Allt har gått bra

Anna fick en lite tjej. Allt verkar ha gått bra. Så nu är det en lite tjejliga där hemma på stenalma gård.

Jag har sovit ett par timmar i soffan. Så himla skönt. Är fortfarande jätte trött. Men då kanske jag somnar lite tidigt ikväll.

Väckt mitt i natten

Våran stallägare ringde nyss. Nu är hon på gång in till Uppsala och ska föda barn! Så det är bara ställa om klockan och åka ut och släppa ut hästarna. Hoppas allt kommer att gå bra!


Skönt att bara slappa i soffan.

Nu sitter jag nyduschad i soffan, så skönt, så skönt. Idag har jag både hunnit med att jobba, träffa Lovisa, promenera, städa och rida. Så nu sitter jag bara här och tar det lugnt. Så himla skönt att bara vara för sig själv en stund. Det behöver verkligen jag. Ikväll blir det nog teve och sen sova. Imorgon ska jag till stallet och sen jobb på eftermiddagen.


Varför kan jag inte lära mig säga nej när det gäller jobb?

JAg förstår inte. Jag intalar mig själv att jag ska säga nej när dom ringer, men när jag väl svarar i telefon så kan jag inte bara säga nej. Så jag knatar glatt iväg till jobbet. Jag blri så arg på mig själv. Men men. Det blir pengar iaf.

Trött i både huvud och kropp

Har varit en helkörig kväll på jobbet. Har varit en del exrta arbete men det har gått bra. Men fötterna dunkar och huvudet känns tungt. Men men, är ledig imorgon, även fast jag är nästan hundra på att jag kommer bli inringd. Men jag kommer nog att säga nej. Behöver den här lediga dagen.

Idag har jag varit till Östhammar och lunchat med Ida. Mycket trevligt. Har även varit en sväng till stallet. Det var väldigt konstigt att bara göra iordning åt en häst. Karri åkte hem igår, vilket känns både bra och inte. Men det har varit riktigt härligt att ha honom hos mig. Har utvecklats en del som ryttare och det är nyttigt att rida olika hästar. Men nu kommer fokus att ligga på Vattar.


Onödigt

Jag kommer inte att bli lyckligare för att tårarna rinner...

Varför kan jag inte bara inse?!

Blöta kinder

Ingen kommer någonsin bli lyckligare av tårar.
Ingen blir lyckligare av att tårarna rinner.

Allt är bara så konstigt.
Allt vill inte som jag.

Förvirrningen är total!

Sömnbrist

Har sovit 10 timmar på 3 dygn. Känner att kroppen är helt slut. Skulle lägga mig och kolla klart på en film. Men det vart att jag somnade istället. Martin ringde och väckte mig, så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sova lite istället.

Godnatt

Varför?!

Varför leker du med mitt hjärta? Varför får jag inga riktiga svar. Varför?

Äntligen hemma

Nu äntligen är jag hemma i Öret igen! Nu blir det helrenovering av mig i duschen. Känner mig bara sååååå äcklig. MEn men. Ångrar inget av förregående dygn. 

Nu är det nya tag. Utgång ikväll med Sandro!

Jag var på Björn Rosenström igår, och nu är jag i Stockholm

Undrar hur det här gick till?! Jag skulle vara hemma och ta det lugnt, men nu ligger jag i Martins säng på varvet i Sthlm. Började med att imme ringde och ville ha skjuts till uppsala för de skulle på Rosenström. Och det fanns en biljett kvar så jag gick in. Va nykter och hade riktigt roligt. Men Micke tappade vi bort när  dom skulle hem så jag skjutsade Martin till varvet i Sthlm eftersom han skulle jobba idag. Vi var här runt halv 5 imorse. Och vi har sovit i en typ 90 säng i natt, det var trångt men det gick bra.

Nu ska jag försöka att sova en stund. Så jag orkar köra hem sen.

Björn Rosenström var grym!!!


Lugn fredagskväll

Undrar om man skulle vara så duktig och få i sig middag? Jag vet inte riktigt vad jag orkar fixa heller, så jag har ingen aning om det är överkurs eller inte?! Jag får kanske se till att göra ngt iaf. Eller räcker det med ett glas vin och en cigg på balkongen. Ja, jag röker ibland, det anser jag är jäkligt gott ibland, och nej jag är inte beroende och röker inte om jag inte dricker. Jag vet att det är dumt, men det finns mycket i livet som är dumt. Så vad ni anser om det, ja, det är upp till er. Men jag väljer iaf att röka vissa gånger när jag dricker.

Har varit på systemet och bunkrat upp lite, men jag har inte tänkt att jag ska supa skallen av mig eller dricka allt den här helgen. Men det är rätt bra och ha hemma iaf.

Jag är nog lite hungrig. Men vad ska jag hitta på att äta?!

Nu tar jag fredag

Hade skrivit ett inlägg som helt plötsligt försvann trots att jag är nästan säker på att jag klickade på spara och publicera. Men men.

Har jobbat klart mina timmar idag på jobbet så nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Och det är väl just vad den här dagen kommer att bli. Lugn. Ingen ska göra något så det blir nog att sitta och bara softa i soffan, kanske ta mig ett glas vin eller så. Vi får helt enkelt se.

När jag gick hem idag så åkte en bil förbi med en soptunna i bakluckan, en sån som alla i kommunen har. Och hur ofta brukar man flytta på en sån?! Ja, det finns det mesta märkliga man kör runt med i bilarna, när man åker färjan över till Gräsö så kan man ibland se diverse packningar i bilar.

Jag får idag ta mig en trip till diverse affärer, så som systemet, coop och lite så. Det ekar tomt överallt känns det som.


Godmorgon!

Det blev inte många timmars sömn i natt inte. Det känns i kroppen, men det kommer säkert att gå bra. Jobbar bara till 13 idag. Då kommer det att bli soffläge en stund innan jag beger mig ut mot stallet.

Om någon har en spotify intvie är jag intresserad av en sån...

Ny dator!

Nu är jag äntligen ägare till en egen laptop! Känns jätte skönt! Nu kan jag blogga mycket mer och alltid ha den till hands. Så himla skönt! Vart en Samsung. För mig kommer den fungera alldeles utmärkt! Jag är så glad!

MediaMarkt har öppnat i Uppsala idag

Dom har öppet till 22 ikväll så det blir till att jag och Lovisa åker in och handlar en teve och en dator. Så vi åker när Lovisa slutat.

Fullfart

sista timman på jobbet var helt full fart, skickar iväg gummor med ambulansen och körigt ändå. Nu känner jag mig helt slut. Fick löne specen hem och det var en trevlig överraskning. Många pengar blev det, men tyvärr tog dom ju slut lika fort, eftersom jag har betalat räkningar och så. Va mycket dyra räkningar den här månaden. Men det går nog ihop sig iaf.

Nu ska jag sträcka ut mig på soffan en stund innan jag gör något annat.

Jobbkväll

Nu smiter jag iväg till jobbet för att jobba ett par timmar.


Onsdag

idag snöar det inte iaf. Något positivt. Ska iväg till Östhammar och ombesikta Passaten idag. Sen blir det stallet, ska börja packa ihop Karris grejor lite. Han åker hem på söndag. Min söndag kommer vara helt sjuk, men det är en helt annan sak. Börjar på lördagkväll redan. kl 17 middag på Gladan i Östhammar, efter det utgång i Östhammar, hem och sova och nyktra till, jobba 7-13, ut till stallet och lasta Karri och så, sen stallmöte om inte Annas bebis har behagat att komma ut.

Vart bara ett inlägg med inte så mycket vettigt. Men men. 

Så j*vla less på allt snöande

Nu får det faktiskt vara nog. Det här är inte roligt längre. Nu vill jag ha vår, trots att jag alltid mår skit på våren pga allergi. Men nu är jag fruktansvärtless på snön. Det är inte ens vackert att titta på längre.

Nej nu vill jag ha sol och vackert väder!!

Lunchat med Jenny

Jenny ringde mig när jag va på jobbet. Så vi gick ut och åt lunch på Briggen idag. Det händer inte ofta, men ibland så. Det är riktigt trevligt att gå ut och äta ibland. Känns lite lyxigt att kosta på sig något sånt. Jobbade bara till 11,15 idag så jag har nästan haft hela dagen ledigt. Känns så skönt. Jag har tänkt att ta mig ett ryck med dammsugaren, snön yr och det är riktigt otrevligt ute så jag känner mig inte direkt motiverad till att ut och rida idag. Men jag skulle behöva träna lite. Någon som har något bra tips på träningsvideor?

Skatteåterbäring

Va nyss inne på skatteverket och kollade hur mycket jag skulle få tillbaka. Riktigt bra blev det! Känns riktigt riktigt bra! Och det är inte så många veckor kvar innan det kommer in på kontot. Känns som tiden bara rinner ifrån mig. Det är påsk om en vecka lite drygt. Och då är vi redan inne i april. Och då är det snart sommar. Nog att man inte kan tro det när man tittar ut på jätteflingorna som faller ner utanför fönstret.

ångest

ibland kommer ångesten sig närmare och närmare på en.

Idag är en sån dag. Jag blir kall och tårarna vill bara rinna.

En klump i magen, en klump i halsen.

Jag vill att allt ska vara som förut. Eller vill jag det?!

Varför?

Varför rinner tårarna? Varför får jag inte stopp på dom? Varför vill sig inget?

Jag hatar det här, varför kan inte känslorna vara stabila?

Bakdax

Nu ska jag baka.Men jag vet inte vad än! Men något gott blir det säkert!

Ja mitt liv är upp och ner och bak och fram

Låt mig få ha det, ifråga sätt inte om du inte är den som står mig närmast. Ja, det är som det är just nu. Och jag behöver stöttning att det är som det är. Jag vet att jag får det av dom flesta, men även i helgen har jag blivit ifrågasatt varför jag har det som jag har det. Och ja det är SÅHÄR just NU! Och det kommer att bli på det klara hur jag vill ha det framöver. Men just nu är det mest en soppa.

Så om du har något att invända mot mitt liv, så låt bli. Det blir inte bättre. Ge mig stöttning istället.

Snart är det sommar, då behövs en ny bikini som alltid

Satt och kikade lite på hm´s sida. Hittade dessa:




Jag börjar piggna till

Det känns riktigt skönt faktiskt. Jag vet inte om det är vilan som har gjort det eller om det är något annat. Idag känns allt mycket lättare. Jag vet fortfarande inte vad jag vill med vem, men jag kommer att bo kvar här på skolgatan så länge. Finns ingen anledning att flytta än. Jag får helt enkelt se var livet vill ta vägen med mig.

Lev dagen som det vore den sista.

Tradera

ett tag i livet köpte jag mycket på tradera, och kunde sitta där flera timmar. Nu har jag surfat runt där någon timma. Har hittat både gardiner och en tröja som jag vill ha, så jag hoppas på att det går vägen. Samt svarta panelvagnar till vardagsrummet. 4 st för 50 kr är inte mkt. Så jag hoppas att allt går vägen nu.

Bättre idag

Allt känns mycket lättare nu. Fast dagen har precis börjat. Har ingenting inplanerat, jag är faktiskt sjuk idag. Magen spökar lite fortfarande, men det går nog över snart.

Igår kom det en massa snö, så hilma onödigt. Jag som precis hade städat av balkongen så den skulle bara sopas så skulle den vara iordning för vårens kaffekoppar i solskenet. Men då envisas det med att komma en decimeter snö till. Jag förstår inte rikigt.


Illamåendet går inte över

Jag vet inte vad det är för fel på mig. jag mår illa, ständigt diffust illamående. Tankarna vandrar runt runt. Vad sa jag egentligen i fredags? Gjorde jag något fel?! Jag vet inte, men jag vet en sak. Jag har sett en ny sida hos en person, jag kan bara vara glad att jag har sett den sidan. Jag hoppas att det är inledning på en realtion. Jag vet att denne är en bra människa och har hjälp mig hem då jag varit full och inte utnyttjat situationen.

Jag är så glad att jag har mina vänner. Vad skulle jag göra utan er. Just nu känns allt upp och ner och bak och fram. Men vännerna är något som lyser upp min tillvaro och det känns så skönt.

Nu ska jag försöka vila och få bort illamåendet. Känns vissa gånger som jag vill kräkas, andra gånger som jag ska somna, yrseln kommer...

Igår hade jag lockigt, idag platt

Idag vart det till att platta håret. Jag gillar att ändra lite på mig. Dessutom får man ju mycket längre hår när det är platt. Ikväll blir det nog bara en lugn kväll. Mår som sagt varken bra i kroppen eller huvudet. Det känns tungt helt enkelt.


Vilket tycker ni jag passar bäst i?

Sårad

Jag förstår att man har blivit sårad och ledsen när man brytit upp med någon, men bara för det så behöver man inte såra andra bara för att man är sårad själv. Det vinner man inte på i längden.

Ta inte en diskussion på fyllan, ta den när du är nykter. Ingen blir lyckligare av dessa diskussioner.


Klump i magen

Jag vet inte vad det är med mig. Jag mår ständigt illa, kväljningar, en klump i magen, smärtor, yrsel, tårarna kommer, huvudet känns tungt. Jag orkar inte mer. Jag måste någon gång få vila. Utslagen på benen är tillbaka som ett brev på posten.

Stress. Ständig stress.

Vilan, var är vilan?

Håller jag på att bli sjuk på riktigt eller håller jag på att gå in i väggen. Inatt var jag tvungen att sjukskriva mig idag. Jag fullkommligt HATAR att sjukskriva mig, men någon gräns finns det faktiskt vad man orkar. Jag vet inte hur många gånger jag var på väg att kräkas. Inte för alkholens skull, utan snarare att det kändes som jag höll på att bli sjuk på riktigt. Jag har fortfarande ont i magen och mår illla.  Känns som jag har feber toppar. Jag orkar inget, jag känner mig helt matt.

Vila, det är det jag behöver, och få ordning på mitt liv.

Tack alla ni underbara människor som ställer upp för mig. Ni är guld värda!

Lovisa, jag är så glad att jag har dig. Annars hade jag nog gått under nu. Du är en extra liten stjärna för mig! Tack för att du finns!


Locktång

jag brukar locka håret, har gjort det till ikväll, men får inga bra bilder på det. Av min kära karl jag bor med fikc jag en babyliss Icurl i julklapp. Den är riktgit riktigt bra! Det blir snygga och hållbara lockar.

Den går även och platta med vilket är jätte bra! Man får pula lite med den för att få fina lockar, men när man väl får in snitsen så blir det jätte bra!

Slänger in en halvbra bild.


Håret uppsatt i en halvtofs med hårspänne.

Konstig samtal

Igår när jag var hos vet så ringde någon till mig som undrade om jag bodde på den adressen som jag bor på. För han skulle ha tag i någon Johan Pettersson som bodde på samma adress som mig tidigare, och undrade om jag va hans sambo. Inte direkt kanske. Men han som ringde var riktigt artig och så och ursäktade att han störde. Vad förvånad man blir när någon ringer sådär.

När Martins mormor levde så ringde hon ofta till oss och frågade om Oskar var där, vi hade tagit över Oskars nummer. Oskar är Martins äldsta bror. Och hon förstod inte att det var jag eller martin som svarade så hon sa artigt "ursäkta att jag ringde. Det här är Maud E**n" söta lilla tant.

Har ni varit med om något konstigt samtal på sistånde?

Det är fredag idag

och det verkar inte bättre än att jag är ledig!!! Men... Jag har ont i halsen och ett munsår på gång. Känns inge vidare. Jag vill vara frisk till i helgen. Jag har planer. Men jag tror inte att dom går i stöpet för det.

Solen skiner idag iaf. jag ska försöka få i mig lite frukost och sen ska jag åka ut till stallet. I eftermiddag blir det uppsala med Martin och ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Imorgon ska jag jobba 7-13, så det blir inte allt för sent.

Nu ska jag ta och fixa lite te och macka, vad äter ni till frukost?

Ny era

Förra bloggen jag hade skrev jag mycket om hästarna. Hästarna är visserligen en stor del av mitt liv. Men i den här bloggen kommer bara det allra bästa med hästarna skrivas om. Det finns så mycket mer i mitt liv än hästarna. Och alla är inte roade av hästar. Så det är endast det bästa glimtarna ur hästlivet som kommer komma fram här.

Själv är jag egentligen heller inte speciellt road av att läsa hästbloggar. Jag får inte riktigt ut något på runt vilket träd man ridit eller vilken gångart hästen gick bra i. Men det är upp till var och en vad man vill skriva om. Men tyvärr så blir det ofta att jag mest skummar igenom hästbloggarna. Den ända jag följer är Snäcksjöns. (finns länkad här till höger) den uppdateras inte så ofta, men jag håller koll. Det är ju mitt "hem" i hästlivet.


Lektion för Ella på Snäcksjön i höstas.

Våfflor till middag

Idag blev det våfflor till middag. Riktigt gott. Men har jag ätit våfflor eller pannkakor så kan det dröja mer än en månad innan jag blir sugen på det igen. Har aldrigt riktigt varit förtjust i det.

Idag har väl dagen ändå varit helt okej. Men det är känslor som spökar, jag vet varken ut eller in. Men jag vet att någon gång kommer det bli bra!

Idag fyller dessutom världens finaste tvillingpar år! Jätte grattis till Hanna och Lovisa!


11:37

Nu är dagens arbete avklarat och jag ska försöka få i mig lite lunch. Sen ska jag via Östhammar och hämta Sandra så ska vi ut till stallet. Hoppas även att hon fixar mina ögonbryn idag, det behövs verkligen.

Och solen skiner idag! UNDERBART!


Ont i halsen

Om det är så att jag håller på att bli sjuk eller om det har med stress att göra vet jag faktiskt inte. Men jag har blivit bättre på att stressa av iaf. Och det känns jätte skönt.

Idag ska jag bara iväg att jobba ett par timmar. Så det känns skönt. Jag har helt sjukt mycket timmar den här månaden, men det klirrar nog bra i lönekuvertet nästa månad.

Nu ska jag fixa mig lite frukost, om jag orkar, brukar vara lite si och så med det.

Jobbtisdag

Blev inringd imorse. Har helt sjukt mycket timmar, men kommer bli ännu mer så det känns skönt.

Har hunnit rida och fixa middag. Nu blir det film och soffläge.

Vad åt ni till middag?


Saaban har gått 37000 mil

och går igenom besiktningen!

Jag älskar min bil!

Idag har varit en helt ok dag. Orkade inte mer än att fixa lite i stallet. Lite mör efter gårdagens jobb men det går bra. Har suttit och kollat klipp på you tube på människor jag känner. Chrilles fyllesnack om att åka cross var helt klart bäst.

"klart cykeln går lättare om jag kliver av den" så jävla klockrent. Hur man nu hade tänkt att cyckeln skulle köras utan att man satt på den?!

Fick besök av en kille från någon brandfirma, så nu har vi en brandsläckare och brandvarnare hemma.

Har ni brandsläckare och brandvarnare hemma?

Har en paj stående i ungen, så snart blir det mat.

Jobbsöndag

Blev inringd till jobbet igår morse. Så jag tillbringade hela söndagen på jobbet, och när jag kom hem var jag så slut att jag stupade i säng. gjorde matlådor innan så både jag och martin har lunch idag.

Dagen idag består av jobb och besikta saaban. Åkte över med Martin och Micke nu på morgononen och hämtade saaben som stod på gräsö. Så nu sitter jag med min kopp te och ska gå och fixa sista innan jag går och jobbar.

Försvinnande

Jag måste erkänna, jag saknar min vän. Saknar som f*n! Det känns som en bit av mig inte finns. Varför blir det nästan alltid så att när vännerna skaffar partner så "försvinner" man som vän? Jag förstår också att man är jätte kär och bara vill vara med den man träffat. Men vännerna då? Dom kanske finns där, men väntar inte i all oändlighet. Jag har förlorat en av mina bästa kompisar på så sett. Hon träffade den här killen och jag hörde av mig och försökte se till att vi skulle ses och så, men fick bara nobben hela tiden. Tillslut sa jag upp kontakten, jag vill ha en vän som ser mig, som inte är helt uppslukad av sin partner. Den här tjejen har jag fortfarande svårt för när jag träffar henne. Känns bara så fel och jag gjorde verkligen allt och bara gav och gav men fick inget. Det känns fortfarande när jag tänker på det. Jag kan tom fälla en tår för den här vännen. Hon var verkligen underbar på alla sätt, men förändrades så mycket och såg mig inte när hon hittade sin kille. Det var riktigt kämpigt, jag hade under den här situation partner själv och var duktig på att se och umgås med mina vänner.

Jag är rädd att det här upprepas igen. Det får mig att få en klump i magen. Jag har sagt, jag har påmint. Men vad gör jag för fel? Varför blir jag bara som en grå skugga? Det här är inge roligt. Jag får inte ens tag i människan i fråga. Samtidigt behöver jag henne så mycket just nu. Jag behöver få prata, rensa hjärnan. Men om jag bara är en grå skugga ska jag inte heller känna detta. Det ska bara vara grått.

Jag saknar dig min vän, jag vill inte att vi ska glida i sär mer.

Lite mera utvilad

Har sovit en stund i soffan. så skönt så skönt. Känner mig lite piggare nu. Men jag måste nog ta och försöka fixa lite middag snart. Har bara ätit två mackor idag. Börjar bli ordentligt hungrig. Men samtidigt är jag lite för lat för att orka fixa. Fast jag har ju tagit upp kyckling och så så det tar inte så lång tid innan middagen är kvar. Men det jobbigaste är nog att ta mig upp ur soffan och ut till köket. Men snart så.

Vad ska ni ha till middag?

Jag har gravtestat mig idag

Förstod verkligen inte varför jag mådde så illa imorse. Jag är sen med mensen så det var på sin plats att gravtesta mig.

Resultatet var negativt. Hade det varit för en månad sen hade jag varit ledsen. Men eftersom min relation med Martin är som den är just nu så gör det mig inget.

Vi har bestämt oss för att ta det lugnt ett tag. Vi är inte tillsammans men ändå är vi det. Något slags öppet förhållande. Men det känns helt okej. Jag bor kvar här än så länge och funderar över hur jag/vi egentligen ska ha det. Vi har trots allt varit tillsammans i 9 år snart, vi träffades när vi båda var 16. Och jag har tyvärr på känn att det verkar som vi växt ifrån varandra. Man ska inte kolla på andra när man är tillsammans med någon, man ska vara kär upp över öronen. Tyvärr vet jag inte om jag är det längre.

Men det känns skönt att det är såhär ändå.

Undrar när jag var Singel sist? Hur beter man sig då?

Känns bättre nu

Magen spökar inte riktigt lika mycket längre, det känns skönt. Men det är inte riktigt som det ska. MEn det blir nog bättre snart.

Dax för frukost nu, sen beger jag mig till Östhammar, behöver till apoteket. Och i Öregrund är ju inte apoteket öppet idag. Sen bär det av till stallet. Ska brodda om hästarna och fixa lite.


Illamående

Vaknade för ett par timmar sen. Mådde jätte illa, som jag skulle kräkas eller något. Höll i sig ett tag men sen kunde jag somna. Jag verkligen hatar att må illa. Det är bland det värsta som finns.

Nu känns det bara som att jag har ont i magen, så det är ingen fara. Men sådär illa ska man inte behöva må. Iaf inte i nyktert tillstånd.

Nu ska jag lägga mig och kolla ett par avsnitt utav scrubs.

Varför infinner sig inte John Blund?

Är verkligen inte så trött så jag kan somna. Dels har det nog med att göra att folk ringer och väcker en. Och jag kan ju inte stänga av telefonen heller eftersom vår stallägare ska ha bebis snart och då måste jag kunna svara så jag vet att jag ska ta ut hästarna. Alltså måste jag ha ljudet på. Men det är jäkligt roligt när folk frågar en vad man gör vid 4 snåret på morgonen. Bakar bullar brukar vara mitt standardsvar. Alla blir lite halv tysta och blir tvungna att fundera.



Undrar om man inte skulle ge igen till någon ikväll/natt då jag ändå inte kan sova...

God natt på er

Nu orkar jag inte mer. Huvudet värker och jag känner mig trött. Det blir nog inte mer den här fredagen.


Ny mascara

Idag när vi var in en snabbis i Uppsala köpte jag mig en ny mascara Maybellines Falsis Volum Express. Jag har bara provat den nu och är riktigt nöjd med den. Verkar sitta bra och är lätt att applicera och blir snyggt. Har tidigare haft Colosal Volum Express mascara, men den har smulat och luktar lite skumt. Så nu ger jag den här en chans. Amvänder mest Maybellines produkter.



Vad anväder ni för Mascara?

Prommenad i en mörk stad vid havet

Det är läskigt hur tyst det är den här tiden på året. Då staden vid havet sover. Då alla sover. Då allt är lugnt.

Jag vill att sommaren ska komma med uteserveringar, sitta på klipporna, åka båt och allt vad det innebär. Jag längtar och jag längtar.

Vilken är er favoritårstid i er "stad"?

Chill out Music

Öppnade nyss en flaska. Riktigt gott faktiskt. Men jag gillar ju det mesta vinet.



Hittade bara en bild på boxen. Men men, gott är det iaf!


Vad rekomenderar ni för vin? Rött eller vitt spelar ingen roll.

Sol idag igen

idag skiner solen igen! Helt underbart! Idag har jag dock inte lika mycket energi som jag hade igår. Men det kommer nog lösa sig iaf. Lite stall nu på morgonen, sen jobb ikväll. Bara jag kunde bli av med huvudvärken som ligger och trycker.

Det blev ingen fölis

Fick ett sms av vår stallägare igår att hennes sto kastat fölet. Jätte jätte tråkigt. Hon hade inte så länge kvar, ca  månader om jag inte mins fel, så fostret var rätt stort ändå. Känns så himla tråkigt då hon för en gångs skull tog sig. Men antagligen var det väl något fel. Och då sköter naturen sitt.

Men det är bara att tänka vidare. Idag är en ny dag.


Kolla på film. Eller så somnade jag

Var över hos grannen och skulle kika på film. Men tvärslocknade. Vet inte varför jag är såhär trött?! Kan jag ha jobbat lite för mycket på senaste?! Nu är det bara att krypa ner i sängen och sova.

Vårkänslor

Idag infinner sig verkligen vårkänslorna. Känns så skönt! Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är skönt i luften. Det finns trots allt hopp om en vår och en sommar, även fast det känns väldigt avlägset. Det är långt kvar men ändå så kort.

Idag när jag var ute och red tittade asfalten fram på vissa ställen, så man fick höra skor mot asfalt, vilket verkligen är en vår och sommar känsla.

Det värsta är att nu börjar våren, i och med att jag är pollenallergisk är det värsta tiden på året. Jag har i vilketfall redan börjat medicinera med antihistaminer sen jul ungefär, när jag fick allergichocken, så jag är ordentligt förberedd iår så det känns skönt.

Ut och njut av solen!


Ledig idag!

Sitter i soffan och bara är och lyssnar på lite musik. Idag ska jag bara göra sånt jag tycker är roligt. Fast jag måste göra lite nytta oxå. Men det hinns nog med oxå. Så skönt att bara ha sånna här dagar. Man uppskattar dom massor när man jobbar så mycket som jag gör. I helgen hade jag nog tänkt att vara ledig. Då ska jag vila. Min kropp måste få vila. Jag vill inte ha tillbaka utslagen. Men jag har faktiskt blivit bättre på att inte stressa nu. Och det känns riktigt bra.

Det är ingen som tackar dig för att du stressar och jobbar ihjäl dig.

Vad man vill dela med andra människor

Även fast man har en relation till en annan människa så är det inte alltid så att man vill dela allt med varandra. Var står det att man måste göra det?! Bara för att man har ett förhållande så behöver man inte köpa lägenheten tillsammans eller bilen eller vad det nu är.

Jag tror att jag är lite för självständig för att vilja dela allt. Så länge jag inte är gift så behöver jag inte dela allt. Det är nog mitt nya motto i livet. Men samtidigt kan man dela med sig av mycket, fast inte materiellt.

Tänk en gång innan du handlar.

När mörkret lägger sig lägger sig även lugnet

När det är mörkt är det ju meningen att vi ska sova. Det blir automatiskt att man går ner i varv på kvällen. Fast har jag jobbat har jag väldigt svårt att gå ner i varv på kvällen. Men det är nog för att man är så pass vaken och igång som gör det svårt att komma till ro.

Ikväll har jag förvisso kommit till ro och så men är inte sugen alls på att gå och lägga mig. Men det är nog för att jag är ledig imorgon och kan ta det lugnt. Men samtidigt är det skönt att vakna tidigt och ha mycket av dagen kvar. Men jag måste ju kunna få en lugn morgon och kunna sova och slöa.

Får helt enkelt se hur det blir med den saken.

Sängen är lockande, men jag vet inte.

Hur viktigt är utseendet?!

Har suttit och kollat på "dating in the dark" på kanal5 där singelpar får dejta varandra i mörkret under ett visst antal dagar. Utan att se varandra och får då en uppfattning om varandras personligheter och så. Men dom har ingen aning om hur dom ser ut. I slutet av programmet får dom se varandra fast de ser inte den andres reaktioner eftersom den är i mörkret.

Många av dom blev besvikna och jag tror bara att det var ett par som ville träffa varandra igen. Många av dom blev besvikna på hur den andra såg ut trotts att de tidigare i programmet var intresserade av varandra, men att det stämde inte överrens med deras "mall" om hur ens partner skulle se ut.

Jag kan tycka att klickar det med varandra så kanske inte utseendet är det viktigaste även fast det spelar en viss roll. Ena killen tyckte absolut inte om lite större tjejer och hans tjej var naturligtvis med lite former och så. Och hon blev totaldissad.

Är det inte bättre att kunna ge det en chans även fast man inte passar i "utseende mallen"?!

Det är inte utsidan som räknas mest, utan insidan.

Ny kategori

Har lagt till en som "min vardag" där ingår det mesta, fast inte allt.

Livsfilosoferingar är en lite mer seriös kategori där mycket av mina tankar och funderingar får plats.

Njut av läsningen mina vänner.

Filmdax

Idag så bär det av två trappuppgångar bort för att kika lite på film. Man kan ju inte bara sitta hemma och häcka bara för att man kan det. Det har jag gjort tillräckligt de här veckorna. Förutom förra helgen då jag var ut på Bowlan. Tack för den kvällen Lovisa <3 Det var riktigt roligt.

Tanken är att jag ska hålla mig vaken under hela filmen. Jag är ju expert på att somna när man kikar på film, det är så skönt att låta ögonen falla ihop när man ligger i soffan. Men det får nog bli morgondagen.

Har dessutom lite stalljour just nu. Anna våran stallägare ska ha bebis när som helst nu. Hon är beräknad till den 27 mars. Jag har sagt att jag kan ta på mig utsläppen om det behövs. Så någon natt lär hon kanske ringa. Och då är det bara att ställa om klockan och åka ut och släppa ut hästarna.

För övrigt verkar allt flyta på riktigt bra. Mycket jobb, och endel inplanerat. Så det här verkar bli en bra månad vilket känns skönt. Har jobbat mycket senaste månaderna. Visst det är jobbigt. Men kul sen när lönen kommer.

Dax att klä sig lite nu, har precis duschat.

Inte som planerat

Hade ju tänkt att vara ledig och vila idag. Men det blev det inte alls. Fem i sju plingade telefonen och blev tilfrågad om jobb. Som vanligt har jag svårt att säga nej så jag har jobbat mellan 7-16 idag. Det blir några timmar iaf så det känns skönt. Är lite sliten nu, men inte så trött som att jag skulle vara.

Fick mail ang Na B, SYVen tyckte det var lite sent att hoppa på nu, men jag läser väl antagligen Na B nästa termin så jag får behörighet. Vad seriös jag har blivit.


Bästa stället efter jobbet. Helt utslagen i soffan.

Sova?! Eller hur?!

Tanken var att sova ordentligt idag. Men nu är jag vaken och kan inte somna om. Får bli till att ligga och slöa i soffan ett par timmar nu. Så skönt så skönt.

Idag är jag ledig. Och imorgon med. Känns riktigt skönt. Jag behöver verkligen den här ledigheten. Fast samtidigt är jag lite stressad att inte få tillräckligt med timmar.

Kollade förresten upp vad jag behövde för ämnen för att söka in till sjuksköterska. Jag saknar Naturkunskap B. Dom har nämligen ändrat kraven på behörigheten. Förut kunde man ha samma behörighet för Na B om man hade Medicinskgrundkurs A och Vård och omsorgsarbete A. Men nu är man tvungen att ha B kurserna i båda dom.

Har slängt iväg ett mail till SYVen på vuxenutbildningen så får vi se vad det blir. Men en kurs skulle vara lite skönt att läsa ändå!

Nu lägger jag mig och vilar en stund. Återkommer med svaret ang Naturkunskapen.

Solen är här idag

Åh så skönt att solen vill infinna sig! Jag får massor med nya krafter och energi.

Båda hästarna är motionerade idag. Känns riktigt bra. Ska jobba ikväll, annars hade jag nog tagit mig ut på en prommenad idag med. Men det får vänta. Borde hinna med imorgon om det är vackert väder.

Jag ska verkligen komma igång och röra mig nu. Jag måste ju fortsätta och gå ner i vikt nu. -7,5 kg på vågen nu! Känns så jä*la bra!

Snart är sommaren här igen. Vi hinner nog nästan inte blinka.

JAG LÄNGTAR!

Uppe i ottan

Ska bege mig mot stallet om en stund. Har möte vid 11 så jag tänkte att fixa hästarna innan. Känns som att jag aldrig får sova någon gång. Men det får jag ju. Men allt känns lite upp och ner just nu. Men allt kommer att ordna sig.

Men det är ändå skönt att vakna tidigt och komma upp. Dagen blir faktiskt mycket längre. Men samtidigt så är det så skönt att sova. Imorgon har jag tänkt att sova och ta det lungt. Till stallet blir det ju alltid. Imorgon har jag tänkt och rida. Men idag blir det bara stressat om jag ska hinna med det.

Jag saknar dig min vän!

Tomt

Det känns lite tomt fast samtidigt bra. Jag får helt enkelt se hur det blir med allt. Men just nu känns det rätt bra iaf.

Det gäller att tänka frammåt mina vänner!

Konstigkänsla

Undrar vad jag gjort för fel?

Har jag gjort något fel?

Är jag ett fel?

Snälla svara.

Lördagskväll efter jobbet

Nu sitter jag som en slagsopa i soffan. Jag är trött, men ack så festsugen. Ingen bra kombination. Imorgon är det jobb som vanligt som vankas. Men det är ju trots allt lördagskväll! Kanske skulle ta mig lite vin?! Man vet aldrig.

Sitter här och lyssnar på Nomy och bara är. Ska ta mig en sväng om in i duschen. Men vad som händer sen vet man aldrig.

Lev livet mina vänner!

Hemma själv

Fredagskväll. Sitter hemma själv. ska jobba 7-20 imorgon. det är väl inget mer med det. Men hade varit skönt att hitta på något med någon. Men men. Inte mycket att göra åt. Ska krypa ner i soffan nu. Fast, jag sitter ju redan här och lyssnar på Nomy och tänker. Vad jag tänker på delar jag inte med mig av till vem som helst. Men man vet aldrig...

Jag hade gärna haft sällskap av någon ikväll. Denna någon är någon speciell, som jag inte avslöjar. Tiden får utvisa helt enkelt.

God natt på er så hörs vi imorgon!

Två skitdagar

Idag och igår har bara inte velat sig för mig. Igår blev det mycket stress och bara fel.

Idag när jag skulle till besiktningen med saaban så går fläktremmen av straxt innan Östhammar.

Fan, jag orkar inte mer.

Sjuksköterska

jag har länge funderat på att söka till sjuksköterska. Nu satt jag och kollade lite, och hittade en distans utbildning i Gävle VT 2011. skulle inte allt för mycket förändras tror jag att jag ska söka. Jag vill ju faktiskt jobba som sjuksköterska och jag vill bo kvar i Öret. Så varför inte.

Långt hår

Jag ska försöka att spara ut mitt hår nu! Nu ska det bli riktigt långt. Det är min nya grej. Jag gillar att hålla på med hår och har alltid gillat det så nu ska jag verkligen sköta om mitt hår och få det långt och fint.

Även fast det är rätt långt nu vill jag ha en bra bit till. Det är dessutom väldigt tjockt.

Har varit ner till hamnfrisören och Jessica idag och klippt bort allt det risiga. Så nu ska det bli långt och fint!

Man måste alltid ha ett projekt här i livet.


Såhär är längden på mitt hår nu, fast lockat. Bilden är lånad.

Kronans droghandel

För mig klingar det namnet väldigt illa. Droghandel funkar inte riktigt i vårat samhälle idag. Hade vi gått tillbaka många år så hade det kanske varit bättre. Men med ett samhälle idag som jobbar mot droger så känns det bara så fel.

Det är nämligen så att vårat apotek har blivit till Kronans droghandel. Detta med att apoteken säljs ut gillar jag inte riktigt. jag älskar många av apotekets egna produkter som nu inte kommer att finnas tillgängliga. Isf får man beställa via nätet. Vilket är mkt tråkigt.

men det är väl inte mycket mer man kan göra än att gilla läget.

RSS 2.0