knalla iväg till jobbet för gång nummer 2.

Våga för att vinna

ibland måste man helt enkelt våga för att kunna vinna något.Jag blir så arg på mig själv många gånger. Jag brukar helt enkelt inte våga. Men igår vågade jag, väldigt nervöst innan, men skönt efteråt.

Mekat lite saab idag

Min älskade saab slutade helt enkelt funka i fredags när jag och Sandra varit till Uppsala och när vi var på väg hem så började den gå illa och ojämt. Tillslut så började bilen motorbromsa när jag gasade, helskumt, så vi ringde och pratade med ett par stycken, och alla tre frågade om vi hade soppa i bilen. Men hallå?! Så blåst är inte ens jag. Men men, iaf så när han gick på tomgången så hördes det att den inte riktigt gick som den skulle. Så när våran bogseringshjälp kom så ville han inte starta. Så vi bogserade den till Östhammar.

Idag så hjälpte Martin mig att få saaban till Lavarö, men biljäkeln startade och det gick att köra den till Lavarö, men den gick helt enkelt ojämt. Så idag har jag och pappa mekat saab i garaget. Kollade först tändstiften och konstaterade att det var lugnt med dom, såg fina ut och justerade dom bara lite. Vilket jag gjorde helt själv. Jag kan iaf lite granna, är inte helt bakom flötet när det gäller att meka, bara någon säger åt mig hur jag ska göra.

Men det visade sig att det tillslut var soppapumpen som inte ville. Vilket en av dom vi ringt till sa, och det stämde ju, men han verkar leva sitt egetliv och gå lite när den ville. Men det är det lite mycket som gör på den där bilen. (Ja jag har funderingar på att byta bil) Men nu går den inte alls, för nu har vi plockat ur den och saaban står varmt och skönt i garaget i Lavarö.

Lyckades dessutom få lillebror min att köra mig ända hem så jag slapp ta bussen från Östhammar. Riktigt skönt. Kom på att min bror haft körkort ett år och jag inte åkt med honom en ända gång. Han har inte ens behövt att vara fyllechaffis till syster sin. Men det gick riktigt bra ändå. Så nu är jag hemma och tänkte slå igång lite SATC och bara mysa i soffan. Jobb blir det en sväng ikväll. Sen ska jag försöka få tag i en bättre begagnad soppa pump.


Idag är det bara regnig och grått

Lördagskväll

Ikväll är det en sån kväll då verkligen ingen gör något. Det är sååå tråkigt. Jag vill hitta på ngt, inte bara sitta hemma och ta det lugnt. Men vart är alla? Det löser sig säkert. Men iaf.


Stockholmare

För det första, lär er flytta på er när ni kör bil! För i helvete, det är förvisso en körbana, men det är mötade trafik. Håll åt er!!!! Och parkera för fan INTE på HUVUDLED!!!

Ok, nu var aggresionen över. Men iaf, det märks att alla stockholmare börjar komma ut till Öret nu. Det är mycket bilar och folk överallt. Så nu märker man att sommaren är i antågande. Satt mycket folk nere på resturangerna. Får se om det blir att gå ner på stan en sväng ikväll och kika läget. Får helt enkelt se vad som händer. Är helt öppen för förslag.

Ledsen

Ikväll känner jag mig bara ledsen på allt vad livet har att ge, både karlar, vänner, hästar, familj, jobb etc. Jag skulle kunna gråta floder om jag kunde, men det bara tar emot. Vissa kvällar bara är så. Just nu känns det som att det är alldeles för mycket motgångar. Men jag vet att det kommer bli bättre. Det kommer bli bra igen. Men ikväll så är det verkligen botten på hålet. Jag orkar helt enkelt inte. Så nu tänker jag lägga mig ner under täcket och sova, sova och hoppas att allt är mycket bättre imorgon. Min energi är helt på botten av inget.

Less på Telia

har under säkert en vecka försökt att logga in på deras sida för att få lite nya inställningar till mobilen, men det har bara varit felmeddelanden hela tiden, men tydligen så har dom gjort något med webbplatsen. Så det är därför. Men idag går det inte ens att logga in på mina sidor. Åhh!! Less jag blir.

Jobbkväll som avslutades med fika

Har precis kommit hem från jobbet. Slutade förvisso kvart över nio, men nattjejerna lurade kvar mig och fika med dom. Riktigt trevligt faktiskt. Men nu blir det till att krypa ner i sängen. Gonatt alla fina människor!


Karlar i arbetsbyxor

Idag när jag och Sandra gick på sjukhus området så var det en del karlar som jobbade och gick runt i arbetsbyxor, och vi konstaterade helt enkelt att sitter arbetsbyxor bra på karlarna så är det rikigt hett. Över lag så är det ju faktiskt så tycker jag. Har tydligen en viss förmåga till att lättare falla för dessa karlar än för dom som är slipsnissar och jobbar på kontor. Om jag tänker efter så har alla de killar jag varit tillsammans och flörtat med haft ett sånt jobb som är "skitigt" eller vad man ska säga. Eller nej, faktiskt så skiljer sig en kille som jag hade ett kortare förhållande med från sthlm, han passade inte in i den kategorin. Men han är nog den ända tror jag. Men i vilket fall så brukar det bli så att man alltid kollar lite extra, och när man själv jobbar och hittar ngt snyggt som är på jobbet och jobbar så är det självklart att man kollar lite extra. Men det värsta är nog när det inte är ngt att kolla på som är och jobbar, ett tag förra året så skulle det installeras bergvärme på jobbet, men inte en enda snygg kille. Och dom var ju där hur länge som helst. Men men, inte mer att göra åt än att konstatera att dagens konstaterande är att karlar i arbetsbyxor är jäkligt hett.

Tidig morgon

Det händer inte ofta att jag går upp innan 6 på morgonen, men idag så.Ska åka med Sandra till Uppsala och Akademiska, hon behöver lite moraliskt stöd och någon som tar hand om henne, och då är det självklart att jag ställer upp.

Ofta går jag upp ca 20-25 minuter innan jag börjar jobba, det tar 2 minuter att gå till jobbet, och sen så har vi arbetskläder, så man behöver inte direkt tänka på hur man ska klä på sig. Och frukost får jag nästan aldrig i mig ändå, det brukar bli en kopp kaffe och ett smörgåsrån när vi har rapport på jobbet. Så det räcker att jag hinner dra på mig lite smink och upp med håret i en tofs, då vi alltid är tvungna att om vi har långt hår ha det uppsatt. Så jag behöver inte tänka så mycket på mornarna direkt.

Men idag ska jag iväg till Uppsala och då tar det längre tid på mornarna, ska jag göra något annat så tar det alltid exrta med tid.

Men idag så är det jag som ska vara stöd och ta ner Sandra på jorden. Senaste tiden är det hon som fått hjälpt mig och tagit ner mig på jorden och stöttat mig när allt varit jobbigt. Och nu är det ombytta roller. Ibland är det konstigt hur allt ändrar sig.

Men nu sitter jag iaf här, har redan ätit frukost och hunnit blivit förbannad på Martin, småsaker visst, men mitt morgonhumör och PMS  tillsammans blir bara inte bra. Han har åkt i väg och jobbat, så nu får jag lite lugn egentid innan jag beger mig mot Östhammar. Och nu blir ju problemet vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha det med håret, allt är så mycket lättare när man jobbar, då behöver man inte tänka. Men det spelar ingen större roll nu, nu måste jag ta tag i mig själv. Men först kika lite på teve, sen drar jag igång spotify och börjar fixa iordning mig lite.

Dagens måsten är avklarade

Nu har jag varit ut till stallet och motionerat ponnyn, jobbat och varit ut till snäcksjön. Så nu är alla måsten klara för dagen. Bara en tvättmaskin kvar att hänga så det känns helt okej. Så nu blir det soffläge resten av kvällen. Mer än såhär tänker jag inte göra idag. Imorgon ska jag upp rätt tidigt och åka med Sandra till UAS. Sen jobb på kvällen.

Mat

Det här går inte längre, eller jo det gör det. Jag måste börja äta igen. Så nu har jag slagit på stort att laga lammgryta och ris. Man orkar ju faktiskt inte om man inte äter. Men det värsta är väl att jag inte känner hunger alls just nu. Men men, har alltid funkat så. När jag var yngre åt jag inte på ett halvår och var nära på att behöva bli inlagd på sjukhus. Den tiden var fruktansvärt jobbig av många anledningar och jag har kommit över mycket, men inte allt. Men det är inget jag tänker skriva om här.

Men nu får jag gå tillbaka till köket så det blir någon mat. Men det är ett steg i rätt riktning iaf.

Ont i kroppen

Idag på eftermiddag på jobbet så började det bara tokvärka i kroppen. Jag förstår inte, det värker överallt. Tanken var att jag skulle ut och springa och åka ut till Snäcksjön när jag slutat jobba. Men planen blir istället två alvedon och soffläge en stund så jag orkar åka ut till Snäcksjön om ngn timma eller två. Tur att jag bara hade ett tretimmarspass idag, jag hade inte pallat att jobba hela kvällen. Så nu ligger jag här under filten i soffan och slökollar lite på teve. Har en tvättmaskin igång så den får jag nog ta och hänga lite senare.

Lovisa trodde att jag hade ont i kroppen pga att jag börjar bli gammal, jo för visso, men så gammal är jag inte. Tant, javisst men inte fan gammal så. Eller det beror faktiskt på i vilket sällskap man befinner sig i. Ofta är jag van att vara bland dom äldsta, men ett par helger här har jag faktiskt inte varit det. Förutom när jag är med Sandra, hon  är ju lika liten som min lillebror. Det är skumt hur man är i ålder i förhållande till vilka människor man umgås med. På ridkursenerna är jag alltid yngst. Alltid Alltid, och i andra fall är jag alltid äldst. På jobbet är jag bland dom yngsta. Men lik förbannat får jag alltid visa leg på krogen, vilket folk brukar ha roligt åt...

Nej nu blir det till att krypa ner ordentligt i soffan och bara ignorera att jag har ont i kroppen.

Hoppning

Jag är inte en hopptjej när det gäller hästarna, jag dressyrar hellre. Men idag så lurade jag med Ida ut till stallet, och när jag ridit fram och så så frågade hon om jag inte skulle hoppa, var väl först lite tveksam, men va fan. Länge sen sist nu. Hoppade väl ngt litet hinder först, men som vanligt så kliver vattar över det. Så det slutade med att jag hoppade 70 cm uppsuttet i galopp. Helt galet. Jag som hatar att hoppa och jag brukar själv fega ur eller så brukar Vattar vägra, eller springa på sidan. Men jag tror att allt dressyrarbete har gjort mycket att ridning är mycket bättre från min sida, och då blir det även lättare att hoppa. Men det var lite halvläskigt.

Nu ska jag i tanken iaf försöka få i mig något att äta, jag är sån som när livet krånglar så äter jag inte. Det går bara inte. Känner ingen hunger och  jag fungerar ändå.

Var är solen och värmen?

Det är snart i slutet på maj, eller vilket datum är det? 19 kanske?! Var ledig igår och då försvinner datumen helt. På jobbet har jag alltid koll på datumen, men det finns det alltid förklaring till. Men i vilket fall, var är solen och värmen? Det är +10 och dimmigt. Det är inte ens trevligt ute. Men man kan ju inte göra mycket åt vädrets makter. Får hoppas på bättre väder på tors-fred. Är ledig fredag och imorgon börjar jag inte förrän kl 16. Nu ska jag åka och hämta finaste Idan så följer hon med mig ut till stallet en sväng.

Men något som är konstigt är att alla mina stalltröjor verkar ha fått fötter, har ingen aning om var dom är, och det ligger inga ute i stallet heller, har dock inte kollat under täckena på hängaren, där brukar jag kunna slänga över grejor och sen ett täcke över och sen är det helt borta. Jaja, men det är ju Lina. Tappar alltid bort saker eller lägger dom på ngt jätte bra ställe. Bästa jag gjort är nog att tappat bort VISA-kortet i plånboken, och ring och spärrat det. Eller går runt och pratar i telefon och letar efter telefonen, eller så har jag den i bakfickan. Men men, sån är jag och det är bara att garva åt i efterhand.

Men nu bär det iväg ut till Stenalma Gård en sväng. Ponnyn ska motioneras.

Dimmig onsdagsmorgon

Godmorgon alla fina människor.

Är helt galet trött nu för tiden. Inget problem att sova 9-12 timmar nu för tiden. Idag så har jag bara tre timmars arbete inplanerat på eftermiddagen så det blir en rätt lugn dag. Tanken är att jag ska få i mig lite frukost och åka ut till stallet. Men allt går lite halvsegt idag. Det var någon telefonförsäljare som ringde och skulle ha tag i Martin, och ringer det på hemtelefonen så svarar jaga alltid för det kan ändå vara vår bemanningsassistent. Vill ju inte missa arbete direkt. Så det var bara att leta upp telefonen som låg någonstans i lägenheten. Inte fan är det lätt att leta efter något när man inte har linserna i eller har inte har några glasögon. Ser ju som ett stolpskott utan.

Men nu får jag ta och försöka få i mig lite frukost så dagen kan börja.

Nu tar jag kväller

Nu kryper jag ner i sängen, det blir inte bättre idag! Gonatt alla underbara människor!


Bjuder på mina fräknar, och jag lovar, de kommer bli fler...

Ändrat mig?!

Var ute och red med Sandra i 1½ timma idag. Alltid när vi tar våra ridturer så pratar vi massor, skrattar, skojar, har tom hänt att jag gråtit. Men iaf så hade vi upp ett samtalsämne idag, spelar ingen roll vad, men så lag jag till en kanske lite inte allt för rumsren kommentar och sandra bara gapar och säger "När fan blev du sådär fräck i mun?!" Haha, jadu jag vet inte. Men något har förändrats. Nog att jag umgåtts mycket med Sandra på sistånde men ändå. Finns nog sånt hon skulle behöva av mig och jag av henne. Kombinationen kanske skulle bli riktigt bra. Man vet aldrig.

Men jag märker att bara sen jag blivit singel så har jag börjat tänka helt annorlunda och till viss del lagt om mitt liv. I vilket liv har jag varit ute och sprungit frivilligt? Aldrig, men nu gör jag det. Jag har aldrig varit så fåfängd som jag är just nu. Kan knappt gå utanför dörren utan smink. Knappt åka ut till stallet. Jag vet inte alls vad som hänt. Förut bodde jag i mina mjukisbyxor och uppsatt hår och lite mascara. Men nu visar jag mig inte i mjukisbyxor bland folk längre. Jag vet inte vad som hänt. Det är inte samma Lina längre. Men men, det verkar som att det blir bättre och bättre.

Dessutom har jag fått komplimangen att jag är en fin människa idag! Det fick mig att le ordentligt! Kändes så himla bra! Det kommer jag att leva på länge.

Som förr

ibland önskar jag att jag kunde vrida tillbaka klockan och att allt skulle vara som förr mellan mig och Martin. Jag saknar min trygghet och min bästa vän. Men ändå så vet jag att det kommer inte att fungera längre. Vi har helt enkelt vuxit ifrån varandra, på de flesta plan i livet. Men sakna kan man göra iaf. Sakna det som varit, nog att jag inte vet att det kommer att komma tillbaka, men jag saknar det ibland iaf.

Men just nu känns det som att jag bara vill flytta här ifrån och skaffa mig ett eget liv. Våra år är över och jag ångrar inte något. Men ändå så saknar jag det ibland. Även fast jag inte vill ha honom som pojkvän längre. Vi är helt överrens om situationen och så är det bara. Men ibland känns det tugnt. Den dan jag kommer att flytta från skolgatan kommer bli vansinnigt tung. Men samtidigt som en ny start i livet. Men nu är det som det är och jag trivs ändå med situationen. Det är skönt att vara singel och kunna göra som jag vill. Jag har faktiskt inte mått såhär bra på bra många år! Det känns så skönt! Och att folk inte kan glädjas med en att man är glad och nöjd med livssitutionen, nej det får man inte vara. Men i vilket fall så är situationen och jag mår faktiskt riktigt bra! Nog att det alltid finns saker som tynger ner en och det gör att man mår skit, men i det stora hela så mår jag mycket bättre nu än vad jag gjort på ett bra tag.

Slocknade i soffan

jag lyckas då jämt. Då fort jag förösker kolla på ngt så går det åt helskotta och jag somnar i soffan. Men det är fruktansvärt skönt. Jag vet inte hur jag lyckas. Men idag somnade jag inte så himla hårt iaf. Så det var ju skönt iaf. Nu ska jag ut och se vad martin grejar med i köket, det låter en hel del.

Klänning

Jag måste nog hitta en klänning till bröllopet som är om ett par veckor. Jag misstänker att min plan att komma i min studentskiveklänning inte kommer att fungera. Det är inte så många veckor kvar alls. Inte ens en månad. Dessutom måste jag in till uppsala och köpa ett par sandaletter. Har suttit endel på nätet och kikat men har inte hittat några. Och mina som jag har haft är totalt utslitna så det går bara inte. Så det måste införskaffas, men det får bli på nästa lön. Får ta en heldag i Uppsala, jag kan nog lura med mig sandra. Det brukar inte vara några större problem.


Helt fruktansvärt trött

Jag förstår inte riktigt hur det här har gått till, jag är vansinnigt trött i hela kroppen, varje del av mig värker och är trött. Ögonen känns tunga och skulle jag lägga mig ner skulle jag somna på stört. Men det går bara inte. Eller jo somna går ju, men jag vill kunna sova inatt sen oxå. Det räcker med att jag har svårt att sova ändå. Inatt blev det inte många timmar i vilket fall. Tankarna och frågetecknen for runt. Jag tror jag ska ut och springa en sväng för att rensa hjärnan lite. Dessutom måste jag ut till Snäcksjön och fixa lite med hästarna där idag.

Var kom dimman ifrån?

Hela jäkla stället är i en enda dimma, nej jag är inte onykter, det är ju för sjutton tisdag. Nej men det var jätte fint väder en stund på dagen och nu är det bara dimmigt och kallt. Ingen vidare höjdare. Det är lagom att krypa ner under filten och vakna upp imorgon istället. Kvällen kommer väl bestå av att städa lite och dona hemma, finns iaf inte mycket mer att göra.

Men samtidigt så kanske jag borde ge upp bloggandet, får mest en massa spydiga kommenterar och får reda på saker på andra håll. Visst, till viss del är det väl mitt val vad jag skriver, vad man vill läsa får man bestämma själv. Ibland så behöver man bara lufta sig. Men jag ska helt enkelt ta det lugnt med vad jag skriver i fortsättningen. Men det som är kvar står jag för. Så är det bara. Men en sak är säker, att jag kommer att reda upp mitt liv tillslut. Själv eller med någon annan har jag ingen aning om. Men jag kommer gå starkare ur situationen än någonsin. Jag vinner inte på att bara låta allt rulla förbi. Jag kommer att klara mig ur situationen.


Slut

Jag kommer inte att skriva mer om hur jag känner, tänker och tycker om situationen ngt mer. Det kommer jag ta med personen senare. Jag kan inte mer än skriva att jag är jävligt besviken, ledsen och förbannad på dig. Så är det bara. Jag vet inte om spelet är över än, men det märks nog tillslut.

Nu ska jag ta mig an tvätten och försöka att tänka på något annat.

Fan ta dig

Anklaga mig inte för något som inte är sant!!

Tröttmåndag

Nu är jag klar med kvällens och dagens arbete. Så nu sitter jag i soffan och bara slappar. Skulle gärna hitta på något ikväll, men så lär det inte bli. Ingen ändå som har tid eller lust. Eller något. Men det är ju vanlig måndag, fast jag är ledig imorgon. Men det blir nog att krypa ner i sängen snart, är fortfarande trött sen igår.


Annorlunda planer

Hade bara ett möte inplanerat idag kl 13-14,30 men ska jobba 16-21,15 ikväll på demensavdelningen. Så mina planer jag hade blir lite annorlunda. Får åka till Snäcksjön ikväll efter jobbet.

Är galet godis och sötsugen idag. Men det är väl innan mensen som börjar spöka som vanligt. Jag äter ju inte godis eller så längre, men ibland så kommer suget igen. Fast det är lätt att stå emot ändå. Märker oxå på humöret att det är lite som det är, det går upp och ner emellanåt. Men det är inte mycket att göra åt.

Det är riktigt skönt ute idag, solen skiner och det känns varmt i luften. Funderar på att sätta mig på balkongen med en kopp kaffe och njuta lite innan jag måste gå till jobbet, men vet inte om jag orkar riktigt. Ja jag är ju lite slö.

Var ju som sagt på jobbet en sväng på möte redan idag, och kors i taket, det var karlar på jobbet! Dom höll på att kolla ngt på husen så har man tur kan det vara så att man får lite och kolla på när man jobbar, det var en av dom som såg riktigt bra ut.


Förkyld?!

Vaknade imorse och kände att jag har både ont i halsen och känner mig förkyld. Var sjutton kom det ifrån? Eller, ja ju vet ju var det kommer ifrån, men ändå. Hade inte riktigt tänkt att bli förkyld just nu. Så det blir nog ingen ridning för mig idag. Det blir till att åka ut och mocka och ta träckprov. Sen hem och duscha och gå iväg på möte på jobbet. Så det blir en förhållandevis lugn dag. Skulle behöva tvättat och fixa lite här hemma. Dessutom har jag hittat en lägenhet jag är intresserad av, men måste till banken och höra om dom vill låna ut pengar till mig. Det är förvisso i Östhammar, men det går nog ändå. Kan vara skönt att bryta med Öregrund också efter allt.

Två datorer

Nu sitter jag och Martin här, i var sitt hörn av soffan med varsin laptop i knät. Jätte sociala mot varandra, inte direkt, men känns rätt skönt ändå. Nog att jag hellre delat soffa med någon annan, men det får bli en annan kväll. Nu blir det väl att man sitter här tills det är dax att sova. Vilket inte borde vara allt för länge till.

Galet trött

skulle kolla på film med Martin, men det slutade med att jag somnade efter 2½ minut. Jag är helt galet trött, men jag har ju inte sovit inatt ngt. Så det kan ju bero på det. Annars så har vi grillat idag med grannarna, mycket trevligt och gott. Känner mig helt slut överallt. Orkar bara ingenting känns det som.


Barn

Länge har jag känt att jag vill ha barn. Men det har helt enkelt inte fungerat i mitt liv just då, och även att jag har haft en sambo som inte velat riktigt heller. Men suget att skaffa barn kommer lite från och till. Men det är ju egentligen inte konstigt att man känner så. Jag är ju trots allt 25, ja i ett par månader till iaf. Men skulle jag nu få ett stadigt förhållande skulle jag inte tacka nej till att bli mamma om ett par år. Det skulle kännas riktigt bra då skulle jag tro, för då har jag levt ungdomsåren ordentligt.

Men nu är läget som det är nu så kanske man måste skaffa en karl först.


God morgon!

Idag är det lördag. En helt vanlig lördag, eller, ja det är lång helg för de flesta, dom som inte jobbar konstigt som en annan. Vilket har resulterat i att det går inte att köra bil nere på stan i Öregrund. Det är totalt kaos. Men det är väl bara att vänja sig, snart så kommer det vara stockholmare överallt i Öregrund. Men det är ju sommartid i Öregrund då och det är väldigt mysigt ändå, trots dessa idioter som inte kan köra eller parkera. Men en och annan snygging brukar man ofta träffa på krogen iaf. I sommar ska det festas utav bara f*n.

Idag ska jag ut till stallet, det är städdag i stallet, ska bli kul att träffa alla stallkompisar idag! Just nu sitter jag med min kaffekopp och äter en macka. Jag har blivit en riktig liten kaffe tunna på senaste, det är ju riktigt gott.

Karln skrämde upp mig igår, och jag som är lagom mörkrädd ändå hade lite halvsvårt att sova, men det gick tillslut. Jag vet inte om han gjorde det med flit eller vad han nu ville ha ut av det. Men det känns iaf jätte bra med honom nu. Han är bara så underbar!


Får väl bli ett inlägg idag...

...eftersom Evelina tjatar...

Nejdå.

Idag har jag varit ut till Snäcksjön och tvättat lilla Saga, sen så åkte jag hem och åt lite lunch med Martin. Efter det begav jag mig till Sandra i Östhammar. Vi åkte och hämtade Linda som skulle med på kryssningen, och sen till Uppsala för att hämta upp två karlar som Sandra känner, vidare till Sthlm och värta hamnen. Nu är dom alla på kryssning i ett dygn. Och jag är hemma i Öregrund.

Har krypit ner i sängen nu och ska väl kanske försöka sova...


Off

Idag är jag off från bloggen tror jag... Har inget vettigt att skriva, eller jo det har jag. Men orkar bara inte. Nya tag  imorgon igen.



Bjuder på denna... ;P

Spännande

Det är både spännande, läskigt och pirrande att ha ngn fast ändå inte. Att inte veta var man har personen, men ändå veta att man kanske, eller kanske inte. Vilket gör att jag drar mig ur ibland. Men ikväll har jag faktiskt ringt och skickat sms. Trots att jag egentligen inte har vågat.

Allergimottagningen

Igår var jag i Uppsala och på Akademiska sjukhuset för att reda upp min allergi. Fick först göra ett pricktest, det kliar fortfarande på armarna. Det droppades mot: Björk, timotej, gråbo, häst, hund, katt, kvalster och två olika sorters mögel. Jag visade mycket utslag på björk, timotej och gråbo. Dom andra var det inget utslag alls på så det kändes ju skönt. Fick sen göra spiriometri där man mäter lungornas kapacitet och sen en NO-mätning, ngt som ser om man har någon inflammation i lungor eller luftvägar, samt göra PEF- mätning. Jag hade ngt värde som var lågt och något som var högt. Men såg ändå rätt bra ut.

Sen fick jag träffa en läkare och en läkarkanditat. Och när kandidaten frågade om han fick lyssna och titta på mig så är ju det helt självklart för mig, men jag kände igen den där killen både till utseende och namn, så när han skulle kolla mig i halsen så frågade jag: "Du har gått på Brux eller hur?!" Ja svarade han och han sa att han kände igen mig oxå. Läkaren frågade om jag ville att han skulle gå ut men jag svarade bara med att det var att köra på. Sen säger kanditaten att ta av mig tröjan och jag svarar med "Jasså..." och skrattar, läkaren svarar med att jag bromsar honom om han blir för framfusig och skrattar. Så det vart ett läkarbesök med mycket skratt. Det var riktigt härligt faktiskt. Jag är en sån som inte bryr mig speciellt när det är kandidater eller elever med. Jag har själv gått mycket som elev så jag vet att man verkligen vill vara med. Så jag tycker att alla som kan och vill ska låta elever och kandidater vara med i den mån det går. Tänk att det är dom som själva ska vara läkare ssk/usk senare och då måste dom lära sig någonstans.

Något som gjorde mig överraskad var att det gick jätte bra att ta venprover på mig, jag har alltid tyckt det varit jobbigt och gjort ont, nu tittade jag bara bort när hon stack sen kunde jag se nålen sitta där och det kändes riktigt lugnt. Jätte skönt faktiskt.

Ska tillbaka om en månad för att få svar på blodproverna.

Gonatt

Nu tar jag kväller och kryper ner i sängen. Inlägget om allergimottagningen får bli imorgon...

3 km idag igen

Nu ligger jag i soffan efter duschen, har precis varit ute och joggat 3 km. Känner mig så duktig! Ska skriva om besöket på allergimottagningen idag, men jag orkar inte just nu. Nu ska jag bara vara ett tag.

Morgonkaffe

Sitter i köket och dricker kaffe och bara njuter av livet just nu. Har på spotify och lyssnar på lite skön musik. Idag är det bara en underbar morgon då jag bara är. Det är så himla skönt. Om en timma ska jag bege mig mot Uppsala, ska träffa Evelina (http://cuteewe.blogg.se) för lunch nere på stan. Ska bli helmysigt. Var länge sen vi träffades nu. Jag och Evelina gick på gymnasiet i samma årskull. Men jag är ett år äldre än årskullen och Evelina ett år yngre. Men det spelar absolut ingen roll. Jag och Evelina satt i Elevrådet tillsammans i tvåan och trean har jag för mig. Vi hade mycket grejor för oss då. Det va en jätte rolig tid. Vi var även till Cypern och Ayia Napa en sommar, det var en riktigt rolig tjejresa med mycket sol och bad och festande. Den resan kommer sitta kvar länge hos mig. Men i vilket fall ska det bli jätte mysigt att träffa Evelina idag. Hon är en såndär vän som man alltid vet finns för en, hur dåligt man än mår eller hur bra man mår. En riktig pärla till vän. Det finns några sånna men dom växer inte direkt på träd.

Nu ska jag börja fixa håret och sminka mig lite så jag är redo för dagen. Kanske skulle ringa mamma oxå när jag ändå har tid.

Karlbesök

I natt har jag haft tre karlar på besök. Fast inte på det viset. Martin och två kompisar har varit på studentskiva och sen sov alla här ett tag. Martin i sängen hos mig, Robin i en fotölj och Erik på soffan. Han ligger fortfarande kvar där så efter jag duschat ska jag putta på honom och bjuda honom på kaffe. Jag är så snäll jag. Har känt Erik i nio år så det är lugna gatan på så sätt.

Idag bär det av till Uppsala och UAS för utredning av min allergi. Har varit utan allegimedicin sen i lördagsmorse så nu rinner ögonen och jag mår bara skit. Blä.


Kväller

Nej nu tar jag kväller och kryper ner i sängen. Jag är trött. Men ändå inte. Har faktiskt jobbat hela dagen och varit ute i stallet. Kommer nog att få några fulla karlar inramlades inatt, vilket jag inte är allt för lycklig över, men men...

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att få sova ordnetligt...

Löfte

Jag är riktigt glad att du höll det du lovade mig.

Middagen avklarad

Sådär, nu är middagen för dagen avklarad. Blev även en matlåda till Martin. Själv känner jag mig så fruktansvärt trött att jag skulle kunna somna på stört. Men jag skulle behöva åka ut till stallet och motionera ponnyn en sväng. Så det får nog bli så. Har iaf inget bättre för mig än att typ städa, och det är inte så jäkla roligt jämt. Skulle behöva åka ut till stallet oxå för imorgon hinner jag inte. Ska in till UAS för utredning om min allergi. Men va fan sitter jag och skirver, min tankar med vad jag tänkt att göra ikväll. Jaja...

Nu ska jag i vilket fall ta mig i kragen och åka ut till stallet. Återkommer säkert ikväll.

Vad jag lämnar ut på bloggen

Fick en kommentar av Micke (?) ingen aning om vem, men i vilket fall. Jag tycker inte jag lämnar ut mer än vad jag kan stå till svars för. Ni skulle bara veta vad som händer mellan raderna. Det är ju kul att man kan roa någon i vilket fall.

Har jobbat på låst demens avdelning idag. Har funkat bra trots att jag inte är van där speciellt mycket. Men allt det grundläggande och hygien kan jag ju faktiskt. Det sitter i ryggraden. Så nu blir det mest lugna gatan ikväll. Det får nog bli lite mys i soffan ikväll. Martin är och jobbar så jag får ha lite egentid. Riktigt skönt. Martin och Micke kommer dock om en stund. (suck) jag har tydligen att lova att laga middag. Jag är allt för bra snäll emellan åt. Dock att jag kan vara en bitch oxå. Men inte idag.

Måndagsmorgon

- 2 kg till på vågen.

Totalt -13 kg sen 1 dedember 2009, känns så himla bra!

I vilket fall är det måndagsmorgon idag. Ska jobba dagpass på demensavdelningen idag. Sen ikväll blir det stallet och en springtur tror jag.

Det känns så himla skumt med Martin just nu, från att inte vilja släppa honom till att jag knappt vill ha honom i närheten. Jag är inte sur på honom, men det känns ändå fel på något sätt. Nog att han har nästan våldtagit mig här på morgonen och är såååå sugen, men jag står emot, det känns bara fel. Han är världens goaste kille på alla sätt och vis. Men för varje dag så blir han mer och mer bara en vän. Sen har säkert helgens händelser med det hela att göra. Jag vill bara kunna backa tillbaka bandet och låta det vara lördagskväll och natt. Det var ju så himla mysigt.

Men nu måste jag sätta upp håret och dra på mig lite smink och knata iväg till jobbet.

PMS och svordomar

Just nu så bara jävlas det mesta med mig. Antingen så tappar jag saker eller så bara bråkar det med mig. Jag blir så förbannad. Martin konstaterade först att jag ätit svordomspiller men konstaterade straxt efteråt att jag skulle ha mens om en vecka. Bra att han har koll på läget iaf. Och ja, jag ska ha mens om en vecka och jag brukar ha PMS lite drygt en vecka före. Så det är ju så. Det är nog därför jag anser att allt jävlas med mig. Eller "de döda tingens inneboende djävulskap" som en gumma säger på jobbet när det är något som jäklas med en. Tycker det citatet är helt klockrent.

Men idag eller snarare nu på kvällen så känns det mest som mycket jävlas med mig. Råkade slå igång datorn för mycket, tappade telefonen under soffan, tappade handduken när jag skulle hänga upp den, och allt är bara jävligt. Fast egentlgien är det väl inte så, det är väl den där PMSen som spökar antar jag.

Jag är nog sjuk

Fast inte sjuk på det sättet. Utan jag har faktiskt varit ute och sprungit lite drygt 3 km. Känner mig riktigt stolt över mig själv! Känns skönt nu i kroppen och hjärnan efteråt. Har duschat och krypit upp i ena soffhörnet. Martin sitter i det andra. Men det känns ok ändå, även fast jag helst hade haft min egen soffa att själv krypa upp i. Men det kommer så småning om.

Täcken

Jag och Martin har tidigare haft ett dubbeltäcke. Men nu ska jag ändå bädda rent, så nu får det bli var sitt täcke. Jag tycker nog att det känns bäst så. Tråkigt, men efter den gångna natten så känns det inte mer än rätt. Dessutom lättare att ta med sig sitt täcke och tussa in med det på soffan om man behöver.

Har dessutom anmält intresse på en lägenhet i Östhammar. Vi får se helt enkelt...


Hemma i Öret

Kom hem från Sandra för en liten stund sen. Hem till lägenheten i Öregrund. Men jag vet inte om det känns så mycket hemma längre. Just nu vill jag bara tillbaka till kvällen och natten som varit. Där var allt så bra, lugnt, tryggt. Jag ville aldrig att det skulle ta slut.

Jag måste hitta någonstans att bo, jag vill ha mitt eget. Jag vill börja om mitt liv helt själv. Jag vill inte dela säng, köksbord, soffa, lägenhet med någon jag inte tänker dela livet med på samma sätt som förut. Jag tycker fortfarande om Martin mycket och vi är inte ovänner. Men jag vill ändå kunna börja om och få ordning på mitt liv. Men jag vet inte om jag vill bo här i Öret eller Östhammar. Svår fråga faktiskt. Men om någon får nys om en ledig etta någonstans kan ni väl höra av er. Nog att det inte är panik att flytta härifrån, men jag vill ha mitt eget.

Nu ska jag plocka och kolla lite i köket om det finns ngt som vi kan äta till middag. Va fan säger jag vi fortfarande. Det finns inget vi på det sättet längre. Men ändå så är det vi. Det är knepigt det där...


Mys

Gårdagskvällen och natten har varit helt tokmysig. Ångrar inte en sekund av något.


Jag tror inte du har släppt mig än

Igår var du sur på mig för jag var hemma. Inatt kom jag inte hem. Imorse kom du hit. Jag tror inte du vill släppa mig helt i vilket fall.

Fredag

Jag tyckte det inte var längesen det var fredag. Sista april känns som det var någon dag sen bara. Även fast jag helst vill glömma den. Men det är iaf skönt att det är fredag idag.

Tvättar och väntar på att Sandra ska sluta. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men imorgon ska vi till Rovsätra iaf. Ska bli riktigt roligt. Helgen är tänkt att den nästan ska vara nykter iaf. Så det känns skönt. Något glas vin blir det säkert, men inte mycket mer än så, eller kanske ett par, men ska definitivt inte vara full. Över min döda kropp!

Har inte gjort mycket idag. Håller på att tvätta och pula lite hemma. Ska ta mig an vardagsrummet så det blir lite fint där oxå. Har plattat håret idag, men har inte bestämt mig om jag orkar sminka mig eller inte, men det märks nog.

Vad jag har drömt i natt. Jag tror att jag ska säga till dig att sluta våldgästa mig mitt i nätterna. Och vad menade du med det du sa igår? Du sätter giller i skallen på mig.

Fjärilar i magen

Hur kan så lite göra att jag får fjärilar i magen?!


Konstigt

Ibland känner jag mig glad, ibland ledsen. Det går upp och ner i vågor. Livet är inte lätt. Ibland kommer det några tårar, men dom försöker jag trycka bort. Kanske inte är det bästa, men jag orkar inte fälla mer tårar över dessa karlar heller. Men samtdigt kanske det är det.

Färdig jobbat för idag

Har jobbat 4 timmar nu. Det var dagens arbete. Visst skulle jag önska mer timmar, fast jag ska tillvara på lediga tiden när jag väl är det. DEt kommer att bli tuffare, inte minst i sommar.

Imorse var det vansinnigt jobbigt att komma upp ur sängen. Men det gick. Nu ligger jag på soffan en stund. Jätte skönt. Ska äta lite lunch sen och sen bär det av till båda stallen.


Ridit idag

Idag har jag ridit på min helgalna ponny (läs islandshäst). Inte mycket mer med det än att det var skönt att komma hemifrån ett tag och kunna tänka på annat. Dels så rensar det hjärnan rätt bra när jag rider och sen så får man ju endel motion oxå. Vattar är min rädning i många lägen, vilket både är bra och dåligt. Man måste ju kunna hitta en räddning hos en annan människa oxå.

Nu har jag duschat och smort in mig med en såndär bodylotion från apoteket som bygger upp lite solbränna. Tyckte det kunde vara lite kul nu, jag är ju ändå så blek ändå.

Nu ska jag krypa upp i soffan hos Martin och mysa en stund. Och ja, vi kan fortfarande mysa trots att vi inte är tillsammans, vi är bästa kompisar fortfarnde.

Vansinnigt trött

Jag förstår inte, jag är hur trött som helst. Helt sjukt trött. Ändå har jag inte gjort ngt speciellt idag förutom varit till Östhammar. Men jag tror hela min livssituation påverkar mig just nu.

Dax för cellprov

Idag är det dax att åka till Östhammar och barnmorskan för att ta cellprov. Det är väl tydligen ngt man måste göra. Känns väl som jag blivit tant men det är inte mycket att göra åt. Blir nog en sväng och handla lite oxå.

Senare blir det stallet.

Nu förstår jag hur du tänker, tycker, känner, men vi får se hur det blir med allt... Spelet är nog inte över...

Tungt

Idag känns allt fruktansvärt tungt. Det är jobbigt, varje andetag är tungt.


En och annan hjärncell

Jag tror en och annan hjärncell har fått vandra vidare i helgen. Känner mig väldigt okoncentrerad och lite halvskum i hjärnan. Men det blir säkert bättre om ett par dagar.

Annars så är det tungt, jävligt tungt. Det är inte roligt att det är slut mellan mig och Martin, trots att det ändå är det bästa. Tårarna vill komma men dom gör inte det. Det är ett helvete att vara honom så nära fast ändå så långt bort. Fan fan fan. Hur blev det såhär?!

Läskigt

Det som är läskigt är att fler som vi inte ens pratat med börjar misstänka samma sak om fredagen. Det känns jävligt läskigt...

Sandra har fixat lite



Efter hårfärgning och klippning, noppning av ögonbryn så var det dax för party. Helgen har varit helt galen.

Tacksam

Jag är så tacksam att du kom fram till mig igår. Jag fanns där för dig när du hade det svårt. Nu är jag så glad att du finns där för mig. Det betydde massor att du gjorde det. Det är jag glad för.

I sånna här lägen vet man vilka människor som står vid en i alla lägen. Det är tråkigt att dom man trodde skulle finnas är som bortblåsta.

Ursäkt

Det känns så konstigt att be om ursäkt för något som jag inte riktgit vet hur jag ska be om ursäkt för. Det känns som jävligt skumt. Jag känner inte igen mig själv riktigt...

Ett svart hål

Något har hänt, något då det inte bara är alkoholinblandat. Fredagskvällen började med förfest och runt 21- 21,30 någonstans börjar det svartna för mig. Ända fram till 07 på lördagsmorgonen är det svart med bara små partier jag kommer ihåg. Innan 21 hade jag fått i mig ca 5-6 cider och hade väl 2 kvar vid det laget. Jag drack tydligen inte mycket på krogen heller när jag frågat dom som jag har ett litet minne av. Så för att ha så mycket minnesluckor har jag druckit på tok förlite. Så det känns jätte skumt. Jag har även under kvällen snetänt, vilket aldrig brukar hända och varit helt skogstokig, varit borta i blicken, inte kunnat prata ordentligt och inte förstått vad andra människor säger. Det är jätte läskigt. Igår skenade hjärtat, jag mådde inte som jag brukar på bakfyllan och allt va helskumt.

Det var fler som totalspårade under kvällen och snetände. Så antagligen har någon lagt i något i vår dricka under förfesten. Så det har antagligen varit någon som har drogat oss på något sätt. Det är riktigt läskigt. Det är så mycket som inte stämmer.

Och jag vet att jag snetände på dig, förlåt, jag skäms. Det va ju inte meningen.

Onödigt

Det är onödigt och skriva kommentarer om att alla andra är lyckliga för att jag och Martin brutit upp. För oss är det inge roligt. Vi har älskat varandra och vi ångrar inte en sekund som vi haft tillsammans. Kan ni inte bara förstå det. Det är inget fel på mig, det är inget fel på Martin. Har ni dom åsikterna kan ni ha dom för er själva. Ni gör ingen av oss mer lyckliga eller hjälper oss på något sätt. Det är inte 9 år för sent. Det är vårat beslut som vi fattat nu. Så är det bara. Acceptera det. Vi har ÄLSKAT varandra och vi har varit KÄRA! Inse det. Men nu är läget som det är. Så vi behöver inga onödiga kommentarer från er.


Full eller bakis

Inte vet jag. Men nu är det dax att börja igen!


Så sliten ser jag inte ut ändå...

Det spårade

Fan va allt bara spårade igår...

RSS 2.0