Ikväll kommer alla få ligga


Nu så

Hittade tillslut ett linne jag inte haft sen maj, och en kjol till det. Vart riktigt snyggt faktiskt. Har ofta nu sminkat mig med sotning när jag går ut. Men nu så har jag ett turkosthalternecklinne så då hittade jag en turkos skugga så det vart riktigt snyggt faktiskt. Jag har lite svårt fortfarande att se mig i mörkt hår, men det är nog bara en vanesak. Men det är riktigt snyggt faktiskt.

Hur brukar ni sminka er när ni går ut?
Har ni ngt speciellt?

Ikväll blir det party. Hoppas det blir riktigt roligt.

Utgång ikväll igen

Nu börjar det tryta på partykläder, tycker jag har haft allt flera gånger nu. Så jag har inte en susning om vad jag ska ha på mig ikväll. Men det löser sig säkert. Får se vad det blir helt enkelt. Duschen är nog nästa, och sen måste jag få i mig något att äta. Men vet inte ritkigt vad än. Men det löser sig nog. Men ikväll blir det hummel iaf.

Sport på teve

När jag bodde hemma kollade jag mycket på sport på teve, just för att pappa kollade. Men idag är jag helt ensam hemma och ligger och kollar på friidrott, damernas mångkamp. Riktigt underhållande faktiskt. Kollade lite imorse oxå då det var staffett och maraton. Helt okej att kolla på faktiskt. Samma sak i vintras kollade jag en del på OS. Men det är inte så att jag slår över på sport kanalerna för att kolla, nej det blir mer att när man zappar och sen så fastnar man.

Nu ska jag rikta uppmärksamheten på teven istället. Film laddad i dvdn. Men den får jag se om jag slår på...

Förfesten udanstädad

Vi satt här igår och hade lite förfest. Var trevligt, men vet inte hur vi lyckades bli så onyktra. Hade plockat undan det mesta igår kväll, men nu är allt uppdiskat och avtorkat. så nu är det bara på´t igen. Nja kanske inte riktigt än. ska lägga mig och kika på film tänkte jag. Ska ha riktig slödag idag. Riktigt skönt. Sen lutar det åt hummel ikväll iaf. Men nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på någon riktigt bra film!

Nu är jag fan less

Nu är jag less att bli överkörd, psykad, bråkad på, bli behandlad som jag vet inte vad. Jag är så fruktansvärt less på att behöva bli styrd och ställd med. Jag är less på att inte kunna få säga mitt utan att få luren i örat och bara bli avbruten.

FAN! Visa lite respekt och var skjyst för fan!!!

Oljud

Undrar om grannarna gillar att vi poppar och förfestar?! Haha, dom får stå ut i 1½tima till...

Kvällens planer

Första cidern knäckt! Kall och god! Ikväll blir det först lite mys med räkor och vin med annat gott med Lovisa. Sen dyker Sandra upp för lite vindrickandes innan det är dax att röra sig ner på stan. Ska bli så himla kul. Är riktigt partytaggad. Som alla andra fredagskvällar kanske?! Haha. Det är bara sommar en gång. Hade sagt att jag bara skulle dricka en dag den här veckan. Men är redan inne på dag tre. Hur fasiken gick det till?!

Nästa söndag när man vaknar upp bakfull och jäklig (ja jag vet att det kommer vara så, det är båtveckan och Roslagsloppet nästa vecka, bästa veckan på hela sommaren) så kommer allt i Öregrund att vara dött. Då är det "vinter" igen. Då flyr alla stockholmare Öregrund och det blir tomt, dött och trist igen. Fast samtidigt är det riktigt skönt oxå. Det är trevligt när dom kommer, men lika trevligt när dom åker.

Men nu är det fredag, och nu är det SKÅL!

Bättre bild


Något tillfixat iaf...


Befor and after

Okej. Hur lyder dödsdomen?

Före:


Efter:


Mörkt var det iaf. jag har klippt mig sen första bilden oxå...

Nu sitter färgen i

Go for it! Funkar det inte så får jag väl tona om det eller tvätta håret utav helskotta. Haha. Nejdå. Det blir nog bra. Har varit brunett ngn sväng för länge sen. Annars har det alltid typ gått i rött. Men nu jäklarns! Det blir nog bra!
Jag bjuder på denna, hårfärg i håret och 5 liters plastpåse på skallen i Martins arbetströja. Det här blir nog snyggt...


Beslutsångest

Ska jag behålla mitt blondröda hår, eller ska det bli brunt?

Världens beslutsångest. Jag har köpt hem toning... Men vet inte om jag vågar...

Hjälp!!

Inte sova bort hela dagen?

Min tanke var att inte sova bort hela den här fredagen. Men för det första somnade jag typ halv 4 imorse. Var inte trött någonstans. Men det gjorde inte så mycket. Vaknade vid 9 imorse och tänkte att jag bara kunde ligga en stund till i sängen innan jag gick upp. Men på något sätt lyckades jag somna om och vaknade för en kvart sen. Men då var det bara att ta sig upp ur sängen och ut i köket och tvingade i mig en macka och ett glas proviva. Så nu ska jag bara borsta tänderna och håret. Sen är det dax för en tur ut till stallet.

Sugen på att gå ut ikväll. Men vet ingen direkt som ska gå ut. Men vem har dött av att gå ut själv egentligen?!

Kortspel

Det är helt klart underskattat! Har suttit hos en kompis med dennes föräldrar ikväll och spelat kort. Det är både socialt och man blir tvungen att tänka lite. Det var skönt att bara göra något. Vet förut när vi var mycket ute på Ormön. Då var det te och spel som gällde på kvällarna under vintern. Så himla mysigt. Jag saknar dom tiderna. Det är mycket jag saknar just nu. Men ändå inte. Men mer kortspel till folket!

Ont

Jag som hatar att plocka ögonbrynen. Det gör fruktansvärt ont. Men jag har hittat något som gör ännu ondare! Epilatorn! Galet ont. Men vad mkt bättre det blir på benen iaf. Helt klart värd investering. Lite självplågeri har väl man aldrig dött av eller?!


Ibland är det lite kul att leka med webcamen hihi...


Badat

Jag och Lovisa kom på den bra idén om att bada. Det var ju varmt just då. Men sen när vi gick ner så var det inte så varmt längre. Men det var uppfriskande och skönt att bada ändå. Det är 4e doppet för i år. Det känns lite lite med tanke på hur varmt det har varit. Men har jobbat massor så det kan nog ha med det att göra.

Nu ska jag snart bege mig till stall Snäcksjön och behandla och pyssla lite med hästarna. Sen blir det hem till Sandra på Söderön!

Lyhört?!

Sitter och äter frukost, ja kanske lite halvdum tid att äta frukost på. Men men. Kan samtidigt lyssna på grannens radio nedanför. Det är inte så störande, men innan jag fattar vad det var som lät vart jag lite fundersam. Men nu har problemet lösts. Det är inte speciellt lyhört mellan lägenheterna, det är värre ut till trapphuset. Vi har fått nya grannar ovanpå oxå, dom hör man rätt ofta när man sitter i vardagsrummet. Dom andra hörde man nästan aldrig. Men det kanske kan bero på att dom inte har flyttat in riktigt än. Mattor och saker brukar faktiskt dämpa en hel del.

Har ni det lyhört till era grannar?


Lite halvgammalbild...


God morgon

Jag vaknade för typ en halvtimma sen. Det är så galet skönt att bara få sova ordentligt nu när jag väl somnar. Och kunna få ligga och bara vara i sängen en stund. Mysigt när kompisar ringer och man kan ligga kvar och bara vara.

Idag är det 5 veckor kvar tills jag får nyckeln till nya lägenheten. Ska bli så skönt att få flytta!

Nu- frukost

Hårförlägning

Sitter och kikar och funderar lite på hårförlägning. Vore kul att få långt hår igen.

Har ni någon erfarenhet? Vad ska man satsa på? Måste nog vara äkta hår iaf då jag är rödhårig och måste typ färga håret då det typ aldrig finns röda...

Klumpig?!

Jag måste nog vara en av de klumpigaste människorna jag vet. Eller inte klumpig men inte så smidig alla gånger. Undrar hur många gånger jag ramlat ner för trappor?! Idag snubblade jag på en matta och skulle putta upp portdörren men den var ju låst så då tog det ju tvärstop och mitt huvud gjorde rätt ont. Ibland fattar jag bara inte hur jag lyckas. Men men, kul att någon annan har roligt åt det iaf.


Lättroade ortsbor?! Eller galna badisar?!

Ett bra tidsfördriv är att sätta sig nere vid hamnen och bara kolla på dessa sommargäster/badisar/fiskmåsar/stockholmar you name it. Dom är för 17 galna. Dom trängs, kör på folk med barnvagnar, håller på att inte kunna lägga till med båten etc. Så nu kan man bara sitta och kolla på hur folk beter sig och hur folk ser ut. Men jag tror att man inte bryr sig lika mycket om man själv vore en badis. En annan är ju ortsbo, och tycker det är mkt irriterande när badisarna är överallt och tar massa plats. Dom kan ju knappast parkera och ännu mindre köra bil. Och lägga till med båten. Det behövs minst 10 pers för att lägga till mellan två segelbåtar. Kan ta upp hur mycket som helst som händer. Men har man tråkigt någon dag är det bara att gå ner och kolla på folk. Roligt och billigt nöje.

Jag njuter av min semster

Så himla skönt att bara vara ledig. Igår lunchade jag med Jenny och barnen. Satt nere vid hamnen och bara mös. Sen blev det lite vin med Lovisa på kvällen, och sen utgång med Lovisa och Linda. Idag sov jag till halv 8. Jag blir så less på att vakna av smsen. Så jag bör väl egentligen stänga av min telefon på nättrena. Men ändå vill jag inte det. Martin var hem en sväng imorse och betalade räkningar och lag sig och prata lite i sängen med mig. Riktigt mysigt faktiskt. Sen åkte han och mekade 140a. Jag gick till Konsum och köpte lite frukost och så. Ringde och väckte Linda så hon oxå fick lite frukost. Kl 11 hade jag klipptid. Så nu är det igenomklippt ordentligt. Jätte skönt.

Fick ett sms av Marie som skulle ut till stallet så jag åkte med henne ut så Vattar fick en ny dojja så nu är det bara att sätta igång honom. Nu finns det inga ursäkter längre. Och sen jag kom hem har jag sovit på soffan. Nu väntar jag på Linda som ska duscha och sen blir det lite mat nere på stan.

Måste börja komma igång och blogga igen. Jag har tappat det lite, men läsarna har skjutit i höjden så jag inser nog att jag måste bli lite mer seriös på det här. Men tycker själv inte det är det roligaste att alltid skriva om vad jag gör. För mycket som händer vill jag inte ens lämna ut här i bloggen för respekt mot vissa människor. Men världen är inte alltid som den verkar. Och dessutom måste jag börja äta igen. Jag började tänka igenom vad jag egentligen äter, och det är inte mycket och inte mycket vettigt. Måste ta tag i mycket känns det som.

Men alla räkningar är betalda iaf.


Vackra Öregrundsgrepen från klipporna
i Tallparken


Jag blir 26 om en månad

Nog så har jag lite ångest över det. Kommer ju vara närmare 30 än 20. Men men inte mkt att göra åt. Idag har jag skrivit önskelistan till mamma, ja hon vill alltid ha en sån. På listan står det pengar, flytthjälp och ett namnhalsband. När man var liten stod det alltid en häst på listan högst upp. Men en sån har jag ju så det är ingen idé att önska sig en heller.

Men mamma vill iaf alltid ha en lista på vad man önskar sig. Vilket är lite besvärligt. Men det brukar alltid lösa sig tillslut. Och nu har jag mailat iväg önskelistan till henne.

Vad ska jag göra?

Idag har jag ingen som helst susning om vad jag ska göra. Inte mer än att jobba på Snäcksjön. Funderar på att städa kylen kanske. Skulle behövas en ordentlig storstädning. Fast samtidigt känns det som att jag gör det i onödan. Jag flyttar faktiskt om 5 veckor och 2 dagar, eller jag får tillträdet då. Ska bli så skönt. Men samtidigt lite läskigt att verkligen bo helt själv. Men det löser sig säkert. Skulle behöva gå igenom lite saker i förråden oxå. Har en del att slänga skulle jag tro.

Men nu blir det till att försöka ta sig upp ur sängen och verkligen försöka pilla i sig lite frukost även fast det är svårt. Äta öht just nu är svårt. Men man måste ju. Äter jag lite varje dag så blir det nog bättre. Men jag är då rakt inte ens sugen på något.

Var är hon?

Var är den Lina som fanns förut? Var är hon? Hon som alltid hade koll på allt, var glad, mådde bra, ansvarsfull. Jag vet inte längre. Jag har tappat bort henne på vägen. Det är inte kul. Jag känner knappt igen mig längre.

Bakismys

Var ut på Hummel igår, (ovanligt?! haha) så idag har det varit bakismys med Linda och Tommy som gäller. Ligger och kollar på film och snackar skit. Och nu börjar smsen att ramla in om kvällen. Vad vi tar vägen innan Hummel är frågan. Vi får se helt enkelt.

Bästa egna stunden

Just fredag eller lördagkvällar. När man äntligen står i duschen för att fixa iordning sig för kvällens äventyr. Det är så galet skönt. Bästa egentiden på hela veckan skulle jag tro. Att bara få vara, slippa tänka. Bara vara.

Det älskar jag verkligen. Jag är sjukt trött idag. Så trött att ögonen går i kors. Trots att jag sovit typ 10-11 timmar i natt. Rikigt skönt. Men det löser sig säkert.

Klart

Nu har jag grundligt städat lägenheten. Skönt, allt dammsuget, dammtorkat, undanstädat och fixat. Eller har lite kvar att plocka med i köket men det är inte hela världen. Det hinner jag med. Men det känns galet skönt att få det snyggt och städat ordentligt i lägenheten iaf. Borde sopa av stenarna på balkongen oxå. Det hinner jag nog med det med. Men nu vart jag alldeles trött när jag satt mig i soffan. Ojoj, skulle kunna sova en stund. Men det har jag inte tid med. Ska vara chaufför här om ngn halvtimma eller så, så egentligen borde jag fixa iordning mig lite. Iaf klä på mig. Har sprungit runt i linne och trosor hela dagen. Galet skönt. verkligen springa runt i hemma klädsel.

Städning idag

Idag ska det bli en ordentlig genomstädning av lägenheten. Skönt inför helgen. Jag har kunnat sova ett par timmar till. Det var verkligen behövligt. Så skönt så! Men nu måste jag ta tag i lägenheten. Har fått i mig lite att äta även fast det är svårt. Men allt går.

Gick förresten galet snabbt att beställa från Ginatricot.se fick grejerna dagen efter, vet man bara vilken storlek man har och så så är det inget problem.

Telefonen ringde mitt i natten

Jag hade slagit av telefonen för att slippa bli störd inatt, men vaknade iaf av den när den vibrerade på ljudlös. Det va L som ringde. Hon behövde komma ifrån och ha någonstans att sova. Och självklart är min dörr alltid öppen för henne, och jag fick sovsällskap inatt. Skönt att behöva tänka på någon annans problem istället för mina egna.

Men nu tror jag att jag ska försöka somna om. Idag blir det storstäd och sen under eftermiddagen ska jag iväg på lite saker.

Gå under jorden?

Just nu känns det som att jag tänker göra det en stund. Bara för att vara för mig själv och hitta mig själv igen. Just nu är jag faktiskt så bitchig att jag bara svarar när JAG VILL prata eller JAG hör av mig när jag orkar. Inget illa menat mot någon. Men jag vill reda mig lite själv och vara fri och göra som jag vill. Även fast alla vänner vill mitt bästa och hjälpa mig och finnas så blir jag gärna glad över erbjudandet, men sen är det JAG som bestämmer.

Jag kommer bara svara när jag känner och orkar just nu. Jag går under jorden en stund. Det går alltid att skicka på fejjan eller här så svarar jag när jag orkar. Jag kommer fortsätta blogga undertiden. Men nu går jag under jorden en liten stund för att hitta mig själv och orka med vardagen.

Vännen

Idag ringde jag till en av mina älskade vänner som jag alltid vet att hon finns för mig om jag behöver. Jag åkte dit, grät, pratade, kröp upp hos henne.  Idag var en sån dag jag bara behövde henne. Bara få vara, vara precis som jag känner mig. Det var väldigt skönt. Mår något bättre nu. Känns skönt.

Försöker få min vardag att fungera men det är inte alltid det lättaste. Men jag försöker. Det blir bättre snart...

Låt mig va

Jag vill inte bli tagen förgivet. Just nu vill jag bara göra vad jag vill och inte vad andra planerar åt mig. Jag vill bara vara jag. Jag vill vara för mig själv ett tag. Jag bara vill ta det lugnt och inte bli påtvingad. Just nu vill jag själv välja om jag vill vara med någon eller om jag vill vara själv. Jag vill välja vem jag vill umgås med eller vem jag vill prata med. Så är det bara. Så ta mig inte förgivet.

Min kjol är spårlöst försvunnen

Har (eller har haft) en svart kort kjol från Gina. Jag vet att jag tvättade den förra veckan och hängde upp den ´på torkställningen. Men nu är det helt försvunnen. Den finns ingenstans. Har letat igenom hela lägenheten känns det som. På alla tänkbara ställen, har gått igenom garderoben. Men den är bara borta. Frågan är om den lyckats på någotvis kommit härifrån?! Det är mycket märkligt. Jag älskar verkligen den här kjolen och jag tror tyvärr inte att den går att få tag i längre. Jag skulle bli så himla glad om den kom tillbaka. Eller har jag bara lagt den på något mycket märkligt ställe. Det här gör mig väldigt ledsen då jag verkligen saknar den.

Om någon vet var den är kan ni ju hojta till.


Kjolen gick BTW att få tag i på Gina Tricot.se så nu har jag beställt en till svart och lite annat. Hoppas att den kommer innan helgen. Och om den andra skulle dyka upp, ja då har jag ju två svarta, och det gör absolut ingenting.

Onsdagsmorgon

Nu sitter jag i köket och äter frukost. Meningen var att jag skulle lyckas med att verkligen ha sovmorgon och sova igen alla missade timmar. Men inte går det inte. Nej, jag vaknar runt 8. Nog att dagen blir så mycket längre. Men nu har jag iaf lyckats sova ca 8 timmar i sträck utan att vrida och vända på mig. Så det känns skönt att fått sovit lugnt iaf.

Jag tror att det börjar anas en rätsida på mitt liv, jag säger inte att den har kommit fram än. Men att den anas.

Idag blir mitt projekt att ta tag i garderoben. dessutom måste jag försöka leta upp min svarta kjol... hmmm... Och så ska jag ringa sötaste Evelina.

Myskväll

Hemkommen för en stund sen från Sandra och Robin ute på Söderön. Har varit jätte mysigt och trevligt. Skönt att prata av sig lite oxå. Toppade Sandra och sen kollade vi på allsång på Skansen. Det är sommar det! Riktigt mysigt. Sen kom Robin hem och då blev det lite saft och popcorn och kikade lite på film.

Nu sitter jag hemma i min älskade soffa under filten. Ja det är 20 grader varmt ute, men man blir lite bedövad av värmen så det känns kallt... Men jag klagar inte.

Nu börjar jag bli riktigt förbannad och less

Jag vet att jag inte ska. Men det finns en människa som förstört så mycket i mitt liv.

Ekvationen är löst, du är helt klart värd 0!


Respekt

Hur svårt är det att visa respekt mot någon man tidigare valt att dela livet med? Hur svårt är det att vara trevlig och lyssna på varandra? Jag blir bara ledsen just nu. Det räcker att min liv är helt knas ändå. Det är tungt. Men det går! Jag vägrar att tryckas ner av allt det här! Så är det bara! Men jag vill få respekt visad mot mig.


Tanken var att sova ut ordentligt

Men inte fasiken gick det. Har drömt, vaknat av att jag gråtit. Vaknat för det varit varmt. Och bara legat och skruvat på mig. Ibland önskar jag att allt var lite annorlunda. Men nu är läget som det är och det är inte mkt att göra åt. Men jag skulle ibland vilja ha en bättre rätsida på allt.

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Jag och Linda gjorde hemlagad pizza och sen drack vi lite vin. Sen gick vi ner på stan och kollade läget, men jag var nog mest trött och seg så vi skulle gå hem. När vi nästan är hemma så möter vi Lovisa och Jens så vi går ner med dom en sväng. Blir en sväng inne på Terrassen och vi dricker shots för att fira in semestern. Och det är nog inte så vettigt att dricka shots på en måndag, men vad tusan. Efter vi suttit på Terrassen en stund så gick vi hem och drack lite mera vin på balkongen och hade det bara gott! Mycket trevligt. Vart lite dragen igår, men det var lugnt.

Nu har jag sovit ett tag iaf. OCh det känns konstigt att INTE jobba idag och INTE på flera veckor! Nu är det semester som gäller. Skönt. Jag är faktiskt inte bakis, men trött är jag. Men jag tror inte jag kan somna om.


Smileys

Skriver jag på chatter eller på fejjan så använder jag smileysar. Men in bloggen är det no-no för mig! Aldrig. Tycker själv det är jobbigt läsa långa texter med smileys. Men alla är vi olika. Men bloggen känns mer seriös och så. Men fejjan är en helt annan grej. Och även när jag kommenterar andras bloggar kan jag lägga in smiley. Samma sak i sms. Där åker dom oxå in. Men aldrig i större längre texter. Det blir bara jobbigt att läsa.

Vad anser ni om att använda smileys överallt? Finns det där det är förbjudet? Där det är helt okej?

:)
;)
;P
:P
:S
:D

Äntligen semester

Nu äntligen är det dax för semester! Ska bli så himla skönt! Verkligen efterlängtat! Jag är helt galet trött, men nu sitter jag och fixar mig, ska ner på stan idag. brukar vara grymt mkt folk på måndagar. Rikitgt trevligt faktiskt.

Det har hänt en hel del under helgen. Mycket som jag inte vill skriva om här, men jag mår inte så bra just nu. Men jag tror jag ska skriva om allt på privata bloggen snart. Det har hänt en hel del om man säger så.

Ikväll blir det lite vin! Gott så in i attan! Och nu är det faktiskt semester! Så himla skönt!


Ibland känner jag mig bara grå och suddig


Sista arbetspasset

Ska vara inne på demensavdelningen och jobba mitt sista pass inför semester! Så underbart skönt! Låt dessa sista timmar gå fort!

På något vänster har min bluetooth lyckas börja funka


Permiärbad i Tallparken


Lindas fina håruppsättning


Älskade Sandra


Bänkstäd på jobbet


Ida fixar och donar


Man kan tydligen bli dåsig av ångorna från
ytdesinfektionen...


Jag på Midsommarafton


Hemma nu

Hemma nu efter krogen... Har haft riktigt trevligt.

Gonatt!!


Mys

Ikväll blir det mys med tjejerna och sen en sväng ner på Hummel. Kommer bli riktigt trevligt tror jag! Trots att jag ska ta det lugnt. Ska jobba imorgon. Men nu ska jag och Saaban ut på turné en sväng!

Just det, nya hårfärgen

Jag slingade håret igår, eller, ja Linda gjorde det. Kanske inte bästa bilden. Men men.



IKEA

Jag har varit på IKEA idag. Jag har bestämt vilken säng och madrasser jag ska ha. Sen har jag köpt två barstolar (barbord i lägenheten), soffbord och sängbord i samma serie som sängen. Jag har även två IKEA kassar nere i källaren som jag har diversesaker i, täcken, kuddar, lakan, överkast, stekpanna, handdukar etc.

Två bilder från IKEAs hemsida, den här serien ska jag ha i sovrummet. Jag tycker den är grymt snygg.




Aspelund heter serien, jag tycker den är underbar. vill även ha en byrå i samma serie sen. Men det får bli en senare investering.


Karlar

Det är tydligen ett nödvändigt ont. Nog att jag skulle kunna be alla fara och flyga just nu, men det tänker jag inte. Men nog fan är jag förbannad just nu...

Jag är blond

Japp så e det! Eller, blond var väl att ta i... Snarare rödblond. Linda har slingat mitt hår idag. Det blev jätte fint men lite väl ljust kanske. Dock för att vi råkade glömma bort tiden, och det vart lite för länge. Men men fint blev det iaf!

Har jobbat på låst avdelning idag. Helt okej och idag har det varit riktigt behagligt i skuggan. Dessutom går det nog att sova inatt. Jag har inte sovit mkt i natt, legat på spän, allt kändes konstigt. Allt bara blev fel. Men inatt ska jag sova själv och verkligen sova ut. Det måste jag. Jag är så galet trött och ska jobba hur mycket som helst i helgen. Jag måste sova för att orka.

Imorgon kväll är det tjejkväll med Sandra och Jossan som gäller! Underbart säger jag bara! Tack mina söta vänner för att ni finns för mig! Jag skulle inte klara mig utan er...

Men jag kommer bli starkare! Jag kommer må mycket bättre snart!

Vänd uppochner på allt och sen skaka om allt

Så kanske man hittar en rätsida på allt. Just nu känns det tungt. Jag trodde inte det skulle göra det. Men jag har mina älskade vänner som tur är. Jag berättar gärna, men inte här, just för att jag inte vet vem och jag vet vem som läser här. Men det är tungt nu. Tyngre än vad jag trodde. Men jag kommer bli starkare! Så är det!


Somnade på soffan ett tag

Lag mig i soffan en stund. Och lyckades somna. Vaknar av ett sms. Jag är totalt sjöblöt trots att jag ligger i bara trosor och linne. Det är kvavt och varmt. Det är sommar med råge. Kom på att jag måste nog äta lite lunch innan jag går och jobbar. Ska vara på jobbet om 50 min så nu sitter jag och äter lite bacon och wokgrönsaker. Alldeles lagom till lunch. Men Lite väl varmt kanske. Måste dessutom springa igenom en dusch innan jag går och jobbar jag är så fruktansvärt varm. Ikväll blir det badning! Så är det bara! Jag har galet ont i huvudet idag, men jag tror att jag drack lite väl lite vatten igår så det kan nog ha med det att göra. Får försöka bli bättre på det idag. Det är lätt att man glömmer bort att man måste dricka sjukt mkt när det är såhär varmt.

Ösregn och åska

Vaknade vid femtiden imorse. Det ösregnade och smällde utav tusan. Men så skönt med lite regn och lite svalare tempratur. Det var bara 18 grader då. Men åskan drog förbi snabbt och sen så regnade det ett tag till. Mig hade det inte gjort så mycket att det höll i sig. Men det känns iaf inte i luften att det åskat ordentligt. Det är lika kvavt ändå.

Jag har galet mkt huvudvärk idag, vaknade med huvudvärk. Jag hoppas att det inte är migrän på g. Det har jag inte tid med alls. Ska jobba mina sista fem pass innan jag får gå på semester i 3 veckor. Ska bli jätte skönt. Men -är inte speciellt sugen att jobba i helgen. Jobbar 7-21,15 på lördagen och 7-20,30 på söndagen. Och där emellan ska jag på Hummel. Jag kommer vara helt död efter helgen. Men men, det är sånt man får ta, jag får börja min semester med att försöka sova igen alla missade timmar på säkert över 4 veckor. Jag vet inte vad jag har gjort, men har haft svårt att sova och kommer aldrig i säng typ. Det är verkligen ngt jag måste styra upp på semestern.

Snabbvisit i Uppsala och badning på Söderön

Efter jobbet idag blev det en snabbis till Uppsala tillsammans med Molly. Skulle in och köpa en bh men kom hem med en ny bikini, en kjol och en klänning (allt på rea så totalt typ 230 kr) Sen blev det lite mer smink. Behövde ha lite nya ögonskuggor och så.

Sen åkte jag hem till Sandra och vi åkte ner och badade. Det var helt grymt skönt och nu känner jag mig faktiskt mycket svalare än vad jag gjort på många dagar. Riktigt skönt. Dessutom är jag faktiskt trött idag. Det brukar inte hända överdrivet ofta det heller. Så egentligen borde jag krypa ner i sängen och faktiskt sova. BEhöver inte ens ställa klockan imorgon vilket är väldigt skönt. Dessutom var det jätte skönt att träffa Sandra en stund idag. Behövde prata av mig lite. Hon är verkligen en så underbart bra kompis! En sån man håller hårt i!

Nu blir det nog sängen iaf. Ögonen går i kors. Gonatt alla fina människor!

Jag vet att jag inte ska...

Men vissa dagar saknar jag dig.
Vissa dagar hatar jag dig.

Andra dagar finns du inte.
En tredje vill jag bara vara dig nära.

På natten vill jag ligga brevid dig.
Jag vill höra din andetag.
Känna din hud mot min.

Jag vet att du sårat mig.
Skulle jag må bättre om jag glömde.

Varför vändes allt upp och ner.
Varför anklagar du mig för saker.

Jag tror jag ska glömma.
Glömma och gå vidare.
Få bort allt som någonsin fanns.

Men varje gång jag ser dig.
Då vet jag vad mitt hjärta vill.
Du tog det.
Du har det.

Jag saknar dig så mycket vissa dagar.
Jag undrar vissa dagar.
Men ibland är du ingen.

Jag vet att jag inte ska skriva dessa rader.
Jag vet att jag inte ska...


Ibland är det så skönt

Att sätta på bra musik i bilen och bara köra utav helvete rent utsagt. Så skönt att bara få vara helt koncentrerad och  bara gasa, ta kurvorna, vara helt inne i körningen. Ikväll var en sån kväll. På med musik högt (funderar på att lägga in en baslåda) och bara köra. Gasa. Bara vara i min egen värld. Jag vet att någon blir arg på mig när jag gör såhär. Men ibland är det så skönt att göra så bara för att rensa hjärnan och bara få vara i min egen bubbla ett tag. Det vart söderövägen som vart utsatt för det idag. Men jäklarns så underbart det var.

Saaban var lite varm när jag kom hem, men han går klockrent. Jag bara älskar min bil. Jag kommer bli ledsen när den rasar så mkt att det inte går att laga. Har kollat på ny bil, men vill ha en med lite kraft under motorn. Men det går bli ett senare projekt. Nu går saaban utav helskotta och jag bara älskar den.

Det är nästan outhärdligt

Det är helt galet varmt. så  varmt att det nästan inte funkar längre. Svetten bara rinner och huvudet funkar inte. Det är galet varmt. Jag brukar inte klaga men nu är det galet. Det är många dagar det varit varmt nu och det är näst intill tropiskt varmt.

Nu ska jag sova en stund. Sen bär det nog av till Uppsala en sväng.

Vad ska man göra ikväll?

Har en massa saker jag skulle kunna göra, gå ner på stan ta en cider, gå och bada, gå ner och bada eller bara vara hemma och gå och sova. Jag kan verkligen inte välja.

Träffade finaste Molly en sväng. Hon hade med sig kameran och tog jätte fina bilder på mig och Vattar. Kommer komma upp på hennes fotoblogg sen och lägger säkert ut någon här oxå. Dock var kanske inte det smartaste att rida barbacka i kort kjol. Man blir rätt skitig.

Nu ska jag ta och dricka upp min kalla cider, sen får vi se vad som händer.










Jag är förövrigt lite arg på att min blutooth inte vill funka så jag kan ladda upp bilder...


Sill och potatis till middag

Helt ointressant vad jag äter till middag egentligen. Men jag har sån fruktansvärd dålig fantasi både på mat och vad jag ska skriva om. Det är galet varmt och jag får nästan inte i mig ngn mat. Så idag får det bli sill och potatis. Martin är hemma så idag får jag lite sällskap.

Ikväll ska jag träffa Molly (http://mollymus.blogg.se) och vi ska åka ner till Vattar en sväng. Sen ska jag ev gå ner på stan och ta en cider med ett par kompisar. Har dock inte bestämt mig helt så vi får se vad det blir. Men lugnt blir det iaf, ska ju upp och jobba imorgon, eller om man går och tar ett kvällsdopp på klipporna. Jag har inte bestämt mig alls.

Dessutom spelar Erik Grönwall på Öregrundsmåndagen så det är helt galet mycket folk på stan. Men jag orkar inte gå ner och lyssna heller, trängas med massa folk, nej det kan jag lika gärna göra på lördag hummel.

Bloggtorka

Har egentligen total bloggtorka. Eller jag kan egentligen skriva hur mycket som helst om vad som hände i helgen. MEn jag vet inte hur mycket jag vill lämna ut här. Men det ska helt klart komma en bättre uppdatering om både fredagen och lördagen. Det var ju trots allt riktigt roligt. Även fast jag var bra onykter. Nu är det inte så att jag tycker att man alltid ska dricka flera dagar i veckan. Men jag är ofta lugn på vintrarna och jag brukar inte alls dricka lika mkt då. Och jag kan nog tycka att det blir lite mkt ibland. Men jag dricker aldrig om jag ska jobba dagen efteråt.

Nästa helg blir nykter. Jobbar hela helgen. Dessutom ska jag kanske träffa ett "ragg" från dansgolvet nästa helg. Vi får se... Lite läskigt, men men...

Nu ska jag hoppas på att kunna få sova, jag har så fruktansvärt ont i hela kroppen. Så jag har tagit två alvedon och hoppas på att kunna sova.


Vad folk förändras

Märker stor skillnad på många som jag umgåtts/umgås med att de förändras. Visst jag har säkert oxå förändrats men ibland blir det inte alltid till det bättre. Det är inge roligt när folk förändras och blir fruktansvärt falska. Jag vet inte heller om det blir bättre av det. Det är tråkigt när folk förändras till det sämre.

Sen har det ju faktiskt betydelse vem man umgås med oxå. Man ändrar sig då med. Men så länge man mår bra ocxh inte skadar någon i sin närvaro så spelar det ingen roll hur man förändras.

Blåslagen

Okej jag har inte blivit misshandlad trots att det kanske ser ut så. Hela rumpan och ena knät är helt blått. Dessutom en lårkaka. Jag har haft en ofrivilligdejt med trappan på Hummel igår. Ner för hela trappan. Det fanns inget stop. Fick dessutom hjälp av vakten upp. Liiiite pinsamt kanske. Men men, han frågade om det gick bra och sen så var det lugnt. Jag drack inte en droppe alkohol på hummel igår. Det räckte gott och väl det jag druckit hemma.

Tog alvedon tidigare idag och jag tror att den suttit i tills nu. Nu ligger jag i soffan och har fruktansvärt ont i kroppen. Det gör ont överallt och är jätte blå lite överallt.  Jag känner mig totalt mörbultad. Men men... Ofrivilliga dejter med trappan är inte att rekomendera.


Fanta och Rosé



Japp, det dricks och låten är så dålig så den är bra!

Vin

Jag har tidigare alltid druckit cider eller grogg, men nu dricker jag alltid vin. Antingen vitt med sockerdricka eller rosé med fanta. Galet gott och läskande. Dessutom är det billigare att dricka vin än cider och sprit. Så man är ju lite snål. Undersköterkselönen är inte det bästa att hurra för. och varför ska man jobba inom vården egentligen?! Dåliglön och värdelösa arbetstider. Men jag älskar det oxå!

Men men, ikväll är det fanta och rosé som gäller. Galet gott.




Nu tar jag helg!

Nu är jag klar med allt vad jobb heter och nu tar jag helg! Underbart! Ledig enda till måndag morgon. Så skönt så. Ikväll kommer mina söta brudar hit! Lovely! Så det blir nog lite vin ikväll... Jag tror jag är en riktig liten vingumma. Om inte annat är det både gott och billigt.

Mer uppdatering kommer...

Flitig

Klockan ringde 06,15, men naturligtvis har jag svårt att komma upp, men 06,30 var jag uppe och fixade iordning mig för jobbet. Iofs inte mer än mascara, ögonbrynspenna, två hårnålar och en hårsnodd. Orkade inte mkt mer. Men det är skönt när man kan gå i bara linne och kjol till jobbet på mornarna.

Skulle slutat 14 men det var lite fel i administrationen så jag skulle sluta 14,45 enligt bemanningen. Men sen skulle Ylva gå in 14,45-16, hon skulle vara ledig resten av kvällen, men jag erbjöd mig att stanna kvar så hon slapp gå till jobbet för 75 min. Och hon vart jätte glad. Så jag fick jobba 07,00-16,00 istället, inte mig emot då det ger flera timmar.

Nu är jag hemma och jag har städat/röjt i lägenheten. Druckit lite proviva och ska ge mig ut till Snäcksjön för lite jobb. Sen blir det hem och dammsuga och torka golven. Fast innan de ska jag via konsum och handla och panta lite. Har äntligen tagit mig i kragen och packat ner allt som ska pantas i kassar.

Men nu måste jag göra lite nytta!!


Årets prämiärdopp är avklarat

Har varit nere på klipporna med Linda idag! Och jag var tvungen att bada, det var inget snack om saken. Det var galet skönt och inte svårt alls att komma i. Det finns dessutom bildbevis men jag får inte telefonen och datorn att samarbeta. Men ska försöka fixa det ikväll. Har en del bilder att ladda upp, både här och på fejjan.

Solen tog helt galet mkt och nu börjar jag få riktigt snygg bränna, hoppas den vill sitta kvar bara. Är duktig och både smörjer och skrubbar så jag hoppas den håller i sig så man får vara lite snyggt brun resten av sommaren.

Men nu är det dax att jobba, 13,45-21,15. Ska blogga lite mer seriöst ikväll.


Klipporna

Sitter och äter lite frukost. Väntar på att Linda ska komma över. Sen beger vi oss ner till klipporna för att sola och bada fram till typ 1.  Och idag ska jag ta premiärdoppet!!

Vin på en onsdag...

...japp så e de!

Proviva

Jag är inget större fan av proviva, eller har inte varit. Men nu har jag hittat en som är riktigt galet gof, grapefrukt och Litchi. Helt galet god. Kan dricka hur mkt som helst. Nejdå, det ska jag inte. Men den är svalkande och väldigt fräsch. Gott när man behöver ha ngt när man solar och ska svalka sig lite med.

Det är förövrigt galet varmt i hängmattan idag. Försöker sova, men det är på tok för varmt. Men brännan bättras på iaf.

Bättra på brännan idag

Låg i sängen ovanligt tidigt igår. Men kunde inte somna, det var både varmt och ensamt. (Jag som brukar älska  att sova ensam?!) Jaja. Så jag var helt död när klockan ringde vid 7 imorse. Har fått för mig att gå upp tidigt och åka till stallet och rida. Men imorse gick det bara inte att vakna. Jag var hur trött som helst. Men tillslut släpade jag mig upp ur sängen, eller soffan för att vara rätt, somnade visst till där igår kväll när jag låg och kollade på film för jag kunde inte somna.

Jag har hunnit med en svettig ridtur idag och nu sitter jag och dricker en iskall smootie. Jätte gott. Men alldeles snart ska jag byta om till bikinin, smörja in mig och lägga mig i hängmattan och läsa lite. Köpte tre pocketböcker på Konsum idag, den var 3 för 99. Så nu har jag lite att läsa ett tag.


Vad mycket saker man behöver ha i ett hem egentligen

Åkte till IKEA idag då det var mulet och tråkigt väder. Har handlat en hel del, behöver ju ha en del saker tills jag flyttar. Vet även vilken säng jag ska ha nu! Men det får bli en senare handlingstrip. Men har handlat en del som täcken, kuddar, lakan, handdukar, stekpanna, diskställ m.m. Och det är mycket kvar. Vet inte heller vad jag kan ta härifrån. Behöver dessutom köpa en teve. Suck. Många pengar.

De i möbelväg jag behöver på en gång är två stolar till bordet, soffbord (funderar på att göra ett själv), en hylla, en säng och ett säng bord (ev. 2 beroende på hur jag ska ha sängen).

Senare får det nog införskaffas en byrå oxå. Men det är inte akut, och en hylla till badrummet. Får bra lön nästa månad så då kan jag införskaffa en del saker. Funderar ev på att köpa sängen och så och ställa den hos mamma och pappa så länge. Vi får se helt enkelt.

Fundering

Jag har seriösa funderingar på att faktiskt sälja min älskade häst. Jag känner att vi kommer inte mycket längre nu och jag vill utvecklas mer som ryttare. Jag älskar verkligen Vattar och han är en toppen häst! Inga snack om saken. Men jag känner att vi är klara med varandra. Jag har dock inte skrivit ut ngn anons än, jag vill få igång honom ordentligt först så han kan visa sitt rätta jag.

Pratade med Ella igår, och hon trodde på det hon med. Vattar har inte bästa förutsättningarna för att komma dit jag vill. Och jag vet inte om vi kommer att nå dit någon gång. Han är underbar på alla sätt och vis, men jag vill ha en bättre häst helt enkelt. Och ett sto. Så jag får helt enkelt se vad det här tar vägen. Men det lutar åt att jag kommer att vilja sälja honom.

Hade jag varit gjord av pengar hade jag lätt haft kvar honom, dels för att han är den han är. Men varken tiden eller pengarna räcker till för en häst till.


Marstävling i Uppsala, vann den här klassen förövrigt!


Sprudlande av energi och lycka

Jag vet inte vad som har hänt. Men jag känner bara att jag mår så himla bra just nu! Ska mycket till för att sänka mig. Jag vinner inget på att vara ledsen eller hålla fast i saker som får mig att må dåligt. Jag vinner verkligen inget på det. Har bara en såndär härlig känsla i kroppen av lycka och energi! Jag skulle kunna göra massor nu, men det är varmt så det sätter stop. Ska iofs iväg och jobba snart så det spelar in det med.

Min vecka ser ut såhär:

Måndag
Stenalma Gård och rida Vattar
Handla i Östhammar
Sola på balkongen
Jobb TG 16-20,30
Jobb Stall Snäcksjön

Tisdag
LEDIG!!
Inget inplanerat, öppen för förslag
Jobb Stall Snäcksjön
Ev. Stenalma Gård och rida

Onsdag
Solning om det är fint väder el. städning
Jobb TG 14-21,15
Jobb Stall Snäcksjön
Dricka vin med Linda

Tordag
Stenalma Gård och rida
Solning om vädret håller i sig
Jobb TG 13,45-21,15
Jobb Stall Snäcksjön

Fredag
Jobb TG 7-14
Jobb Stall Snäcksjön
Stenalma gård
Utgång?

Lördag
LEDIG!
Utgång på Hummel
Låter ha hela dagen öppen


Söndag
LEDIG!

Idag tar solen riktigt bra

Det är varmt och skönt ute! Kanske på gränsen till varmt, men jag gnäller inte. Har legat ett par timmar i hängmattan nu, jäklarns vad solen tar idag. Så man kanske blir lite brun iaf i sommar. Gäller att passa på när solen väl är framme, man vet aldirg hur länge det kommer att vara sommar. Måste ju få lite snygg bränna i vilket fall.

Även fast jag är rödlätt så kan jag faktiskt bli brun. Även fast det tar tid. Försöker vara duktig på att smörja in mig och så, men ibland missar jag och då gör det jätte ont om jag bränner mig. Dessutom har jag odlat riktigt bra på fräknarna idag. Jag får väl bara inse att dom är där, inte mycket mer att göra åt. Ett piggment fel som bara är där...

Kärt barn har många namn

Det har inte gått lång tid av sommaren, men än så länge har jag blivit kallad för det mesta känns det som...

Hon i 9an
Hon i B
X nya tjej
X tjej/ragg/flört etc.
Öregrunds hetaste brud (var nu dom fick det ifrån?!)
Hon på dansgolvet
Ragget
Flörten
Partypinglan
Hummelflickan
Exet
"Slampan" (av en bra kompis från vi pluggade till uskor, med glimten i ögat såklart)
Hon med hästarna
Hon med röda saaben
"våran" stalltjej (utav stallägarens fd. man)

Det är säkert mkt mer som jag inte vet om, men det här är det jag vet iaf. Sen brukar jag just nu tydligen bli kallad för X nya tjej, och henne rör man tydligen inte. Haha, ibland kan rykterna bli så konstiga. Men just nu känns det mest som man kan garva åt dom. Allt tar sin tid och vi får se vad som händer. Just nu lever jag livet. Jag orkar inte med rykten eller skitsnack. Jag låter det mesta rinna av, och jag mår riktigt bra! Och bättre kommer det bli! 

God morgon!

Jag är vaken tidigt! Ska bege mig ut till stallet snart hade jag tänkt. Är riktigt sugen på att rida och pyssla lite faktiskt. Det var längesen nu. Så det känns riktigt roligt. Det är varmt ute fast ingen direkt sol. Lite tråkigt. Om det är sol så tänkte jag gå ner till klipporna när jag kommer hem igen, annars får det bli till att pyssla och fixa lite hemma.

Dessutom har en mycket märklig sak hänt igen. Samma sak som förra sommaren. Jag kan knappt äta salt. Det är totalvidrigt. Jag fattar inte, det var typ samma sak förra året. Men då gick det över. Jag är dessutom grymt slarvig med maten nu och har jätte svårt att äta just nu. Det är antagligen för att det är varmt. Men försöker få i mig lite iaf. Men det är bra svårt. Står dessutom stilla på vågen just nu. Så länge jag inte går upp så är jag nöjd iaf.

Nu när förkylningen är borta måste jag ta mig i kragen och börja ut och springa igen. Fast först är det dax att sätta igång Vattar ordentligen igen. Har fått ett jätte bra träningsschema av Ella, men då måste han vara igång innan jag börjar köra på på det igen.


Rosetterna efter Freyfaxi Höst


Tröttheten kommer ikapp

Jag har varit riktigt pigg hela helgen, men nu är jag galet trött. Det känns att jag ligger efter med alla sovtimmar. Dricker jag så har jag svårt att sova. Så är det bara. Eller sova brukar jag kunna göra, men brukar vara väldigt oroligt och jag vrider och vänder på mig hela tiden.

Helgen har annars varit riktigt bra. Lite snesteg eller ngt, men det är mest att garva åt i efter hand. Jag gör aldrigt något jag aldrig skulle göra... Eller något.

Ögonen känns galet tunga så det är nog bara till att sminka av mig och krypa ner i sängen och sova. Har inte somnat innan 1 på jag vet inte när. MEn har jobbat mycket kväll så det har inte gjort så mycket. Planen är att bli bättre på att blogga den här veckan iaf!

Tropiskvärme

Det är egentligen helt underbart varmt ute. Men nästan för varmt. Ser inte fram emot att klä på sig arbetskläderna, dom är galet varma. Men det går nog bra ändå. Det gäller att ha fördraget och stängt så man håller det förhållandevis svalt inne. Nog älskar jag värmen, men ibland kan det bli lite för mycket.

Hjärtat säger en sak, hjärnan en annan

Varför kan man inte bara ta sitt förnuft till fånga och skita i allt eftersom man vet att man mår mycket bättre om man skiter i allt?! Jo för hjärtat säger en helt annan sak.

Trots att jag befinner mig i en känslostorm så mår jag så mycket bättre än vad jag gjort på mycket länge! Det känns skönt trots att världen har vänts upp och ner ett par gånger.

Men har man inte rätt ut allt så är inte spelet över. Det är väl tyvärr så!?

Helg = party

Som vanligt nu på sommaren så är det fest som gäller på helgerna. Nu är det söndag och nästa helg börjar redan planeras. Är ledig hela nästa helg så det känns väldigt skönt. Blir Hummel då oxå, iaf en av dagarna.

I fredags så gick jag ut med Cina och Sandra. Hade riktigt roligt och vi var alldeles för fulla. Meningen var att vi skulle ta det lugnt, men det vart totalkalas! Men riktigt kul hade vi. Det var lite halvsegt igår men det gick bra! Sen var det bara att köra igång igen. Igår var det segt att komma igång men det vart ingen riktig fylla, utan det var lite lugnt. Men det var nog lika bra, var bra jävla nära att snetända igår. Men  kunde behärska mig och jag gick därifrån istället. Jag var så arg så det kokade. Även fast hjärtat säger en sak säger hjärnan en annan. Det blir så svårt då. Jag vet inte hur jag ska vända eller vrida på mig för att få ngn rätsida.

Cina och Martin kom och hoppade på mig för en stund sen. Så nu är jag vaken men fortfarande lite seg men det går bra. Martin lånade Saaban för att kunna skjutsa hem henne. Så nu ligger jag här i sängen och funderar på vad jag ska göra. Jag borde egentligen slå igång spotify och städa lite.

Sommarfräknar

Ja jag får dras med dessa, inte allt lätt när man är rödhårig och fräknig. Idag har jag och Sandra legat i solen nere på klipporna i tallparken och haft det underbart! Jag har odlat både på fräknarna i ansiktet och dom på axlarna! Har bränt mig lite, men ska smörja in mig nu med after sun. Imorgon blir det solning som gäller igen!

Ikväll blir det Hummel med Sandra och Cina. Dessutom får jag sovsällskap inatt... Hhihi...


Kanske inte så mkt fränkar... men ändå...


Vad har jag tagit vägen?

Jag har jobbat massor, både på Tallparksgården och på Snäcksjön. Och dessutom har mitt liv varit mer eller mindre upp och ner ett tag så jag har helt enkelt bara inte orkat blogga! Men men, det är väl som det är. Nu ska jag vara ledig från Tallparken tills på söndag eftermiddag! Känns galet skönt! Ska börja imorgon med att sola och bada med Sandra. Ska bli jätte mysigt. Men nu måste jag nog sova...

Ibland blir det som ett slag i ansiktet

Det händer att känslorna ramlar över en. Saknad, förtvivlan, ångest, ovisshet. Det är fruktansvärt jobbigt. Hur jag än vänder och vrider på allt så blir det ingen rätsida i vilket fall. Ibland vill jag bara dra täcket över huvudet och hoppas att mkt av allt varit en mardröm. Jag bara orkar inte. Tårarna vill fram, men jag tränger undan dom. Vad vart det här för nedgång i allt?! Imorgon är det 3 månader, 3 månader sen första kvällen. Fan vad jag saknar. Saknar allt.  

Xider bright?

Haha... Jag måste nog gilla dom...


Bowlan 2007/2008?


Hummel 2010

Det är några år emellan, men smaken verkar inte förändrats. Hittade den översta bilden på Fejjan. Haha. Ibland är allt så klockrent bara. Den understa bilden kommer jag inte ens ihåg att jag druckit den, men tydligen?! Så  full ser jag inte ut och så onykter var jag ändå inte. Hmmmm.....


RSS 2.0