Vissa dagar är tyngre än andra

Idag är en sån dag, då mycket gör sig påmint och mycket känns jobbigt utan att jag egentligen vet varför. Idag har tanken slagit mig att jag tänker på situationer som får mig att sakna vissa personer väldigt mycket. Det är fruktansvärt jobbigt. Ibland känns det som att man har vissa så nära men ändå så jätte långt ifrån. Egentligen kanske bara ett samtal bort, men det känns oxå väldigt avlägset.

Jag brukar ha en dag eller så eller bara ett par timmar varje vecka som får mig att sakna och må lite halvdåligt. Men det brukar bli bättre efter en stund. Allt kommer att lösa sig, och spelet är inte på något sätt slut än.

Men överlag mår jag ändå väldigt bra! Det finns inte mycket som kan göra att jag faller helt pladask just nu och det känns jätte skönt. Jag är mycket starkare och orkar inte bry mig om vissa saker lika mycket som jag gjorde förut. Men visst blir jag sårad och ledsen.

Idag var min plan att sova tidigt, och, kors i taket, jag ligger i sängen. Så det kommer inte bli ngt problem att sova ikväll inte.

Frukostdax

Vaknade för ungefär en halvtimma sen. Somnade rätt sent, men jag är inte trött nu. Klockan skulle ringa vid halv 8 så det känns rätt lugnt ändå. Konsum öppnar 8 så jag ska dit och köpa lite bröd och frukost och sen ska jag bjuda Martin på frukost. Han ligger och sussar skönt i sängen. Men innan dess ska jag sminka och fixa iordning mig och bränna en skiva.

Ska åka till Uppsala idag en snabbis på förmiddagen. Ska träffa söta Linda och sen ska jag in en sväng till stan och köpa lite kläder, behöver lite fler linnen att gå ut i. Måste åka vid halv 1 från stan igen, börjar jobbar 13,45.









Vissa saker har börjat reda upp sig och det känns jätte skönt!


Får det inte att fungera

Har massor med bilder på mobilen som jag bara vill ladda upp, men jag får inte bluetoothen att funka mellan telefonen och datorn. Mycket irriterande. Det är dessutom galet varmt ute. Och inne med dessutom. Har en tvätt jag måste hänga men man smälter ju bort. Var ner på stan en sväng. Galet hett. Till saken hör väl att det inte blir bättre idag på jobbet. Arbetskläderna är ju hemska! Bastu på hög nivå. Men allt går bara man vill.

Den här veckan ser ut ungefär såhär:

Måndag (igår)
Sovmorgon, skulle varit ledig
Jobb TG 13,30-20,30
Stall Snäcksjön

Tisdag
Tvättat, städat och bytt lakan.
Jobb TG (Tallparksgården) 14-21,15
Stall Snäcksjön på kvällen
Ev. StenalmaGård efteråt

Onsdag
Sola och bada på klipporna fram till kl 13 Uppsala och träffa Linda
Jobb TG 13,45-20,30
Stall Snäcksjön på kvällen
Stenalma Gård, rida Vattar

Torsdag
Jobb TG 7-14 Jobb TG 14,15-21,15 (byte med Lovisa)
Klipporna på eftermiddagen sola och bada
Stall Snäcksjön
Stenalma Gård, markarbete med Vattar

Fredag
LEDIG!
Ev. Uppsala och shoppa lite och IKEA
Ev. Kolla starten på Gräsö Runt
Stall Snäcksjön
Stenalma Gård
Ev. utgång om någon är sugen

Lördag
Klipporna sola och bada om vädret håller i sig
Stall Snäcksjön
Utgång på Hummel

Söndag
Antagligen lite halvbakis
Jobb TG 16-20,30
Stall Snäcksjön

Det här är min vecka. Ganska fulltecknad. Så om någon vill umgås med mig får ni nog boka in mig. Nejdå. För mina vänner har jag alltid tid! Nästa vecka är desto lugnare och förhoppningsvis kommer Linda ut ngt i nästa vecka! Nu ska jag hänga tvätten och sen slappa lite och ta en dusch innan jag kilar iväg till jobbet.


Mitt hjärta som aldrig sviker mig.
Men tiden till honom finns inte alla gånger.


Sommar

Nu börjar det verkligen kännas att sommaren är här! Så skönt. Igår gick det att gå från jobbet i bara klänning utan att frysa ihjäl. Jag hoppas verkligen att det här kommer att bli en underbar sommar på alla sätt och vis. Trots att den börjat väldigt konstigt. Men jag tänker inte låta det hindra mig från att låta det här bli den bästa sommaren! Jag är singel, mår bra, känner mig fin och har underbar vänner! Vad kan egentligen gå snett?! Mycket kanske, men jag tänker då rakt inte låta någon karl förstöra sommaren!

Jag mår bra och bättre kommer det bli! Jag kommer bli starkare efter allt! Jag vägrar något annat!

Inte mig emot


Jag skulle inte ha ngt emot att bli mamma, fast kanske inte just nu.
Jag och Emmelie julen 2007


Jobb Jobb Jobb

Om någon säger att jag jobbar för lite så... Nejdå. Men det har blivit många timmar nu. Dels vanliga jobbet som Uska och sen extra i ett stall. Och sen ramlar det inte lite mer jobb. Har ju egentligen inte mkt mer vettigt för mig. Så då är det ju bara att jobba allt man kan. Känns jätte skönt att kunna jobba så mycket ändå nu när allt är så tungt. Det blir till att rensa hjärnan lite. Väldigt skönt. Men det känns i kroppen att jag jobbar helt galet mycket nu. Men det är det värt. Kan inte bara sitta hemma och slappa hela tiden.

Nu ska jag sitta och mysa i soffan ett tag. Älskar att göra det efter dagens alla måsten. Ja jag älskar min soffa!

Andas in

Samlar nya krafter.
Försöker.
Torkar bort tårarna.
Försöker att inte vara ledsen.
Samlar kraft.

Andas in igen.
Hoppas att allt bara var en dröm.
Öppnar ögonen.
Det är verklighet.

Andas ut.
Hämtar ny kraft.
Ger mig ut på egna ben.

Torkar av mig tårarna.
Samlar kraft.
Andas in.


Midsommarafton

Det vart lätt en av de mest underbar midsommaraftonar jag varit med om trots allt som hände ändå.

Dagen började med jobb mellan 7,30-12 på demensavdelningen. Sen hem och duscha och fixa håret. Sandra, Robin och Erik kom och hämtade mig straxt efter 1, med deras nya bild, Dodgen. När vi ska åka ut ur Öregrund så möter vi en polisbil som grisnitar och tvärvänder och kör på blåljuset och ska stanna oss. Tydligen var hjulbredden för stor på bilen, hjulen stack ut en bit på varje sida. Polisen var jävligt nitisk av sig och var allmänt dryg. Men tillslut fick vi åka efter diverse dividerande, provkörning och skrivande av böter. Men det vart billigt ändå, 500 kr och ombesiktning. DEt hade kunnat blivit bra mkt dyrare.

Sen mot Kelinge och hem till Sandra för en jätte god middag med grillat och sen glass, jordgubbar och maränger. Galet gott. Sen så mot Östhammar och Sandras pappa hämtar oss och skjutsar ner oss till Öregrund då killarna var lite sega. Hem till mig och drack och åt jordgubbar. Fick in Sandra på Hummel trots att hon var förliten. Men hon gick ganska tidigt för hon skulle möta Robin och Jossan. Men jag stannade kvar och partade loss med Linda. Hade galet kul och hade en rikitgt bra fylla, trots att det var saker som fick mig att bli lite ledsen inne på Hummel. Men vafan. Jag vet att jag är mkt bättre.

Senare på kvällen så blir jag ihop puttad med X igen. Och när dom går så ber jag dom att skjutsa hem mig för jag vägrade gå hem själv just midommarkvällen, det är fan inte kul med alla fulla människor, även fast det tar mig 5 minuter att komma hem. Sen hem och ringde Linda, och jag hamnade på efterfest i grannporten en stund. Sen gick jag hem och skulle sova. Då ringer en kompis som hör med mig om jag har sovplatser för dom han sov hos beter sig som ett svin, yes, I know. Så klart så fick dom sova hos mig. Jag bäddade och fixade i vardagsrummet. Dom var mkt tacksamma och det förstår jag. Jag skulle inte heller vilja vara själv i den situationen.

Dagen efter så får jag reda på vissa saker som vänder min värld upp och ner och bak och fram och lördagen var ett helvete, gråt blandat med skratt hela dagen. DEssutom gör saken inte bättre att det trasslar med X. Så lördagen var inte bland det bästa. Men träffar Micke en gammal kompis på Hummel, han kände först inte igen mig, men sen när han väl kände igen mig vart han jätte glad. Och det förgyllde min kväll. Gick hem vid halv 2, skulle upp och jobba medllan 7-13 på söndagen, men gick in 16-21,15 oxå. Sov ett par timmar på eftermiddagen.

Skulle varit ledig idag oxå, men personalkris så jag ska jobba 13,30-20,30 ikväll. Hade tänkt att vara hemma och bara ta det lugnt och ev åkt till Uppsala. Men det är inget att göra åt. Så nu ska jag städa och fixa lite.

Ledsen och sårad

Jag är bara helt fruktansvärt ledsen och sårad. Jag förstår inget, jag förstår inte hur människor kan vara så falska. Hela världen vändes upp och ner på ett ögonblick. Jag förstår mig inte på situationen.

Vad som har hänt kommer jag inte på ngt vis skriva här, men jag var bara tvungen att få ur mig det här.


Bilderna får tala för midsommar än så länge

Ni får ett mer uppdaterat inlägg så småningom. Nu är det party igen!


Jag och sötaste sandran


Partypinglan, javisst!


4 timmars sömn och en full karl

Martin kom hem runt 2, då hade jag sovit 2 timmar typ. Han hade med sig ngn karl, vem vet jag inte, och inte han heller. Och Martin var så jävla packad rent ut sagt så han gick ut för att ta lite luft och spy. Men han hamnade hemma hos grannen, så jag fick gå dit och hämta honom. Jag ville ju inte sova helt själv med en främmande karl i lägenheten som Martin släpat hem. Nejtack! Men du Martin hjärtat, ta hem en tjej nästan gång kanske?! Du lär inte få så mycket av en karl... Sen full som han var skulle han ligga och diskutera både det ena och det andra. Så vid 5 somnade jag igen. Klockan stod på 06,40 och nu är jag vaken och sitter och äter en macka. Ska borsta tänderna och gå till jobbet strax. Planen var att sova iaf 6 timmar i natt. Men det är inte mkt att göra åt. Imorgon bitti får jag sova istället. Igår natt sov jag inge vidare heller pga hostan. Så sömnen känns som jag ligger lite efter med. Men det är inget som ska hindra mig från att ha den bästa midsommar ever.

Undrar vem det är som ligger och sover på min soffa?

Folk vallfärdar till Öregrund

Har förvisso jobbat ikväll, inte dåligt med tanke på att det är storhelgstillägg ikväll. Men det är fest överallt i ÖRegrund. Det är sjukt mycket folk som har vallfärdat hit. Jag har suttit nere på klipporna ikväll med Linda och druckit en cider och kollat på badjävlar. Mysigt och roligt. Men nu måste jag snart ta mig i säng. Först jobb
7,30-12 sen hem och fixa mig, Sandra och Robin hämtar mig, sen blir det hem till Sandra på mat, och sen till Öregrund för att dricka vin och äta jordgubbar på klipporna, och sen blir det hummel på kvällen (såklart)... Det är riktigt drag på husvagnarna på baksidan av huset. Men nu blir det nog sängen för min del. Ni får lite underbar bilder från kvällen.




Helt klart vackraste utsikten


Hamnen


Sommarfräknar

Nu är det sommar, så är det bara. Det gick att vara ute i kjol och linne och en tunnkofta ikväll! Bara bara ÄLSKAR sommaren!


Den dära förkylningen ger sig aldrig

Nu har jag varit förklyld hur länge som helst känns det som. Nu är jag fruktansvärt less på det här. Visst jag är piggare men jag är snorig, hostig och har ont i huvudet. Och dessutom ett munsår. Hatar verkligen att vara förklyld. Jag tycker att det borde gå över nu. Jag har ju faktiskt tagit det lugnt och så. Men ändå så vill det sig inte. Nu är nästan hostan värst. Men jag VÄGRAR vara sjuk imorgon. Jag ska ha den mest underbara midsommar och sen ska jag festa gärnet så är det bara.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sen ska jag ner på stan en sväng. Verkar vara underbart väder idag!


Rosé och fanta

Det är ngt jag blev introducerad på idag. Jäkligt gott och det satt sig rätt bra i skallen oxå. På en onsdag, jaja det är väl förfest inför fredagen. Men trevligt har vi iaf. Inget vidare seriöst bloggande idag, men mina vänner har förgyllt min underbar vardag idag! Älskar er!!

Lill-lördag

Idag är det trots allt lill-lördag. Den har bestått av glass och solning med Sandra i Östhammar och en massa skitsnack om diverse saker. Sen så har jag myst och ätit middag med Linda.

Nu är det Fanta och Rosévin som gäller resten av kvällen tillsammans med Linda.


Östhammar

Nu åker jag till Östhammar för att träffa Sandra och planera inför midsommar!

Det är tisdag, snart midsommar

Imorgon ska jag till Östhammar och träffa sötaste Sandra och planera midsommar. Det kommer bli den bästa midsommar på evigheter! Det är jag fast besluten på. Dessutom är jag faktiskt SINGEL i år. Det känns galet, första midsommar utan någon. Ska stå helt själv på egna ben. Men det kommer gå jätte bra! Det är jag helt övertygad om! Men bara tanken är lite konstig. Ska sy upp och sy in en klänning jag tänkte ha på midsommar. Har lite besluts ångest om jag ska ha den, eller den jag hade på brölloppet, men med lite andra accesoarer och annan håruppsättning. Kan lixom inte bestämma mig. Hjälp mig! Är helt öppen för förslag.

Måste till "glasbanken" som Sandra kallar det imorgon och köpa lite vin. Tänkte dricka vin på midsommarafton. Men jag tror inte jag får i mig en dunk, eller ja, det verkar ju lite dumt. Men den räcker ju flera kvällar. Får se vad jag shoppar imorgon helt enkelt.

Bara längtar till midsommarafton nu!

Schampo

Jag letar efter ett bra schampo, hittar  något jag trivs med ett tag, men hittar ingen som jag har trivts med länge. Jag behöver ngt som biter på mitt tjocka hår som gärna blir slitet. Så jag brukar köra på schampo för slitet hår, och då brukar det hålla sig riktigt fint. SJälvklart ska det vara ett balsam oxå. Sen behöver jag hitta en inpackning som äe bra oxå. Har provat en del olika men inte hittat ngt somjag har hållt kvar vid, så tips mottages gärna.

Dagens irritationsmoment

Har varit iväg på en ledsagning till Uppsala idag med en boende. vi åker då med sjukresor, och den här taxichauffören har jag åkt med ett par gånger, han är otrevlig, stressad och kör skitdåligt rent ut sagt! Det är jobbigt när tanterna som åkte med har med sig sin rullator, det är jobbigt att sätta fast rullstolen i bilen, han hittar inte, han är otrevlig och stressad. Kör som en idiot!

Det här var droppen! Jag letade efter taxilicensen, men hittade ingen. Har faktiskt fuderat på att höra av mig till taxibolaget, det här är inte acceptabelt. Det gör mig fruktansvärt arg, han har ett serviceyrke och det är bara att dra på leendet och skita i om man är stressad eller mår dåligt. Så är det bara. Detta har gjort mig fruktansvärt arg idag.

Vaken

Jag hatar att gå upp mornarna, det är det värsta som finns. Trots att jag vet att jag måste upp, har inte svårt att vakna, men att gå upp är en helt annan sak. Men idag var jag vaken tidigt. Orkade inte duscha igårkväll så nu var jag tvungen att gå upp tidigare. Är klar så långt att jag bara  ska borsta tänderna och sen gå till jobbet. I vanligafall går jag upp den här tiden när jag jobbar dag. Eller knappt. Om en kvart brukar det bli.

Är piggare idag, har tagit en alvedon så funkar nog arbetspasset idag. Sen är jag ledig till tors kl 16. Så imorgon hinner jag  förhoppningsvis med lite vila så jag blir pigg till midsommarafton.

Flört, ragg eller ja, inte vet jag?!

Okej, killar är inte alltid det lättaste att tolka. Dom kan vara fruktansvärt komplicerade. Tro mig, I know. Jag skrev i ett tidigare inlägg att en kille ringer mig varje lördag natt efter krogen. Och ja, eller nej, jag är inte intresserad. De flesta som hör av sig vid den där tiden är ofta ute efter sex, ja iaf dom som hör av sig till mig vid den tiden iaf. Och det blir ju lite lätt att man drar över dom flesta över kanten. Och får man sms som att "jag saknar dig" ja, då brukar det vara en del flörtande, raggande eller ngt. Och tyvärr måste jag väl säga att jag upplever att den här karln raggar på mig. Men han kan inte ta det i försvar. Jag vet inte vad han vill egentligen då han inte säger det. Och då får jag tolka det som jag vill. Sorry men så är det bara.

Jag har själv hört av mig till diverse karlar man skulle kunna få ngt av den tiden på dygnet. Man hörs inte ens med kompisar den tiden om det inte är ngt väldigt speciellt.

Och till alla er som tror att jag sov med någon i helgen, nej jag sov själv. Okej?! Jag skulle jobba och då går jag hem själv och sover bara för att orka jobba dagen efter. Så är det bara, sen är det upp till er själva och tro vad ni vill.

Konstaterandet för dagen var att karlar är väldig komplicerade och svåra. Men fan, det är vi tjejer med. Eller hur?!


Den nakna sovande sanningen, haha, jag bjuder på den...


Kvällspromenad i Öregrund


Utsikt från min balkong

Konsum

Långgatan kass bild, men ändå.


Idag gick vi in i Midsommar veckan

Och idag är det sommarsolståndet. Helt galet, imorgon går vi mot mörkare tider. Fast det är lite konstig att man tänker att man har så många ljusa långa kvällar att se fram emot. Men dom blir ju bara kortare och kortare. Trots det så är det Juli som är den mest underbara månaden på året.

Midsommarplanerna är i full gång. Kvällen kommer att spenderas på Hummelgrund, som alla andra helger. Och tradition är att kolla på soluppgången på morgonen sen. Med eller utan karlsällskap. Det är så mysigt. men får väl se om det blir så i år eller vad som händer. Ska ju jobba till kl 12, och sen ska jag vara med Sandra. Kommer bli den mest underbar Midsommar! Det ska vi se till!

Nu borde jag verkligen sova, mår skit och vill vara frisk till fredag! Men kommer väl inte komma i säng som vanligt...

Har inte tid med det här

Febern är tillbaka f*ck! Jag har verkligen inte tid med det. Jag har ett långt arbetspassimorgon som jag behöver ha. Men vad gör man när man har feber? Trots att jag tagit alvedon så känner jag mig inte pigg någonstans. Huvudet är tung, snorig, hostar, känner mig gråtfärdig och allt är bara i botten. Nåväl, kanske inte allt, men just hur jag känner mig.

Måste ta mig ut till Snäcksjön och behandla hästarna nu. Jag kommer vara död när jag kommer hem...

Att dessa jävla pip stockholmare inte kan lära sig parkera

Var ner en sväng med bilen på stan, brukar för det mesta försöka att gå ner, då det inte äar långt alls, men i lördags tog jag bilen helt eneklt. Men dessa jävla stockholmare kan bara inte parkera, hur ofta parkerar man på huvudled? Jo i Öregrund. Tydligen... Och dessutom är det ju deras "land" så dom äger ju Öregrund när dom kommer hit, och då gör man precis som man vill. Det är ett helvete och köra nere på stan på dagarna, så kan man så tar man bilen. Dom är ju överallt.

Visst man ska väl inte klaga, och det gör jag inte heller. Men lite irriterad får man faktiskt bli. Träffade ett par stockholmare som försökte få med mig på efterfest och dom tyckte det var så skönt folk ute i lördags. Ja men hallå?! Det var ju nästan bara "ortsbor" inte konstigt att dret var trevligt folk. Men jag avböjde snällt för inbjudan för att jag skulle jobba dagen efter. Även fast man inte dricker på efterfesten så blir det sent ändå. Så jag var mycket nöjd med mitt val att gå hem och sova.

Idag är jag jätte trött och har antagligen feber. Men har sovit i över en tima och tagit alvedon så det känns lungt. Ska iväg på arbetspass nr 2 straxt och sen ut till Snäcksjön och behandla eksemhästarna.

Bakissöndagen

Var var jag nu igen?

Just det, Martin kom hem runt 9-10 någon gång och han hade ju supit bort nycklarna. Men dom fanns i Lovisas jack i lägenheten när jag började leta. Martin somnade till och jag med. Sen så börjar det tokplinga på dörren och Erik, Imme och MArcus kommer inrullandes och skriker att det är frukost! Dom hade varit på Konsum och shoppat pizza som dom skulle värma i micron, så det var bara att klä på sig min bakisklänning (ja jag har en sån, den är helt underbart skön) och vara pigg och glad. Eller ngt.

Linda smsade och hon kom över och drack lite cola med mig och snackade massa skit. Sen så gick hon hem och duschade och sen gick vi ner i regnet i Öregrund och åt pizza och snackade ännu mer skit. Efter det var det bara hem och vila en stund, ladda lite bilder och sen gå iväg till jobbet. Nu sitter jag här hemma efter jobbpasset och är galet trött måste sova snart. Jobb imorgon 7,30-20,30.

Blandade bilder från helgen.












Underbar kväll på Hummel

Kvällen började hemma hos mig med förfest, vin, cider, skumpa. Mitt grymt snygga linne färgade av sig (pajetterna) så jag fick ta bort det och då var jag tvungen att springa i bh och kjol. Var ute och dansade och rökte lite på balkongen (ja jag vet, jag ska inte) och naturligtvis så var det ett gäng grabbs nere på grillplatsen, och fick väl lite uppmärksamhet. Haha.

Sen var det avfärd ner till Hummel, gåendes. När vi är halvt nere för Konsumbacken kommer jag på att jag har glömt pengar och så, men går ner iaf. Sen efter en stund så går jag hem och hämtar lite pengar och så. Ner igen. Partyt börjar ta form, det kommer fler och fler människor. Träffade sötaste Oliva på dansgolvet och tog en sväng om. Lite för nykter fortfarande. Beställer in en Smirnoff ICE som jag har en bra stund, är rätt dragen i vilket fall. Sandra och Jossan får veta att Erik krockat Robins bil så dom drar tidigare, men det var kul så länge det varade.

Går runt med Linda större delen av kvällen, hon presenterar mig för en del av hennes kompisar och så. Sen så lyckas vi får ett bord (!!!) vid fönstret så vi har full koll. Och då puttar Linda på mig, "Lina, visst är det där X?" Kollar dit, ja det är det. Fjärilarna i magen gör sig påminda. En av Lindas kompisar kommer fram och frågar om jag inte hade den där fina klänningen som jag hade förra helgen, och han hoppades att jag skulle ha den ngt mer i sommar.

Men igår hade jag kort svart kjol från Gina och ett linne från NewYorker, rosa med paljetter, grymt snyggt. New Yorker har grymt snygga partylinnen, som inte kostar massor, har ett gäng.

Jag kan som vanligt inte sitta stilla allt för länge, så det blir att ta en sväng om och mingla lite. Hade tänkt att unvika han ett tag till, men han kommer fram mot mig, kramen som alltid, lite löst snack, glimten i ögat, lite flörtande. Konstaterar att i mina klackar är jag inte så mycket kortare... haha... fyllekonstaterande. Minglar sen vidare. Vi skulle ju ses sen...

Träffar massor med underbara vänner, blir uppraggad, dansar asset av mig på dansgolvet. Blir uppraggad av en så grymt het karl. Ojoj säger jag bara. Blir väl en kyss eller så, och världens ångest efteråt, jag är ju singel men ändå, inte lätt när man tycker om ngn så fruktansvärt mycket. Men inte mycket att göra åt saken nu.

Träffar på X vän som konstaterar att jag är ju X tjej efter ett tag för jag hade ju skjutsat hem honom från Flurran en gång, haha, ja som alltid, men vi är ju inte tillsammans. Senare på kvällen puttar han ihop oss i ett hörn av staketet, blir lite flörtande och sitter nära nära, händerna precis så de ligger på varandra. Galet... Det är inte lätt när man tycker om ngn så fruktansvärt mycket. Men det är som det är. Säger hej då och att vi hörs, jag ska dit och hämta grejer någon dag, men jag jobbar mycket i veckan som kommer så det blir om ett tag. Och han skulle jobba mycket, och han sa att han kunde hänga ut det på en påse så kunde jag hämta det. Eller hur?! Svaret på den var ju att jag ville träffa honom, och ja, det hade ju han fattat oxå. Får en kram och säger hejdå, och en kram. Jag skulle hem för jag skulle jobba idag. Så ingen "utflykt" ikväll inte.

Träffar Martin som har ramlat av bryggan med kamera och mobil. Han är helt dyngsur, visar sig att vi har en inneboende som däckat på soffan. Jaja, inte mkt att göra åt. Går hem sen och lägger mig i sängen. Tanken var att blogga då, men hittade inte direkt tangenterna. Så jag lägger mig och ska sova, galet kallt, ligger med två täcken och filtar, blir rätt varmt efter ett par timmar. En alvedon och två resorb och sen somnar jag.

Sen ringer en kille som raggar eller vad han nu gör på mig, och ska diskutera det mest även X men mig. Jag blir så less. Får sms att han saknar mig. Men herre gud jag är INTE intresserad.

Sover sen gott tills Martin plingar på dörren, han har ju tappat bort nycklarna...

Nu ska jag fix mig och äta pizza med Linda. Bakis dagen får ni en uppdatering om sen. Har hänt lite idag med.

Kärlekt till er sålänge!!

Bästa låten i sommar



ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!

HUMMEL NÄSTA!


Tjejfest

Hemma på skolgatan är det riktig förfest. Tjejer i det oändliga. Alkoholen flödar och vi har riktigt roligt, Linda E, Sandra H, Sara M, Jossan B x 2. En annan har stått på balkogen i kjol och bh och dansat! Riktigt jävla förfest! Det är underbart! Älskar mina bruders!

?

Följ min blogg med bloglovin

Mår riktigt bra

Var ju som sagt ut igår. Mår riktigt oförskämt bra! Men var bara lite lätt salongsberusad oxå. Skönt att inte vara bakis. Har lite och fixa med idag. Och sen ska jag ut ikväll igen, men ikväll med flickorna och ner på Hummel, ska bli så grymt kul. Jag borde egentligen försöka sova, men är inte speciellt trött. Så det blir nog till att äta lite frukost och ta mig ut i stallet en sväng.

Drack massor med vatten igår så det kan säkert ha med det att göra att jag mår bra idag, och att jag bara höll mig till cider, var lagom salongsberusad. Och det var riktigt trevligt, men arbetskompisarna fick tag i ett nummer, och hörde av sig och försökte fixa ett ligg åt mig igår. Haha. Men nej, jag gick hem och sov. Skönt.

Men nu får jag nästan ta att göra ngn nyttta. Här kan jag inte ligga längre. Blir nog en power nap i eftermiddag istället.

Hemma

Nu sitter jag hemma i min underbara soffa. Har varit på krogen ikväll, eller Terassen. Var mkt trevligt med dom jag varit ut med. Men det fanns ingen som helst service på det stället. Totalt katastrof. Stog säkert en halvtimma till en timma och väntade på att få beställa, alla med kontanter gick före. Det ser inte jag som bra service. Det ska inte spela ngn roll om man har kort eller kontanter.

Det var mest folk jag kände, men det var trevligt det med. Några snyggingar fanns det naturligtvis men inget jag skulle kunna tänka mig dra hem ikväll. Så jag kryper ner i sängen alldeles själv. Skönt, ska ut med brudarna imorgon. Så det är bra om man inte är allt för bakis imorgon. Men hade inte gjort ngt med lite sällskap. Det roliga är att kompisar ringer upp till den man är lite halvt intresserad av och försöker få mig dit ikväll, trots att jag ska sova hemma. Vaddå, vill folk få ihop oss på något sätt?! Inte vet jag, men nu är det dax att sova. Är nog lite dragen trots allt.

Har dessutom varit sponsrad av Pioneer ikväll när vi gått ut. Fick riktigt fina halsband, och ja, det syntes vilka som hörde ihop. Grymt kul har det varit iaf. Men nu är det nog dax för sängen trots allt.

Gonatt alla fina människor!

Utgång ikväll

Sitter och väntar att mina arbetskollegor ska komma till Öregrund så ska vi gå ut ikväll. Och det visade sig att vårat lag från Tallparksgården vann femkampen utav 270 kommun anställda! Helt galet roligt!










Okej lite ego på kvällskvisten. Jag älskar den här klänningen från H&M. M anser att det är en gardin, men den går att få ragg i, har provat. Haha. Får se vad som händer ikväll. Men är grymt taggad!


Jobbklar

Dax att alldeles straxt bege mig till jobbet. Idag: Mascara, färgad dagcreme, solpuder, ögonbrynspenna och mineralögonskugga. Plattat håret och uppsatt i ett spänne. Utsläppt lugg.







Ja, jag är rätt blek trots solpuder, för mkt så ser det bara fejkat ut!
Hörs senare mina vänner! Då är det förfest dax.


Orosmomentet är över

Började äta minipiller för tre veckor sen. Blev rekomenderav av barnmorskan att ta ett gravtest efter ca 3 veckor efter att jag börjat för att se om jag inte var gravid, om jag hade haft sex. Och ja det har jag. Samma dag som jag började  (min mens börjar inte som vanligt att man börjar tokblöda utan fram och tillbaka ett par dagar först), och ja, det vart som lite knas då, så jag har gått och oroat mig rätt bra ifall jag skulle vara gravid, det är inget jag planerar just nu iaf. (ÄVen fast pillrena ska vara skydda samma dag, men det här handlade om inte allt för många timmar efteråt. Dessutom så är minipillrena inte lika säkra som kombinerade p-piller, men jag mår bättre av endast gestagenet, i dom kombinerade är det ju östrogen oxå.) 

Kanske inte bli gravid med någon som man inte ens är tillsammans med. Men idag har jag testat mig, och det visade negativt. Galet skönt. Jag har lixom inte lust att prata med den här karln och: "Du, vi måste prata om en grej, jag är gravid". Nej tack, det klarar jag mig utan. Och det verkar jag dessutom slippa.

Har förvisso haft oskyddat sex med en kille (ja det var som inte riktigt meningen och fy på mig), men då kändes det inte lika jobbigt, då kom mensen nästan när den skulle så det var skönt. Men nu när jag äter dom här pillerna kan mensen utebli, vilket den antagligen kommer att göra, då jag inte hade ngn mens när jag hade p-stav. Vilket var grymt skönt. Så nu har en sten lättat från mitt hjärta iaf.


Dagens glädjande

-1 kg till på vågen! Känns så skönt! Nu börjar det gå neråt igen, har stått stilla ett tag. Men nu så! Bara bli av med förkylningen så kan jag börja ut och springa igen.

Har sovit ett par timmar

Somnade någon gång efter 4 imorse efter 2 avsnitt av SATC. Och gick och lag mig i sängen. Vaknade för en stund sen. Förkylningen känns bättre idag, men jag är trött. Jag har tydligen lyckats få till mig konstiga sovtider nu för tiden, vilket inte är det bästa direkt.

Har inte mycket planerat idag utan jag ska upp till Snäcksjön och behandla eksemhästarna. Sen blir det hem och duscha och fixa håret, kommer säkert somna en stund efter det. Fixa mig lite lunch och sen iväg till jobbet. Jobbar 13-20,30 idag. Efter det blir det hem och ta en snabbdusch (inte håret) och sen lite fix inför utgång med jobbarkompisarna ikväll. Kommer bli riktigt trevligt. Så det känns som min fredag kommer gå fort. Men kommer antagligen vara galet trött när jag väl får lägga mig i sängen ikväll/natt.

Har sovit fruktansvärt orolig och drömt massor, massa konstigt. Vridit och vänt på mig. Jag blir galen när det är sådär, men det bli säkert mycket bättre snart. Så nu blir det till att fixa lite frukost och bege mig till Snäcksjön.

Godmorgon alla fina människor!

Sova var det?!

Eller inte?!

Somnade en stund på soffan, och nu kan jag bara inte sova, eller jo, somnade en stund i sängen. Vaknade med tårar i ögonen. Saknar någon så fruktansvärt mycket. Det kan inte hjälpas. Men nu ligger jag på soffan och ska slökolla lite på teve så somnar jag säkert.

Läser http://brus.blogg.se (saras blogg), hon efterlyste bra sminkborttagning. Jag har hittat min som är bra, det är från apoteket och jag gillar den skarpt, är väl egentligen ansiktstvätt men funkar fin fint att få bort sminket med. (Orkar inte gå ut i badrummet och kolla vad den heter just nu, det får ni imorgon).

Jag behöver tips på bra sminkborttagningservetter som man kan ha med i handväskan på krogen om det skulle vara så att man inte hamnar hemma, så kan man iaf ta bort det värsta och sen bara dra på lite mascara och solpuder så är man fräsch igen.

Kan verkligen inte sova, är inte trött, och samtidigt måste jag verkligen sova, hatar när det är såhär. Förkylningen känns bättre och jag är grymt taggad för utgång i helgen. Ska bli så himla roligt. Det var länge sen jag tyckte det var såhär roligt att gå ut senast. Men nu är det bara så underbart! På lördag så är det skumpa som gäller på förfesten, bara för att det är så gott. Sen blir det nog vin eller cider, har inte bestämt mig än. Men är såååå taggad iaf. Och nu kan man ju ha alla snygga sommarskor dessutom. På vintern är det alltid lite knivigare. Men nu är det sandaletter och pumps som gäller. Måste nog införskaffa mig fler skor dessutom. Och en bättre väska, men varje gång jag letar efter väska så hittar jag ingen. Har iofs en snygg kuvertväska, men den känns nästan lite för fin, eller?!

Nu ska jag sappa vidare på teven.

Den här låten går hett hemma hos mig nu, den är underbart bra!

Nu ska jag verkligen försöka sova. Det här går inte längre och ligga vid datorn.


Nu blir det gonatt

Nu kryper jag ner i sängen, har dubbelsängen för mig själv i nätterna tre. Underbart! Så gonatt alla fina människor!

Tårar

Idag känns det bara som att jag vill gråta. Gråta över mycket som är jobbigt just nu. Jag mår förvisso väldigt bra överlag, men finns en del saker som tynger mig. Det är jätte jobbigt. Finns en del som strular till det, och jag saknar massor. Men det är inte mycket att göra åt just nu. Men ibland är det bara skönt att låta tårarna falla. Det skulle dom behöva göra nu.

Jag brukar kunna bli såhär när jag är sjuk, det är så mycket som vill ur min kropp då.

Nya telefonen har kommit

Den är superfin. Men livsfarligt med touchskärm. Men man vänjer sig nog. Men fick sitta och redigera typ alla kontakter då dom var i ngt konstigt format. Men tror att jag koll nu iaf. Så ni som har mitt nummer, kan väl skicka ett sms, så vet jag att jag har erat. Har försökt att ha dom viktigaste numrena iaf.

Sitter och väntar på M som ska komma hem. Vi ska försöka äta tillsammans idag. Det har vi inte gjort på över en vecka. Får se hur det går.


Utgång i helgen igen

På fredag blir det utgång med tjejerna på jobbet. Kommer bli riktigt trevligt hoppas jag. Men det får bli en lugn kväll med bara lite lagom berusning. Ska ju trots allt ut med brudarna på Hummel på lördag. Och då får man inte vara seg. Då är det riktig fest som gäller. Hoppas det är mer folk den här helgen än vad det tidigare har varit. Nu borde väl lite mer badjävlar hittat hit iaf. Sommaren har ju trots allt inte dragit igång på riktigt än. Det brukar vara midsommar som gör att sommaren drar igång och sen brukar det rulla på hela sommaren. Nog har det funnits lite att ragga på, men det blir nog bättre när det börjar komma mer folk. Just nu har det mest varit det "vanliga hummelfolket" som gått ut. Men inte klagar jag för det. Finns fina pojkar där ibland oxå. Mer än så avslöjar jag inte.

Är grymt taggad inför helgen iaf. Alkoholen ligger redan i kylen och jag tror faktiskt jag vet vad jag ska ha på mig på lördag. Fredagen är lite värre. Men då blir det nog Jeans. Brukar oftast gå ut i kjol eller klänning. Men med jobbarkompisarna blir det nog Jeans och ngn snygg top till. Det är ju torts allt inte rikitg fest.


Tror att kurerna hjälpte

Jag känner mig mycket piggare idag. Känns jätte skönt. Kurerna med Kan Jang, whiskey, alvedon, hostmedicin, glass, jordgubbar, chokladsås och SATC verkar har givit resultat. Jag vet inte om det är så, men vi kan ju säga så iaf. Inte för att jag är helt frisk, men betydligt bättre idag än igår.

Idag har jag inte mycket för mig, ska en sväng till stallet och Vattar ska få nya dojjor. Vilket är behövligt då han slitit ut skorna totalt den här perioden. Annars blir det nog hängmattan som gäller idag. Tänkte städa lite senare ikväll. Vill ha det lite fint till helgen, förfest här!

Whiskey

Jag är inget större fan av whiskey. Tycker det smakar rätt illa. Men alltid när jag var större hemma hos mamma och pappa fick jag alltid whiskey när halsen lag ner totalt. Så idag letade jag upp lite Whiskey ur Martins barskåp. Det är fasiken inte gott någonstans. Men det river bra och värmer jäkligt bra. Och det sätter sig bra på huvudet oxå. Har väl hällt upp ca ½dl. Och fått i mig hälften på 20 min. Men det har satt sig bra i huvudet och värmer bra. Men jag vet inte om förkylningen försvann?!

Glassonsdag

Idag kom Sandra ner till Öregrund. Vi har ätit glass, snackat skit, solat på en parkbänk, besökt systemet och snackat ännu mer skit! Det har varit en helt underbar eftermiddag! En såndär lagom skön ledig eftermiddag. Vi pratade lite om lördagen. Då är det dax för utgång igen. Förfest här, har lägenheten hela helgen som det verkar. Skönt skönt.

Så nu är första glassen avklarad för året. Så nu är sommaren invigd på riktigt. Nu ska jag städa och plocka om i kylen så det får plats med lite alkohol inför helgen.

Parfym

När jag var inne i Uppsala senast köpte jag SJP nyaste Parfym SJP NYC som släpptes i samband med att SATC2 hade premiär. Den luktar underbart gott, men tyvärr håller den inte speciellt länge. Jag brukar annars köra på Escadas sommardofter som håller hela kvällen, men tyvärr gör inte den här det. Så det får bli min dagparfym och så för jag köra Escada på kvällarna.


Förkyld med på g!

Poppar lite musik och känner mig på bättre hurmör redan! Less på att vara förkyld nu! Har tagit mig en dusch och sminkat och fixat håret. Då känner man sig mkt piggare på en gång!





Lite mascara, solpuder och ögonbrynspenna så är jag redo för dagen!


Det ger sig inte

Nu sitter jag här med min tekopp med honung och ingefära (smakar satan men kanske gör gott). Hoppas på att förkylningen vill ge med sig snart. Alvedon funkar iaf. Och sen blir förkylningen alltid värre då jag är allergisk mot pollen, vilket gör att andning och snuvan blir 15 gånger värre än vanligt. Dessutom tycker jag att det räcker att vara förkyld en dag, men det är ju lögn att tro att det är så.

Har kunnat sova helt okej inatt iaf. Febern har kommit från och till. Men känner mig lite piggare iaf. Har varit in en sväng i duschen och smort in mig med BUS. Så nu hoppas jag på att känna mig lite piggare.

Idag kommer sötaste Sandra Hj hit och vi ska gå ner på stan och äta glass i solen. Sen blir det en sväng förbi systembolaget oxå, måste bunkra upp lite inför helgen. Utgång som gäller både fredag och lördag, och jag har då rakt inte tid att vara sjuk. Så det är kurering på hög nivå som gäller.


Likheter

Sitter och pratar med en kompis C som jag inte pratat med så mkt på sistonde, vi har haft en del att reda ut och det har varit lite struligt. Men allt är lugna gatan nu. Men i slutet av samtalet kommer vi fram till att vi är fruktansvärt lika, på många sätt. Ibland är det bara att blanda och mixa lite så blir det bra.

Skönt att vi verkligen har rett ut allt, vår situation till varandra är lite speciell på många sätt, men kommer inte skriva ut ngt här. Än... Man vet aldrig. Men jag är fruktansvärt glad att vi rett ut allt och att allt känns lugna gatan mellan oss iaf.

Nu blir det gonatt. Halsen gör fortfarande ont. Det hjälpte inte med glass och jordgubbar...

Kan Jang

Jag är inte överdrivet mkt för naturläkemedel, men jga är så less på att vara förkyld, så jag tänkte att jag provar, släpade i vilket fall mig iväg till Konsum, så då köpte jag en flaska.

Vad har ni för erfarenheter av Kan Jang?

Ny telefon

Jag behöver egentligen en kamera, men det är lite halvdrygt att släpa med sig både kamera och mobil, så jag har beställt en ny telefon idag. Den är betald och klar. 1068kr med frakt och allt. Den dyker upp i veckan!


Tur att det är dåligt väder

Jag hatar hatar verkligen att vara sjuk. Jag brukar köra på två alvedon och ignorera, men nu går det bara inte. Tråkigt att jag blev sjuk nu när jag har lediga dagar, men det är inte mycket att göra åt. Det är tur att det är regn och skitväder ute. Då kan jag utan dåligt samvete ligga i soffan och kolla massa avsnitt av SATC och bara tycka synd om mig själv. Idag är det mjukisbyxor som gäller för hela slanten.

Bussen har ju som sagt lagt om rutten här i Öret bara för att den inte kan köra ner till färjan längre, och då går den på våran gata, precis utanför sovrumsfönstret. Jag lovar, man vaknar. Det är lite halvdrygt, men det är inget att bli irriterad på, då det handlar om lite drygt 2 månader om året.

Imorgon har jag en glassdejt med Sandra nere på stan! Hoppas det är lite bättre väder imorgon än vad det är idag. Men mysigt ska det bli iaf. På sommaren kan man bara gå ner och ta en glass och sitta och titta på stockholmarna, som ser ut som dom gör eller sitta och kolla på när dom lägger till i hamnen. Det är så klockrent, vissa får inte ens igång snurrorna. Men hallå, har ni inte prövat att choka kanske?! Dessutom behöver ni inte bli irriterade när vi lantbor vill vara snälla och hjälpa till, i vissa fall kan vi mycket bättre. Så är det bara!

Nu har inte alla kommit ut än, men det kommer mer och mer. Till midsommar helgen brukar det vara helt galet med folk överallt, men mysigt brukar det vara! Planen för midsommar låter som att det blir Hummel på kvällen, men innan då?

I helgen blir det utgång båda dagarna, så nu märker man att det blir lite mera sommar ändå. Men det är kallt, finns ingen värme någonstans. Burr. Kryper ner med min filt i soffan igen.

Dunderförkyld

Kände av halsen lite igår, men tänkte inte mkt mer på det. Vaknade runt 4 imorse, halsen hade totalt lagt ner och jag mådde rent ut sagt skit. Blev till att gå upp och ta två alvedon, en allergitablett (lika bra det, är ju massor med pollen ute) och leta upp om jag hade några halstabletter, hade faktiskt strepsils i ena handväskan. Sen så lag jag mig på soffan och slog igång SATC, ja jag är nog lite beroende. Och nu vaknade jag för en stund sen. Halsen gör fortfarande ont och känner mig riktigt hängig. Så idag blir det en dag i soffan skulle jag tro. Har egentligen inte riktigt tid med det här, men måste bli frisk så jag kan gå ut i helgen.

Något bra husmorstips mot förkylning?


Nu är det minsan sommar på riktigt

Konsum har ändrat sina öppettider till 8-21 alla dagar istället för 9-19 på vardagar och 9-17 på helgerna. Bussen har lagt om rutten och det är dubbla filer till färjan till Gräsö. Nu är det sommar påriktigt! Men var är värmen?!

Ledig i tre dagar nu

Nu är jag ledig i tre hela dagar! Helt underbart! Men jag vet inte riktigt vad jag ska fördriva dom med. Någon som har något bra förslag? Skulle gärna jobba om jag fick, men vi får se.

Nu ska jag ta och åka ut till Snäcksjön och fixa med hästarna!


Positiva reaktioner

I helgen träffade jag flera som jag inte träffat på väldigt länge! Och många frågade om jag gått ner. Ja, jag har gått ner över 14 kg sen första december! Det känns jätte skönt! Och nu när man får positiva reaktioner på det blir man ännu mer peppad!

Kolla skillnaden bara i ansiketet:


Innan jul



För ett par veckor sen.

Jag tycker det är grym skillnad. Och det märks jätte mkt på kläderna! Jag känner mig så duktig! Men mer ska jag ner!


IKEA

Jag älskar den butiken! Kan gå i hur många timmar som helst. Och snart kommer min plånbok inte tycka om IKEA längre. Behöver ju köpa så mycket tills jag ska flytta. Säng, Soffa, soffbord och stolar. Sen är det säkert massor mer. Men det är bara en liten del av allt jag behöver. Vi ska splitta ett helt hem om ca 2 månader. Vad är mitt, vad är hans. Det kommer bli tufft. Men det ska gå! Har hittat vilken säng jag ska ha och vilken soffa. Med tanke på att min soffa som vi har nu är alldeles för stor för min nya lilla lägenhet så måste jag ha en ny. Och M får behålla sängen. Det är så mycket i sovrummet som är i samma serie så han får behålla allt. Men jag skulle få pengar för det så det känns ju bra!

Många läsare

Kollade statistiken nyss, herre gud (ja han  finns faktiskt, det har vi bevis på), vad statistiken har fart i höjden. Men det är dåligt på att kommenteras. (Ta inte åt dig Ewe).

Jag har så galet med träningvärk i både fötter, ben, mage sen helgens dansande. Helt underbar bröllopsfest och krogbesök. Jag brukar gå ut och ha klackar. Men inte från kl. 12-03. Det vart nog lite många timmar för mina fötter och ben. Men det var inget jag kände av då. Så idag är det fortfarande stelt i kroppen. Tanken var att jag skulle rida, men det går inte. Det gör på tok för ont.

Annars så känns allt på top! Jag är bara glad och allt bara flyter på. Nog att jag är trött. Men annars så är allt bara så bra! Jag kan egentligen inte sätta fingret på vad det är. Men det känns bara så bra! Nu ska jag göra mig lite mat och sen ikväll blir det jobb.

12 juni 2010

Emelie och Emils bröllopsdag!


Mina naglar


Min klänning och Martins skjorta


Finaste Flisan som var brudtärna


Prästen, Emelie, Emil och Danne


Emelie och Emil på trappan vid Gräsö Kyrka
Herr och Fru Gilbertsson


Ankomst till Sven Persson hallen, den här gången hade
Emelie med sig brudbuketten, hon glömde den när hon gick in i kyrkan


Martin och jag lite senare på kvällen, vi hade ju
en "dejt" på bröllopet


Flisan och Tobbe, bilden är bara så underbar!


Bordsdekoration


Bröllopstårtedax

Sen tog festen vidare till ett senare skede. Dom bilderna är inget jag visar upp här. Men det var en underbar fest och jag önskar Emelie och Emil all lycka i livet! Tack för en underbar dag och kväll!


Slut för idag

Jag är helt slut efter helgen. Jag orkar bara inte uppdatera just nu. Men se fram emot ngt imorgon!

Gonatt

Härlig kväll igår

Bröllopet och festen var helt underbar! Sen bar det av till Hummel. Igår vart alkoholintaget lite väl stort men jag  var på topp hela kvällen. Kändes dock lite fel att gå ut riktigt finklädd på krogen, men härligt va det. Det var riktigt med drag och så på kvällen. Jag for runt, minglade, flörtade, dansade hela kvällen. Jag var bara så på topp. Har dock riktigt ont i fötterna idag. Igår var det då inga problem att få ragg om man nu ville ha någon med sig hem. Men jag hade bestämt redan på dagen att jag skulle hem själv och sova eftersom jag ska jobba om ett par timmar. Och fick avstyra både en kille som ville följa med mig hem och en som tyckte jag skulle med hem. Jag gick hem och sov, mobilen ringde hela natten kändes det som.

Är bra bakis idag, men det går an. Länge sen jag var såhär bakis men det var det värt!

skriver mer sen och lägger upp lite bilder från bröllopet!


Hemma en sväng

Brudens mor behövde en säkerhetsnål. Nu är jag hemma en sväng! Underbar bröllopsfest Hummel senare ikväll?!

Klart!

Om 10 min beger vi oss mot färjan! Nu är jag klar!

Dagens lista

  • Duscha
  • Handla
  • Fixa, locka håret
  • Sminka mig
  • Byta om
  • Gå ner till färjan
  • Bröllop i Gräsö Kyrka
  • Fest i Sven Persson Hallen
  • Hummel?

Morgonbestyr

Har varit uppe ett tag nu. Flisan sitter och sminkar Emelie. Hon kommer bli så fin idag! Frukosten är på g. Här blir det riktig bröllopsfrukost. Kaffet är igång och ugnen på uppvärmning. Skumpa på g kanske?!


Tar kväller

Nu ska jag försöka ta lite kväller. Det blir en lång dag imorgon. På alla sätt och vis. Uppdaterar under förmiddagen. Sen blir det en lite paus till söndagen. Hoppas på fina bilder att lägga upp!

Gonatt alla vackra människor!

Sitter och kollar igenom sms

Har fått några rätt klockrena:

"Sluta knulla och trilla tillbaka till verkligheten" kl 06,23

"Fånga brudbuketten! Jag vill gå på bröllop" kl 22,46

"Jag är lite mörkrädd dörren står öppen" kl. 02,37

"Jag är jätte full och X ligger på köksgolvet! Och jag är i Österby" kl. 04,08

"Kom och hämta mig. Jag måste ha kaffe! Jag är full och ska jobba om 4 timmar" kl. 11,02

Det är olika dagar men dom skriver jag inte ut. Men helt enkelt så är det mest från helgerna. Undrar vad jag har för vänner egentligen?! Dom skickar sms lite halvudda tider. Men jag älskar dom för det!

Fånga brudbuketten

Satt och smsade med vår stallägare, jag ska inte ut på hela helgen. Och bara satt och skickade lite lösa sms. Sa att vi skulle på bröllop imorgon, då får jag till svar: "Se till att fånga brudbuketten, jag vill gärna gå på bröllop!" Haha, så klockrent. Kanske kan vara en karl som saknas?! Eller?! Vi får se hur det blir med allt det där. Jag menar inte att jag ska gifta mig, och har ingen som helst plan på det just nu. Skaffa karl först kanske?! Men någon gång vill jag absolut gifta mig, men inte just nu.

Har iaf fixat allt jag kan fixa nu inför imorgon, alla naglar är fixade, har smort in mig med BUS, klänningen hänger där den ska. Ögonbrynen noppade. Ja allt som jag kan göra idag. Det är bara dusch av kroppen imorgon som är kvar. Håret tvättade jag noga igår, så det är bra till imorgon när det ska lockas och fixas. Mitt blir så himla glatt när det är nytvättat och svårt att få snyggt. Även fast det kommer ta tid innan jag får det som jag vill.

Hoppas på att det inte regnar imorgon. Bara det är uppehåll. Festen kommer vara ca 100m från vår lägenhet, så man har ju "krypavstånd" hem. Inte för jag tänkte bli så full men ändå.


Naglarna fixade

Det blev en franskmanikyr till imorgon. Kommer bli så himla snyggt till allt. Vi får egentligen inte ha nagellack på jobbet. Men finns ingen som helst möjlighet att hinna med det imorgon, så jag får helt enkelt göra ngt vi inte får på jobbet. Men använder man handskar ska det inte vara ngt problem.

Nu ska jag bege mig till jobbet för pass nr 2. Den här gången på en annan avdelning, låst. Men det kommer gå bra. Skönt att få lite variation.

Det hänger en brudklänning i min lägenhet

Emelie (bliviande brud imorgon) var upp här nyss och hämtade en nyckel och lämnade brudklänningen. Imorgon ska hon gifta sig. I natt ska hon sova här för att dom ska iväg och fixa håret imorgon bitti. Hon kommer bli så fin. Så imorgon blir det bröllop för hela slanten.

Själv håller jag på och fixar naglarna och kollar på SATC. Ska iväg och jobba om en och en halv timma igen. Sen har jag inte en susning om vad som händer ikväll.


Vaken sådär galet tidigt idag

M gick upp tidigt idag. Och naturligtvis vaknar jag. Kunde inte somna om så jag gick upp istället. Försökte ligga och läsa men hade inte ro till det. Så jag har hunnit med att smörja en gång till med BUS, fixat naglarna (bara lite nagellack imorgon så är dom klara) och funderat på vad jag ska äta till frukost. Tanken är att jag ska hinna med att fixa ögonbrynen också. Börjar jobba om en timma. Först jobb 7,15-13 sen hem en sväng, sen jobb 16-21,15. Så min dag är räddad. Det blir nog till att fixa lite hemma när jag är ledig. Det är inge roligt väder idag så det får nog till att bli inomhus idag. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Inte mer än att vi har nattgäster inför bröllopet imorgon. Tärnan och hennes kille ska sova här både idag och imorgon. Sen så sover bruden (!!!) här inatt för att slippa sova på ön och gå upp så tidigt. Vi har en överraskning till henne på lördagsmorgonen. Men vad avslöjar jag inte här. Imorgon kommer nog det inte bli så mycket uppdatering, då bröllopet är kl 13 och sen fest på det. Hinner säkert med en uppdatering på förmiddagen imorgon. Men inte mycket mer.

Nu får jag nog se till att fia lite frukost.


Jag och Martin på Hanna och Patriks bröllop förra året.
Men nu blir det inga sånna här kort på oss iår.


Rodd

M ror tillsammans med sin bror och tre tjejer. Dom ska ro över Ålandshav nästa helg. Från Eckerö till Grisslehamn (samma sträcka som Eckerölinjen åker) fast det tar ju lite längre tid. M har rott i 4 år nu. Med uppehåll på ett par år. Så jag har ju varit med i allt vad det har att göra. Skrapat och tjärat båt, träningsrott, gjort lunch och frukost till roddarna under Gräsö Runt, kört över båtar och båttrailer till Åland och så. Men i år är vi inte tillsammans och jag saknar faktiskt det lite. Men självklart ska jag kolla lite på Gräsö Runt och hejja på. Men kommer inte vara lika involverad som jag har varit tidigare år.


Somnade nog till

Låg ute i hängmattan och läste. Men somnade till efter ett tg. Det vart galet varmt så jag gick in och lag mig i soffan istället, och nu har det gått en timma. Lyckades somna en stund. Fast det är nog bättre att jag somnade i soffan istället för ute i solen. Hade säkerligen bränt mig då. Jag solar en hel del just nu men inte många timmar per dag. Plus att jag fuskar lite med bodylotion från Dove som bygger upp stegvis solbränna. Har kört med den nästan varje försommar och tycker det blir riktigt bra. Finns en för ljus hy, jag som är ljus och fräkning brukar det mesta blir för mörk för. Men den här blir riktigt bra faktiskt.

Glass

Jag är helt galen i glass. Men det finns bara ett problem. Jag tål ju inte det. Har varit laktosintollerant sen jag var 8 år och får helt galet ont i magen om jag äter för mycket mjölk. Men har tabletter jag kan ta, men förösker i möjligaste mån äta mjölkfritt. Men idag när jag var på Konsum hittade jag låglaktos gräddglass! Vilken räddning! Problemet är väl bara att jag kommer äta alldeles för mycket glass nu...

Livsnjuteri

Har jobbat klart mina 4 timmar idag. Så nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Har fått upp hängmattan på balkongen, så nu vet jag var jag kommer tillbringa min sommar. Nejdå, tänkte inte vara där hela sommaren, men när man är hemma och tar det lugnt så kan man bara slappa och ta det lugnt där. Behöver förresten lite lästips på böcker nu inför sommaren, gärna pocket. Sommaren brukar jag läsa mycket i solen och låta timmarna flyga förbi.
Blev tillfrågad om att jobba natt i helgen. Hade lätt gjort det om det inte var så att jag ska på bröllop. Har ev fått två nätter i augusti. Det som är bra med nätterna är att det är många timmar och några extrakronor i timmen. Hoppas på att få dom nätterna, det skulle sitta fint.

Chefen idag kom och frågade varför jag såg så glad ut?! ja, vad ska man svara på det?! Livet är ju helt underbart just nu! Jag älskar sommaren, har fått lägenhet precis, måste väl erkänna att jag är lite kär oxå och allt bara flyter så bra. Behövde dom här fyra dagarna jag var ledig och bara slappa och ta det lugnt. Det var helt klart värt det.

Men nu ska jag ta på mig bikinin och lägga mig i hängmattan en stund innan jag gör ngt annat vettigt idag.

Ont i magen

Är man laktosintollerant är nog inte det smartaste att äta glass och grädde med jordgubbar. Men så gott! Satan i Gatan vad ont jag har i magen. Men jag får väl skylla mig själv. Nu väntar sängen och ett jobbpass imorgon bitti!

Tar den här dagen aldrig slut?

Känns som att den här dagen är hur lång som helst. Klockan är 20 i 7 på kvällen och det känns som jag har hunnit göra massor med saker idag. Och det har jag ju faktiskt. M är hemma ikväll, han ska få kolla på min bil. Det är ngt fel som är trasigt på den. Nog att jag försökt kolla, men nu ger jag upp. Så han får ta en sväng och kolla och lite så. Sen ska han och jag över till Gräsö och fika hos hans bror som fyller 29 idag. Känns lite konstigt att träffa hans familj nu efter att vi gjort slut. Men men, så är läget. Det går nog bra ändå.

Nu ska jag krypa ur bikinin. Ja, jag bor typ i den just nu. Så galet skönt att ligga på balkongen just nu och sen så är det grymt skönt att bara dra över en klänning och tussa runt hemma. Men sån är jag. Måste klä på mig lite vettigare och bättre på sminket nu.

En shoppingsväng

Eftersom det inte var ngt skönt på balkongen och det har börjat mulnat på blev det en sväng till Östhammar. Först Apoteket, sminkborttagning, ansiktscreme, linsvätska och Lactrase (tabletter för oss som är laktosintolleranta så man kan äta mjölk). Sen ut till Pris Stop (gamla ZimZalaBim), köpte lite tops, bomullspaddar, duschcreme, ny hårborste (den gamla har gjort sitt för länge sen) och en hängmatta som jag ska ha på balkongen i sommar. Sen in till Coop och storhandlade verkligen ALLT kändes det som. Ska ha nattgäster i helgen så jag har köpt frukost för ett helt kompani känns det som. Och handlade massa annan mat och så.

Sen så till Fredrikssons Handelsträdgård och köpte lite petunior till att ha i balkonglådorna, så jag får nog göra en ansträngning och få lite fint på balkongen idag trots att vädret inte är det bästa. Fick ett Sms om att min paket med klänningen kommit, så ner till Öregrund och in på systemet och handlade upp lite cider. Kommer att gå åt i sommar, det är jag inte orolig för. Har alltid cider, vin och sprit hemma. Hatar när det är tomt, så det är lika bra och bunkra upp. Sen ner till Spelbutiken och hämtade ut paketet. Väl hemma frick jag gå flera gånger till bilen och hämta kassar. Inte så konstigt kanske. Men nu är allt upp i lägenheten. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag plockar iordning allt. Kyl och frysvaror är redan inplockat, men allt annat ska på sin plats. Blir nog en lite lätt halvstädning idag.

Lite mascara så är man klar för dagen

När jag sov hos X förra veckan och jag skulle åka på morgonen, klockan var väl straxt innan 8, så sa jag att "lite smink på det här så är man vaken sen!" Till svar får jag "blir man piggare av att sminka sig? Det har jag aldrig provat" haha, ja vad ska man svara på det. Det var bara att le till svar. Så klockrent. Men det är ju faktiskt så att sminkar man sig så känner man sig mycket piggare på en gång. Man känner ju sig lite trött och seg när man inte är iordning gjord. Men faktiskt så är det ju så att man känner sig som inte färdig. Nog att jag inte har ngt problem att gå utan smink. Men jag sminkar mig gärna och tar tid på mig. Men ibland räcker det med lite färgad dagcreme och mascara för att känna sig redo för dagen.


Vrider och vänder

Har sovit helt fruktansvärt illa i natt. Sovit en och annan timma och sen vaknat och varit vaken ett tag. M har inte sovit hemma inatt och det har känts jätte konstigt. Nog att jag sover på soffan men det är bara konstigt att han inte var hemma. Kan iofs bero på att han sov hos en annan tjej (?!) i natt. Även fast vi har gjort slut så känns det konstigt. Jag är ju inte kär i honom, men ändå är han "min". Jag kan nu förstå honom hur det är när jag har varit iväg och sovit hos "flörten". Och M säger att han upplever samma sak. Att jag är "hans" fast ändå inte. Det är jätte svårt att gå från rollerna mot varandra då man är tillsammans till att bara vara vänner. Men det funkar okej iaf.

Har sovit fram tills nu. M kom hem och hämtade matlåda och kokade kaffe imorse, och efter det har jag kunnat sova ordentligt. Inte för att det finns kärlekskänslor kvar men svartsjuka finns kvar. Men men, det är bara att försöka gå vidare och fokusera på allt annat underbart som är så bra i mitt liv just nu.

Nu blir det till att smörja in sig och lägga mig på balkongen och sola och läsa lite. Har fått riktigt mycket färg från igår.

Varför är de flesta killar tuttfixerade?

Det är en fråga som jag ställer mig lite då och då.

Visst jag har tuttar, och brukar få kommentarer om dom, och ja dom är en del av mig. Men det är inte så kul om man har ngt linne med lite mer urringning så är det så att killarna kollar hellre på dom än i ögonen. (Scooteroverall nästa på krogen kanske?!) Nej men vissa är verkligen fixerade. Har hänt att jag har fått en hundring nedstoppad i linnet och kommentaren "snygga bröst" och sen har karln gått vidare. Man blir som lite ställd då.

Kan ju förstå att det är ngt som karlar tycker om, men ibland känns det nästan som att det blir en överdrift.

Var stolta över era tuttar brudar!!

Komma ihåg

Har sen ett par veckor börjat äta minipiller efter att varit hormonfri i ett år. Tidigare hade jag ett förhållande och vi tänkte skaffa barn så då tog jag ur pstaven i maj förra året. Men nu när det tog slut och så så har jag valt att äta piller igen. Dels för att jag inte vill bli med barn just nu och att jag har sån fruktansvärd mensverk. Men det är det där med att komma ihåg. Funderade lite, och kom fram till att kvällarna är bäst tid att ta dom för då är man vaken/uppe och så ungefär samma tid, eftersom det inte får diffa på +-3 timmar. Och mina mornar kan vara allt från halv 6 till halv 12. Så då är det bättre med kvällarna. Då det är iaf ungefär samma tid då jag är hemma. Men nog är det svårt med kommihåget iaf. Så mobilen piper varje kväll, och så står det piller. Så det blir till att få en liten exrta påminnelse varje kväll. Jag är rätt bra på att glömma sånt så det är lika bra att ha det så.

Och nej, har inget stabiltförhållande just nu, vilket man kanske skulle ha om man äter piller och så. Men det blir iaf ett orosmoment mindre. Och lyckas man nu få till det med ngn så kanske man ska använda kondom ändå. Bara för sjukdomarnas skull. Men skulle kondomen brista eller "försvinna" i fyllan och villan så är det iaf ett orosmoment mindre att man inte blir gravid iaf.

Jag har inte märkt ngn skillnad i humöret eller så sen känner jag att jag mår rätt bra faktiskt.

Solning

Idag har många timmar tillbringats på balkongen. Det har varit jätte skönt ute i solen och riktigt svettigt emellenåt. Har fått fina linjer på axlarna efter att jag suttit ute i solen efter linne och bh. Så idag har projektet varit att försöka få bort linjerna. Vilket fakstiskt har lyckats. Har även fixat tånaglarna, målat och fixat. Lika bra och göra det nu så är det ett problem mindre på lördag när jag ska på bröllop.

Så idag har jag bott i min bikini, jag har solat, sovit, läst VeckoRevyn (som så lägligt dök upp i brevlådan idag), fixat tånaglar och fötter. Så himla skönt. Idag har jag nästan bara haft en latdag. Men jag har ju putsat fönster oxå. Imorgon blir det nog lugnt då med.

Nu ska jag fixa till mig lite så man kan visa sig bland folk.

Lägenhetskontraktet dök upp idag

Nu är det påskrivet och klart! 1 September flyttar jag till min nya alldeles egna lägenhet! Ska bli så underbart! Äntligen! Är en lägenhet på ca 45 kvm, en etta som är ombyggd till en tvåa. Den är jätte fin och jätte fräsch! Längtar massor! Dessutom tvättmaskin och torktumlare i lägenheten! Helt underbart! Man är ju lite bortskämd. Men det här kommer bli super! Längtar massor!

Hängmatta och blommor

Jag funderar helt ärligt på att skaffa en hängmatta till balkongen. Och köpa typ hakar så man kan haka fast den i räcket. Vet att det är andra som har så här så det vore helt underbart. Misstänker att många timmar kommer att spenderas på balkongen i sommar. Nog att det blir som en gryta där, men det är skönt  ändå. Dessutom har jag inte fått upp balkonglådorna från källaren än och har inte några blommor alls på balkongen, känns lite tråkigt. Funderar på vad jag ska planter i dom i år. Kommer ju trots allt bo kvar här resten av sommaren, om inget annat händer.

Visst längtar jag efter trädgård ibland. Jag tycker det är mysigt med blommor och så utomhus. Men det får vänta ett tag. Men till nästa sommar så kommer jag bo i en annan lägenhet där jag kan ha lite blommor och så på loftgången. Så då blir det nog lite mer med sånt än i år. Iår orkar jag faktiskt, känns inte som jag inte vill lägga ner allt för mycket på hemmet då jag ändå snart kommer flytta här ifrån. Det ska bli så himla skönt. Jag bara längtar hur mycket som helst. Vill bara ha mitt eget. Men det kommer. Snart.

Dessutom måste jag köpa ny bil...

Fönsterputsardag

Är som sagt ledig idag igen. Så idag har jag tänkt att jag skulle putsa fönstrena. Det är inte gjort sen i höstas så det kan nog vara dax nu igen. Nog är det tråkigt. Men det brukar bli jätte fint när det väl är klart. Måste först gå till Konsum och handla lite fönsterputs. Men det blir lite morgon i soffan först. Känner mig lite halvseg och ont i halsen. Var nu det kommer ifrån?!

Nu ska jag börja med att njuta av dagen!

Ljusakvällar

Det är verkligen dom här ljusa kvällarna och nättrena nu. Men det är tråkigt att man inte använder dom, snart vänder det ju igen. Sommaren är här, men det är fortfarande kallt ute, så man har ingen riktig sommarkänsla ändå. Men hoppas att det ska bli lite bättre snart. Vill ha långa ljumma ljusa sommarnätter. Ska jobba ett par veckor till innan det är dax för tre veckors semester. Hur och var jag ska tillbringa dom har jag ingen aning om, med det märks väl. Långt dit. Men innan det är dax för det så är det party varje lördag som gäller. Eller, en helg jobbar jag över 25 timmar så då får det nog bli lugnt.

Men nu ska jag dra ner persiennerna och försöka sova lite. Är ledig imorgon så för den delen behöver jag inte sova. Men verkar inte finnas mkt mer att göra.

Lycka

Idag känner jag bara mig glad och lycklig. Allt känns som det är så himla bra! Fast ändå inte. Eller jo det gör det. Har ju hittat massa fint inne i Uppsala och haft en jätte mysig dag med Ida idag. Men kvällen är inte slut än. Ska åka till Ida på en kvällsfika och ska träffa hennes ragg. Ska bli kul och se vad det är för något.

Egentligen, varför använder man ordet ragg? Nog att man raggar på varandra, men samtidigt blir det lite opersonligt när man inte sätter namn på ragget. Aja, men så är det iaf. Nu är det dax för att åka hem till Ida. Kanske uppdaterar mer sen.

Dessutom kom min bekräftelse på att jag är antagen på en kurs för att plugga upp mina betyg i höst. Ett nödvändigt ont.

Att ha sex

Undrar egentligen hur många uttryck det finns för att ha sex... Det mesta som används hos mig och mina vänner är knulla visst det låter inte vackert, men samtidigt är det det vi gör. Att ha sex är oxå rätt vanligt. Nuppa, ligga på hålet, jucka, pöka ja det finns massor. Men sen sånt som inte har den direkta betydelsen. Fika ja, ibland åker man och fikar. Och det brukar ibland sluta i sängen, just därför. Mysa kan oxå innebära sex. Boka tvättstugan ja bor man i hyres hus så...

Ja många ord eller uttryck finns det. Sen kan man ju bara *host host* sova...

Vad använder ni för uttryck?

Klänningen

Nu har jag varit med Ida till Uppsala och hittat en helt underbar klänning som satt så jäkla bra rent ut sagt. Mer bilder kommer i helgen efter bröllopet.


Klänning från Vila 499kr


Rosor som dekoration


Kuvertväska från GinaTricot 129kr (har en lila oxå)


Och dessa skor från Din Sko 299kr

Och sen har jag redan köpt smycken och så. Det kommer bli jätte bra!


Uppsala idag

Nu har jag varit vaken ett tag. Ska försöka äta något, har alltid svårt att äta på morgonen, men det är lika bra och försöka äta något nu. Idag bär det iaf av till Uppsala med Ida.


Godmorgon alla fina människor!


Bakissöndag

Idag har varit en såndär riktig bakissöndag. Gick till Konsum imorse och handlade lite chips, cola, dip och så. Så min dag har bestått av att bara vara bakis och ta det lugnt. Sov ett par timmar i soffan och sen har jag bara segat. Eller jag har faktiskt städat undan efter förfesten och diskat. Så något har jag ju gjort. Sen har jag varit ut till båda stallen.

Ibland behöver man bara ha dom där dagarna då man bara ligger och gör inget alls. Jobbade som en galning den här veckan så det kändes jätte skönt att bara få vara. Dessutom har jag varit hemma själv idag. Så skönt så. Ingen som bråkar på en eller irriterar. Det är bara så skönt. Så idag har jag mest tagit hand om mig själv. Men nu blir det myskväll. Imorgon bär det av till Uppsala.

Uppsala imorgon

Beställde en klänning från nätet, men den har inte kommit, och jag ska på brölopp i helgen, så jag blir så illa tvungen att åka in till Uppsala imorgon och leta upp kläder till bröloppet. Hoppas på att kunna hitta ngt fint. Ida åker med. Så imorgon blir det inget jobb alls. Har en klänning jag kan ha ifall jag inte hittar ngt. Men skulle verkligen vilja ha en ny klänning som sitter riktigt snyggt. Tänkte då köpa en klänning jag kan ha i sommar när jag partar loss oxå. Så vi får se vad det blir. Blir in till stan, tror vi skippar Gränby imorgon, även fast dom har mycket fint. Men det är morgondagens "problem".

Det har mulnat på och är inge trevligt ute alls längre. Så det blir at tkolla lite film och sen ska jag åka ut till båda stallen. Då borde det vara lugnt att köra. Men nu kryper jag ner under filten och myser ett tag till.

Hummelkväll 5/6

Jobbade fram till kl 20. Sen hem och in i duschen. Hade stort bekymmer med kläderna. Men var redan inne på att jag skulle ha kjol och pumps iaf. Så det här blev reslutatet (jag vet att bilden är kass och det är en "spegelbild")


Och håret är inte fixat än...

Linne från New Yorker, kjol från Gina Tricot och pumps från din sko(ett par år gamla)

Straxt efter nio kom Sandra och Sara hit för lite förfest. Blev en del cider och en massa snack om en det ena och en det andra och åt jordgubbar, galet gott, första gången på sommaren. Var alldeles lagom full igår och hade koll på läget och var städad. Gick ner till Hummel vid 11 tiden, var lite folk där då, men det rann till rätt fort. Blev dessutom en billig kväll, tror jag gjorde av med 60 kr eller något sånt.

Träffa en massa folk som jag inte sett på ett tag och lite gamla kompisar. Riktigt trevligt. Lite flörtande hanns med oxå lite senare på kvällen, men ledde inte till något, men det var tanken oxå. Igår var det mest "lantbor" eller vad man ska säga, dom som bor här som var ut. Alla stockholmare har inte kommit ut en. Men en och annan såg man iaf. Var en hel del på dansgolvet igår kväll och sen minglade jag runt en hel del. Hade koll på läget hela kvällen och var sådär lagom berusad. Inga större grejer som hände igår vad jag visste iaf.

Slapp visa leg igår igen. Nu börjar det kännas bra att man får komma in och slipper visa leg hela tiden. I vintras fick jag visa leg hela tiden. Men nu börjar det ändra sig, eller, vakten känner igen en. Inte bara från dom här helgerna, utan från den sommaren jag var ute och festade typ hela sommaren. Han kom tom ihåg "skokompisarna". Det var tider det.

Fick sällskap upp till Konsum, sen har jag bara typ 150 m hem så det kändes helt ok. Slapp gå ensam hela vägen hem. Väl hemma så ringde telefonen om efterfest hela tiden. Jag hade redan somnat då, men jag som är så lättväckt vaknade naturligtvis. Vet inte om karln ville ngt mer men jag skulle sova, hade dessutom redan tagit ur linserna och sminkat av mig. Så det vart inget mer med det. Sen ringde telefonen igen, en killkompis som ville ha telefonsex. Hallå?! Nog att jag var onykter, men nej tack, inte med dig. Så han fick dissen han med.

Bästa igårkväll var att jag hade registrat att Martin hade kommit hem men jag hade inte fattat att han var hemma, så jag ringde upp honom, och han svarade och lurade mig att han inte var hemma, men han var i badrummet. Men han märkte att jag var onykter och att jag är så fruktansvärt lättlurad då, så han drev ju totalt med mig. Sen visade det sig att han var hemma. Men men, sån är jag ibland.

Började dricka vatten redan vid 1 inatt, så jag har mått rätt bra idag. Nog att jag har lite huvudvärk och känner mig trött, men det har nog med att göra att jag jobbat en massa oxå. Så idag har varit en slödag totalt, så skönt. Bara vara, dessutom alldeles själv hemma. Så skönt så!


Sängen

Ligger hemma i sängen nu. Härligt efter en party kväll med flickorna. Uppdateras imorgon mera. Onyktert och trött...

Studenten

Det är ett riktigt drag nere på stan. Hela öregrund är fyllt med studenter. Härligt stämning. Själv var jag nykter och åkte runt och kollade lite. Fick frågan med vem jag åkte med, "exet" svarar jag, det är ju så.

Men det är inte riktigt jag, som drar runt nere på stan och bara är. Nej, är hellre inne på något ställe och dricker och partar loss riktigt. Men dom som inte kommer in någon annanstans förstår jag att dom drar runt. Enda gången jag tycker det är helt ok är när det är båtveckan. Men då är det ju sjukt mycket folk ute på stan.

Nu får ungdommarna (hör och häpna vad gammal jag låter) festa vidare, medans jag kryper ner under täcket och sover ett par timmar innan det är dax för jobb imorgon bitti. Sen efter jobbet är det förfest med tjejerna! Kommer bli guld imorgon.

Nu ÄR sommaren HÄR! Och med det så är det PARTYSOMMAR!

Badjävlarna

Badjävlar, badisar, måsar, stockholmare, sommargäster, You name it. Det är tyvärr bara att konstatera att man ska dras med dom hela sommaren. Till vecka 31 då det är båtveckan i Öregrund.

På sommaren invarderas Öregrund av alla dessa Badjävlar som både har stugor, hus, villor, lägenheter, husvagnar och allt där till. På vintern är det folktomt, men nu kryllar det av folk och fä, ja kanske inte fä, men ni förstår vad jag menar. Det går ju knappt att handla en liter mjölk utan att dom är ivägen, pantmaskinen går sönder, systemet är urplockat, finns inga parkeringsplatser lediga. Det är bara galet. Fast ändå så underbart.

Har ju hänt ett par gånger att man raggat upp någon stockholmare som betalat dricka åt en på krogen, och sen har man festat vidare. Men min sommar i sommar som singel så vet man aldrig vad som händer. Nog att dom inte är något att sats på i längden, men för en kväll, va fan. Jag lever bara en gång.

Hade ju inte gjort något om jag hade fått lägenheten lite tidigare, så nu är jag tvungen att dela tillsammans med Martin, så man släpar ju inte hem någon direkt. Men det kanske är lika bra. Nog att jag inte tänkt att knulla runt hela sommaren, det är inte min tanke alls. Men som sagt så vet man aldrig vad som händer. Men jag har ändå något i bakhuvudet som gör sig påmint ibland.

Men den här sommaren ska bli en riktig partysommar som jag tänkt att blogga mycket om. Det bästa vore ju att fixa en kamera oxå, eller vad tror ni?

Det blir till att bli partypinglan på fredag och lördagskvällarna, och jobba dom andra dagarna. Men det här blir mitt nya projekt...

Dessutom inräknas finfyllorna.

Imorgon kväll är första riktiga kvällen, nu är sommaren här, nu ska det festas och bloggas om partylivet i den här lilla hålan, och stockholmarna, ja dom kommer med dom med...


Sexfantasier

nej nej, inte mina. Det skulle jag aldrig skriva ut här. Aldrig.

Låg och kollade på Tyra Banks show när jag kom hem från jobbet, där var det några tjejer som hade sexfantasier som dom skulle berätta för sin man/pojkvän i teve och höra om dom ville vara med och förverkliga den. Känns helt sjukt. Men det är ju USA så man slutar aldrig att förvånas. Men att sitta och berätta för alla. Nejtack!

Jag skulle inte ens berätta mina sexfantasier för min karl (har ju som ingen just nu men iaf), aldrig, skulle skämmas ögonen ur mig. Nog att jag inte har någon så direkt, men nä, där går min gräns. Sånt kan man ha för sig själv anser jag iaf, men vill man berätta så visst. Nog att jag är en aningens pryd, men någon måtta får det vara.

Nej, sex är något man delar med en annan person utav kärlek eller kåthet, eller så delar man det med sig själv, finns ju den varianten oxå.

Och hur jag ens kommer på att skriva om det här ämnet. Men men. Jag kan ju inte säga att jag har avslöjat något direkt. Men sex kan man ha på många sätt, men inte fan skulle jag sitta i teve och berätta om mina sexfantasier. Aldrig, kanske om man hade en karl som verkligen litade på och så, men nja. Inte än, inte nu... Fast inte i teve i vilket fall.

Nu vart det mest rörigt, men jag tror ni fattar vad jag menar...

Fredagskvällen

Har ett jäkla jobbpass för mig imorgon, men är inte sugen på att ta det lugnt och ligga hemma hela kvällen. Känner mig pigg trots att halsen inte riktigt är som den ska. Har inte ro att bara sitta hemma ikväll. Vill bara göra ngt. Men kommer att vara nykter. Ska ju jobba imorgon, och imorgon så är det utgång som gäller dessutom. Så det blir helt klart bara vatten ikväll. Men får se vad som händer. Det kliar i fingrarna och skicka iväg ett sms, men försöker hålla fingrarna i styr. Jaja, får se vad som händer...

Inge vidare pigg

Idag är inte min dag alls, vaknade kl 5 imorse, somnade naturligtvis om och var helt död när klockan ringde vid  10 över 6. Lyckades komma upp vid halv 7 och knatade iväg till jobbet vid kvart i 7. Har varit en jätte lång och seg dag på jobbet, men nu är den över. Kom hem straxt efter 3 och har legat i soffan ett tag och bara varit, det är ändå för kallt att ligga och sola, det har blåst satan idag. Har galet ont i halsen idag och huvudet känns tungt. Har iaf röjt lägenheten, så nu är det bara kvar att dammsuga av och fixa lite, vankas ev förfest här imorgon. så det gäller att vara pigg tills dess, utgång imorgon.

Sånna här dagar är bara inge vidare alls. Känner mig tung i hela kroppen och seg, har ingen lust med något alls. Men jag måste ju göra något, jag har ju lite måsten som ska göras idag. Så egentligen är det bara att ta tag i allt och göra det så kan jag softa ikväll i soffan. Planen var att gå ner på stan och kolla läget, det är ju trots allt studenten idag. Brukar vara mycket folk nere på stan då. Men jag får se vad jag orkar.

Dessutom är det 4 juni idag. Betyder att jag har haft körkort i 7 år och det var 6 år sen jag tog studenten. Det känns helt galet.


Kontraktet skickas idag!

Hyresvärden ringde nyss, jag har fått en 1,5a på systemet. Inflytt första september. Känns så jäkla underbart! Nog att det är långt till september, men vad gör det. Har iaf en lägenhet nu. Den lägenheten är riktigt riktigt fin så det känns kalas!

Jag och min häst är inte sams


Inte direkt på framdelen?! ;P


Kolla på lägenhet ikväll

Satt ut en annons i annonsbladet, och jag har redan fått svar. Ska iväg och kolla på en lägenhet om ett par timmar!

Vem är hon bakom tangenterna?

Har egentligen aldrig riktigt skrivit om vem jag egentligen är. Kommer såklart inte lämna ut allt, men ni får iaf ett hum om vem jag är.

Namn: Lina och kallas bara för Lina
Födelsedata: 840823

Födelseort: Föddes och bodde mina första år på Södermalm i Sthlm. Flyttade som 3 åring till Lavarö där mina föräldrar fortfarande bor kvar.

Barndom: Bodde i Lavarö och gick hos dagmamma i Hallstavik tills jag började skolan, lekis gick jag i Hallstaskola, och 1-6 i Skärsta, 7-9 Centralskolan i Hallstavik.

Tonåren: Bodde fortfarande kvar i Lavarö, började Sam-linjen på RodenGymnasiet i Norrtälje, men av diverse anledningar hoppade jag av vårterminen i ettan. Började om och började då på Barn och Fritidsprogrammet, men böt efter jul till Bruksgymnasiet i Gimo, där jag även tog studenten 2004, då var jag även ordförande i elevrådet.

Kärleken: Var tillsammans med en kille som hette Anders under första året på gymnasiet, sen tog det slut innan sommaren och jag var singel i ca ett halvår.  Under den sommaren hade jag även ett kortare förhållande med en kille från sthlm, Sebastian. Under sommaren träffade även jag Martin som jag var tillsammans med i 8½ år. Nu är jag helt singel och trivs helt ok med det.

Efter gymnasiet: Jobbade som personligassistent till olika brukare, fick ett heltidsjobb som elevassistent på en skola i Gimo, trivdes super men tjejen jag jobbade åt flyttade så jag hade ingen möjlighet till att fortsätta. Sökte sen till underskötersketubildningen som jag blev klar med julen 2008.

Jobbfronten just nu: Jobbar som undersköterska på Tallparksgården, ett äldreboende i Öregrund och trivs riktigt bra, jobbar bara på timme så jag är på de flesta avdelningarna  och ibland även natt. Sen har jag ett jobb på sidan om, då jag hjälper till på en Islandshästgård, Stall Snäcksjön några dagar i veckan. Ibland jobbar jag jämt och är aldrig hemma.

Och när jag inte jobbar då: Jag äger en islandshäst på 10 år, femgångare som jag har uppstallad på Stenalma Gård ute på söderön. Så mycket av min tid går till att vara ute i stallet med alla dessa stallsysslor och försöker rida så ofta jag kan och hinner, ibland tryter orken, i värsta jobbperioderna är det svårt att hitta motivationen. Annars så tycker jag om att pyssla hemma och gillar att vara i köket och både laga mat och baka. Jag umgås självklart med mina vänner oxå, dom betyder mycket för mig, och det skulle aldrig falla mig in att glömma bort dom. Ett rätt hett tips att hitta mig i sommar, är antagligen nere på stan en fredag eller lördagskväll då partypinglan kommer fram.

Klädstil: Ja, börjar med vardagskläderna då. Ofta Jeans, linne och tröja, på senaste tid har det blivit mycket adidaströjor, dom är grymt sköna. Använder även kjol då och då. Ofta så hoppar jag i gympadojorna, men det är nog bara av ren lathet. Stallkläder är ett måste, då jag är inbiten hästtjej. Ridbyxor, linne och tröja. Sen kan jag även dra på mig ett par arbetsbyxor och faktiskt vara ute i garaget. Nog att jag inte är den bästa på att meka, men lite kan jag iaf, och är gärna med iaf och brukar vilja lära mig. Sen en lördagskväll så åker festkläderna på, både klänning, kjol, byxor, glitterlinnen, you name it. Och klackarna åker på då med. Sen så har vi ju arbetskläder, och dom kommer man inte ifrån, så det är bara att se glad ut och ta på sig dom. Såklart så har jag ett par foppatofflor (ja jag vet, dom är grymt fula, men jäkligt praktiska, bara slänga in i 60 grader i tvättmaskinen och sen är dom rena).

Jag bjuder denna osminkade och rödmosiga bild på mig från förra sommaren.

Jag tror inte jag kommer på så mycket mer, men det är bara att fråga om det är något.

Och ni som är intresserade av privata bloggen, skicka ett mail eller hör av er på facebook.


Det här med storlekar på kläder

Jag har sen i vintras gått ner minst en storlek på kläderna, nästan 2. På arbetskläderna har jag gått ner en storlek och den börjar nästan kännas stor nu. I Bhstorleken har jag gått ner nästan 10 cm runt om och en storlek i kuporna.

När jag var inne i uppsala i lördags kunde jag lätt köpa en eller två storlekar mindre på kläderna. Känns så himla skönt. Och nu börjar folk även se att jag har gått ner. Sen så märker jag att jag har mycket kläder som sitter mycket bättre nu. Känns så himla skönt.

Sen första december har jag gått ner ungefär 14kg. Nog att jag inte var jätte stor, men större måste jag ha varit. Men nu är tom skärpen för långa som jag har nu. Så visste behöver jag köpa lite nytt. Hittade tre bhar i lördags som sitter riktigt snyggt. Känns riktigt skönt. Samt att jag kan ha klänningar nu och dom sitter snyggt. Det är så himla underbart! Så nu är det bara några kilon till sen så...

Men jag trivs som jag är just nu och jag är stolt över mig själv.

Arbetet avklarat

Nu har jag äntligen kommit hem till min soffa, ja det är favoritstället efter jobbet, bara en stund, kolla facebook och lite bloggar innan jag gör något annat.

Idag så hade jag ett underbart samtal med en gubbe på jobbet, han frågade när jag var född, jag svarade 84. Sen gick det en stund,
"hur gammal är man då?"
"jag blir 26 iår" svarade jag.

 Gick en stund till. "Är du gift än då?"
"Nej" svarade jag.

"Är du snart 26 och inte gift och sådär vacker, då måste det vara något fel på karlarna!"

Ibland kan pensionärerna verkligen förgylla ens dag, på så sätt trivs jag väldigt med mitt jobb då man kan få ut väldigt trevliga och fina diskussioner med dom. Och samtidigt har dom mycket att lära en. Dom har ju varit med såpass mycket längre än en själv.

Trodde jag skulle få en lugn arbetsvecka, men det blev en femdagars vecka med långa pass varje dag. Men det gör inget, det blir timmar och pengar. Helgen ser än ut att vara ledig, vilket känns skönt. Blir nog ner och kolla läget på stan både fredag och lördag, det är ju trots allt student helg för kommunens gymnasieskola.

Solig tisdagsmorgon

Klockan ringer egentligen om ett par minuter, men jag sitter uppe och är redan påklädd. Det är bara lite smink och sätta upp håret som är kvar innan det är dax att gå till jobbet.

Axeln och armen har värkt något grymt inatt. Ska jobba till 14 idag så det känns som att det kommer bli rätt tungt. Men det går säkert bra. Jag känner mig rätt trött idag, och seg. Jag är nog ingen morgonmänniska direkt, men jag kan inte påstå att jag direkt är någon kvällsmänniska heller. Somnar gärna i soffan på kvällarna. 

Men nu är det dax att fixa lite frukost och sen göra mig klar för jobbet. 

RSS 2.0