Ignorans

Jag har inte tid att bli sjuk. Och definitivt inte lust heller. I helgen är det ju som gäller. Ska bli sååååå kul! Så nu är det en kopp te med honung som gäller. Det blir lugnt ikväll. Skulle gjort en massa saker ikväll. Men det får jag helt enektl låta bli! Jag brukar inte gnälla, men jag gillar tametusan inte att vara sjuk.

Det är bara att IGNORERA!!!

Ont i halsen och promenad

Halsen värker idag. F*ck! Vill inte bli sjuk! Inte någonstans har inte lust alls med det! Får bli tidigt i sängen ikväll och sovmorgon imorogn så kanske det löser sig.

Har tagit en promenad med en annan Lina idag som flyttat hit från Borlänge. Kul att träffa lite nytt folk. För det är ju inte så direkt att man träffar mycket folk här den här tiden på året.

Förövrigt är klänning och dricka fixat tills på lördag! Kommer bli så galet kul. Bästa tjejerna kommer hit och förfestar! Det kommer bli grymt!

Nu ska jag vika lite tvätt, lyssna på Spotify och vänta på att Sandra kommer hit!

Provet gick åt helskotta

Men men. Inte mkt mer att göra åt saken. Nu blir det lite lunch. Eller ja den står i ugnen. Får se om det blir bra! Tycker inte det är ett dugg svårt att fixa LCHF mat faktiskt. Ibörjan blev det lite enformigt men nu när man kommit på hur man ska göra så är det inte svårt alls just nu.

Glömde i måndags att uppdatera om viktnedgången. Ca 1 kg tog jag förra veckan. Känns helt okej. Och då med rätt mycket slarv. Men den här veckan ska det bli mycket bättre! Jag lovar! Minst 1 kg den här veckan oxå!


Te och VR

Idag unnar jag mig en slappar morgon. Frukost och sen en kopp citron te och ligga på soffan och läsa nya Vecko Revyn. Ja ibland är livet bra skönt! Det känns att det är kallt ute, det blir ju som lite kyligare inne då så en filt i soffan kommer väl till pass också. Det är höst ute nu och då behöver man inte ha dåligt samvete för att ligga i soffan med en filt och mysa.

Snart ska jag ta mig i kragen och klä på mig och sminka till mig. Kemiprov idag. TRor att jag har något sånär koll iaf. Får jag ett G är jag nöjd. Orkar faktiskt inte vara mer seriös. Mina betyg från gymnasiet och undersköterske utbildningen ligger på topp, men har inte det engagemanget just nu bara jag får ett godkänt är jag nöjd!

Lägenhetsfix

Nu har jag snart bott här en månad och det börjar bli riktigt fint nu! Resan till IKEA idag gjorde verkligen susen! Tyvärr är det lite dåligt ljus just nu så ni får gott vänta med bilder till imorgon! Och dessutom ligger det wellpapp i hela vardagsrummet (mindre charmigt). Så det behövs städas innan jag lägger upp några bilder! Men snyggt blir det iaf! Här ifrån kommer jag inte flytta i första laget!

Ni får stå ut med en bild på min sänglampa så länge!



Missat att äta middag

Hmmm... Inte bra. Kanske därför jag är så hungrig. Men en så fin LCHF middag beståendes av vitkål och cremé fraiché. Haha. Orkade inte göra mkt mer! Men nya tag med maten imorgon!


Okej, tjejer kan

Ibland iaf. Men jag är inte helt borta när det gäller att hantera en skruvmejsel, meka lite och köra traktor. Det är rätt kul dom gångerna man "sätter dit" folk på sånt dom inte tror att man kan. Ja, jag vet vad en hövändare är bl.a. Haha. Eller när man säger att man kan köra traktor. Det är lixom inte jag på något sätt. Men men. Så är det iaf. Jag är en aningens teknisk av mig och har faktiskt bytt soppapump på saaban dessutom. Och nu när jag bor helt själv är jag väl så illa tvungen att fixa det mesta själv. Så idag har jag skruvat ihop en hylla iaf och den blev som den skulle.

Nu ska jag nog koka mig en kopp te...

Uppsala idag

Idag blir det Uppsala och IKEA! Nu ska det bli lite bättre ordning på lägenheten! 




God morgon

Vaknade lite för tidigt. Ligger i sängen och lyssnar på spotify. Skönt och bara slappa lite. Klockan ringer om en kvart så jag kan ligga kvar en stund till. Ska snart ringa och väcka Lovisa också. Har drömt mycket i natt och varit nästan gråtfärdig när jag vaknat. Vissa nätter är bara så, men det var länge sen sist nu.

Ligger och filurar på vad jag ska ha för kläder idag, alltid detta problem, men det löser sig nog. Blev jobb idag ändå, har snart jobbat det man får den här månaden. Men imorgon SKA jag vara ledig, eller jag blir ledig för annars blir det för många dagar i rad. Sen börjar det bli lite planer för helgen. Hihi. Kommer bli så kul! Har redan varit till systemet och bunkrat upp.

Men nu är det god morgon till alla er vackra underbara människor!


Olika ämnen

När jag ligger och snackar med folk på chatten på fejjan och msn så skiljer ju sig ämnena ngt helt galet. Haha. Det är ju sjukt. Inget ämne är det andra likt! Men det är det som gör det roligt oxå! Men ibland får jag tänka till så jag skriver rätt till rätt. Men så är det väl.

Nu blir det gonatt för mig. Har sjukt ont i ryggen. Fy...

Gonatt alla fina!

Hemmakväll


Hemliga paketet

Nu har det kommit...



Vad? Ja, Gissa?!

Bilden är lånad...

Hur kommer det sig?

Att jag av alla plagg har flest kjolar?!

Har plockat igenom garderoben en del. Och jäklarns vad många kjolar. Men men, snyggt och bekvämt är det iaf.

Tisdagsstäd

Lika som förra tisdagen. Städar. Det behövs. Visst är det inte så stökigt. Men det är då skönt när det är klart iaf! Nu poppas det sommarplågor och städas för fullt! Imorgon blir det IKEA! Lovar att det kommer upp nya bilder på bloggen sen!

Kanske inte lika mörkt som tidigare

Men mörkare än innan iaf. Nästa sväng blir det nog liiiite mörkare ändå...


Haha, nedsjunken i soffan och ser toktrött ut, men jag bjuder på den med!


Nu sitter jag här

med färgen i håret. Jag trodde jag skulle behöva två förpackningar men det räckte med en. Så nu har jag en kvar tills nästa sväng. Känns skönt att få håret mörkt igen. Det är ju så galet snyggt.

Jobb som vanligt

Men nu är jag faktiskt ledig i två dagar. Eller ända tills på fredagkväll faktiskt! Grymt skönt! Men vad ska jag få tiden att gå med då? Det är nog inget problem egentligen. Bara jag börjar ta tag i ngt så blir det att tiden rinner iväg.


Snyggbilden nummer 1 eller inte... Ja ibland är jag bondjänta. Ni ser väl glesbyggdkavajen? Den åker alltid på hemma hos mamma och pappa det är så galet kallt där!


Dax att bli brunett igen

Japp så är det! När jag kollar på bilderna! Så ja, nu är det dax igen! Blir nog imorgon kväll det blir till att fixa!

Jag får tiden att gå

Jar inte ett dugg svårt att sysselsätta mig, jobb 7,15-16,30 - middags fix - dusch - Snäcksjön - Östhammar. Jag vet inte var min tid tar vägen och jag har alltid massor för mig. Skulle egentligen behöva ut till Stenalma också, men det får jag ta imorgon. Tiden bara rullar ifrån mig känns det som. Men det är skönt! Skönt att ha något att göra hela tiden och kunna vara riktigt trött på kvällarna! Jag älskar mitt liv som det är just nu!

Godmorron

Ännu en vecka, ny dag, nya möjligheter! Undrar  vad detta har att erbjuda?! Finns en del höjpunkter i veckan. Bl.a. marknadslördag, inflyttningsfest, IKEA-besök. Mindre roligt är att jag har kemiprov på onsdag. Men men allt går! Nu ska jag ta mig mot jobbet!

Godmorgon alla fina och hoppas ni får en underbar dag!


Underbara jobb!

Ibland är mitt jobb underbart! En konversation som jag hade med en yrvaken dam:

Mumlar ngt jag inte hör först och jag frågar om

Damen:
- Du får inte mata gråsuggorna med whiskey

Jag:
- Öhh. Nej då ingen fara.

(Går ut i köket)

Damen:
- Lova mig att du inte matar gråsuggorna med whiskey!!! (lätt panik)

Jag:
- Nejdå, jag lovar ingen fara, vi har ingen whiskey här.

Damen:
- Åh vilken tur då!

Reflexväst

Nu är det ju kolsvart när man cyklar hem på kvällen. Och jag hittade min fula reflexväst. Och ja, jag får så illa dra på den när jag cyklar hem på kvällarna. Men vad gör det?! Hellre att se ful ut i en gul reflexväst än att bli överkörs. Eller?!

Min viktnedgång

Jag läser Mollys blogg regelbundet, det är en superfin tjej som bloggar just nu mycket om sin vikt och matångest. Jag förstår hur svårt det är. Jag har själv varit där med ångest över allt man ätit och hur man ser ut och väger. Det är svårt även fast man så gärna vill. Så jävla gärna vill. Jag har varit nästan 20 kg större än vad jag är idag för typ ett år sen. Jag hoppade nästan av vågen, jag tyckte jag vägde så mkt. Men egentligen känner jag mig inte smalare när jag ser mig själv i spegeln som jag gjorde då. Men jag tror det är att jag ser ju mig själv varje dag. Mamma och pappa som jag inte träffar så ofta ser ju hur mycket jag har gått ner. Men nästan 20 kg måste ju faktiskt synas. Eller?!

Det började i december förra året, jag och Lovisa var ute och gick mkt och jag började kanske inte tänka på maten direkt. Men det föll sig naturligt när jag sen började må bättre och så. Så till sommaren hade jag gått ner ca 14kg. Över sommaren blev det mkt festande och så och jag gick upp 2 kg. Sen när sommaren tog slut gav jag mig fan på att 15 kg till nästa sommar ska jag ner. Och jag började köra LCHF efter tips av Sara. Och det har funkat. Över 5 kg på treveckor snart! Så jäkla bra! Och jag ska börja gymma ett par dagar i veckan och rida mera. För nu har jag verkligen bestämt mig. Jag ska ner till min målvikt innan nästa sommar! Jag har egentligen inte bestämt mig så mkt förrän nu! Och jag är så peppad på det! Det ska gå!

Idag känner jag mig fin i kroppen och bra mkt snyggare! Även fast jag vill ner mera så känner jag mig ändå nöjd med vad jag åstakommit. Och ja. Jag lägger upp två ansikts bilder från december förra året och en bild för någon vecka sen.





Ni får avgöra själva, men jag tycker det syns sjuk mkt!




Lite mörkaste laget på bilden, men det är sjuk skillnad! Jag blir glad när jag ser hur bra jag lyckats!

Så alla kan! Jag lovar er! Även fast det är jäkligt svårt! Men det går! Pepp pepp pepp till alla som behöver!

Har folk tråkigt?!

Ibland börjar man undra. Dessa jäkla rykten som sprids hela tiden och det snackas en massa. Under sommaren har jag fårr levt med att jag är X´s nya tjej eller att jag och X dejtar, att jag och Y ska gå tillbaka till varandra och nu helt plötsligt är jag tillsammans med Z. Har inte folk annat att snacka om. Inget av detta har och är sant. Men folk verkar kunna vrida om allt och ja, vad ska man säga då?! Kul att man får försvara sig mot ngt som man inte ens är/gör.

Men men, i vilket fall. Jag är så mycket singel det bara går. Jag kommer inte gå in i en relation i första taget, dels att jag brytit upp ett 9 årigt förhållande och sen att jag är fruktansvärt rädd att bli så sårad som jag har varit senaste månaderna. Men jag är öppen för att träffa någon, men det kommer att ta tid innan jag ger mig in i något seriöst. Så kanske jag säger nu, men vad som händer vet man aldrig. Men det är iaf dom känslorna jag har nu över att gå in i ett förhållande. Och ja, jag är SINGEL! Vad ni annat tror eller hör, ja det får vara upp till er själva, men jag är SINGEL iaf.


Tro vad ni vill, men jag vet var jag står.


Bakisdag totalt

Vart som en köksbordsfylla igår. Hmmm... Va kanske inte riktigt tänkt att jag skulle bli så full. Men men, inte mkt att göra åt nu.

Malin sov kvar här på soffan, satt och snacka och så en stund, sen till Konsum och handla lite, våldgästade Lovisa som oxå var bakis. Sen idag har vi haft SATC maraton och lagat lite mat och så. Kvällsprommenad och hämtade upp Josse. Och nu har jag duschat och ska snart krypa i säng. Underbaraste bakis/vilodagen på länge. Därav frånvaro. Men har lite ämnen att blogga om så det kommer bli bättre uppdateringar! Jag lovar!


Tur

Min mobil hade dött inatt. Vaknade för en kvart sen och skulle kolla vad klockan var, fick sätta i laddaren och så. Och då är klockan 6. Och det var ju då jag skulle gå upp. Vilken tur. Men nu är jag vaken och ska ta mig upp och äta frukost. Sen väntar ett dagpass på jobbet.

Måster erkänna att jag har träningsvärk sen igår, men det är bara galet skönt egentligen.

Godmorgon alla fina!

Beroende?!

Facebook funkar inte!!! Vad handikappad man känner sig ändå. Det är lite läskigt hur man blir när det blir sådär. Man är nog lite för beroende med det. Men jag skulle inte heller vilja vara utan det. Tänk för 10 år sen, då var det lunarstorm som var grejen. Det funkade ju egentligen på nästan samma sätt. Men nu är det facebook som är grejen. Och den är ju världöverspännande (finns det ett sånt ord?!) Så nu blir det till att läsa lite bloggar istället.

Hoppas förresten att det jag beställt kommer imorgon. Man vet aldrig.

En minut i soffan bara

Innan jag ska iväg och jobba. (ovanligt va?!) Jag gör ju inget annat.

Riktigt skönt var det att gymma iaf. Ska definitivt göras oftare. Nu ska jag bli vältränad oxå. (Eller det där kanske var att ta i, men drömmar kan man alltid ha) Skönt i kroppen efteråt och får säkert kilona att rasa lite till.

Det verkar som några är nyfikna på vad jag beställt hem. Men ni får vackert vänta ett par dagar. Finns två som vet vad det är. Hihi.

Tack gud för att smink finns sånna här dagar så man ser lite pigg ut iaf. Är galet trött och seg. Men det är bara på´t igen! Ingen rast och ingen ro. Ikväll går jag av 21,15 och sen ska jag vara på jobbet 7,15 igen. Bara hem och kika på sängen alltså!

Men nu beger jag mig jobbet! Ha en så underbar eftermiddag och kväll allihopa!

Okej, jag har bara slagit i huvudet litegranna

Jag ska iväg och gymma, jag har gjort mina försök ett tag att komma iväg, men nu jäklarns ska jag verkligen ta tag i det. lovisa och jag ska iväg en sväng till gymmet. Jag kommer väl vara död efteråt men det är skönt för själen! Det behöver jag!

Jag trodde inte

Jag måste faktiskt erkänna att jag trivs rätt bra med det här. Att kunna vara med mina vänner, göra som jag vill. Vakna upp hemma själv och göra precis vad jag vill. Träffa vem jag vill. Jobba så mycket jag vill (även fast det blir lite mkt ibland).

Jag trodde ändå inte att jag skulle trivas såpass bra med att vara singel. Även fast det är tråkigt ibland. Men just nu är jag nöjd med situationen och jag kommer bara bli starkare! Så de så!

Tack alla fina som finns omkring mig som stöttar när det är svårt! Och att ni finns där dom dagarna det är lättare! Puss på er! Ni vet vilka ni är!

Nätshoppat

Men vad... Det får ni vänta med att veta tills det har kommit hem. Hihi.


Myskväll med tjejerna

Cyklade över till Lovisa där även Malin efter jobbet, blev Idol, Berg flyttar in, Välkommen åter och Kungar av Tylösand (eller vad det nu hette) med lite te, skratt och skitsnack. Så det vart en riktigt myskväll med fina flickorna. Skönt att jag har dom, hur skulle jag överleva annars?!


Någon fest för ngt år sen, vi är då rakt inte nyktra...
Malin, Lovisa och Jag


Att det inte ger sig

Min huvudvärk vill inte släppa, är det för att jag jobbar för mycket? Mitt liv är som en enda karusell som bara snurrar snabbare och snabbare och det inte finns något stop? Är det för att jag håller på att bli sjuk? Inte en susning faktiskt. Men huvudvärken har hållt i sig ett par dagar nu.

Om två timmar börjar jag jobba igen. Det känns inte som jag gör mycket annat än jobbar, sover och äter. Jo det gör jag väl egentligen. Men jag gör inte lika mycket som förut. Energin finns inte heller riktigt kvar. Men det blir nog bättre snart när allt börjar ordna till sig. För tydligen i vilken situation jag än hamnar så blir det strul eller knas. Jag kan knappt göra något utan att det får konsekvenser! Snälla ge mig lite ro i mitt liv. Men det kommer säkert att bli bättre! Det finns ett ljus längre fram! Nog att jag inte är i mörkaste hålet just nu. Men ibland är det inte så lätt. Men jag ser framåt och uppåt!


Tittar jag på den här bilden och mot förra året vid samma tid har jag blivit riktigt smal! Känner mig riktigt duktig faktsikt! 1 kg till nästa målvikt! -4 kg på 2 veckor! Känner mig ännu mer peppad! 11 kg till nästa sommar! MINST!


Huvudvärk from hell

Mista jag rör på mig så tror jag att skallen ska sprängas. Det gör så helvetiskt ont. Det är inte ofta det gör såhär ont men ibland händer det.

Förövrigt är det tråkkväll totalt. Hatar när det är såhär tråkigt. Finns verkligen INGET att göra ikväll. Kolla på teve och sitta vid datorn. Visst helt okej, men jag skulle gärna hitta på ngt så kanske huvudvärken dessutom skulle släppa en del. Men verkligen INGEN är hemma ikväll så det blir till att ligga på soffan ikväll och vila. Kanske dock är bra då jag är igång hela tiden nu. Finns nästan ingen vila i mitt liv just nu.

Naturkunskap näst på tur

Jag har varit rätt driftig idag och fått mycket gjort. Men nu ska jag ta på mig skor och jacka och bege mig mot Brux för att plugga naturkunskap, eller rent ut sagt, ha kemilabb. Blä. Kemi är inte roligt. Men men.



Ha en så underbar dag! På återseende!


Regnmorgon

Det regnar, det är höst helt enkelt. Det blir mörkt om kvällarna nu. Men samtidigt är det rätt skönt. Idag ska dagen ägnas åt kemipluggande. Puh, suck, stön. Hatar kemi, har alltid gjort. Men jag måste ju. Det kommer nog gå bra, men motivationen är inte på topp.

Lite mkt som händer i livet just nu. Så fort jag börjar kunna se framåt och klättra uppåt är det någon som puttar mig baklänges och jag hamnar ett par steg ner igen. Jag är rätt less på det. Men det kommer bli mkt bättre så småning om.

Nu blir det frukost.

Måndagskväll

Sitter här i soffan, uppbunkrat med te och keso (ja kanske lite speciell kombination men det är tametusan gott), har tänt lite värmeljus och slökollar på tv400, mkt bra program där som lätt går att slökolla på.

Dagen har varit bra, städat och pysslat lite. Och jobbat som vanligt. Haha. Just nu känns det inte som jag gör annat än jobbar, sover och duschar. Jag borde verkligen plugga lite ikväll. Eller jag måste. Men inte än. Teet ska ta slut först.

Slut

Nu är min 70 timmars arbetsvecka över. Så skönt. Men jobb imorgon igen. Den här helgen har jag verkligen inte gjort ngt annat än att jobbat, jobbat och jobbat. Men skönt ändå att jag vet att jag får ihop så jag klarar mig nästa månad.

Finns inget mer att blogga om än att jag just för tillfället trivs så himla bra på mitt jobb! Jag trodde verkligen inte att jag skulle göra det. Men det är skönt att ha jobbet. Det underlättar så mkt med allt! Och underbara jobbarkompisar har jag oxå!

Men nu så ska jag ta mig en välförtjänt dusch och sen krypa upp i soffan under en filt eller två. Måste komma ner i varv lite.

Bara liiiiite sliten....


Galet

Den här månaden kommer jag jobba mer än heltid. Det är sjukt. Bara nu på 8 dagar gör jag nästan 70 timmar. Det är galet. Men det är skönt att jobba, slipper tänka på allt jobbigt. Fast nu är jag så trött att ögonen går i kors. Imorgon ska jag upp och jobba ett 12,5 timmars pass igen. På måndag kommer jag vara slut, men ledig, nä inte förrän nästa lördag. Ja jag är väl smått galen. Men man lever bara en gång!

Deppdag

Idag mår jag inge vidare, känns som tårarna sitter alldeles för nära. Ibland kommer jag på mig själv. Visst att det kommer bakslag. Men idag är det inge vidare. Vill inte gråta, jag hatar mina tårar.

Ja den här bloggen är personlig, har ni problem med det, ta det med mig eller skit i och läs. Jag skriver mest för min egen skull. Inget är riktat till någon, utan mina känslor finns överallt.


Lite trött kanske?!

Jodå, efter alla timmars jobb och lite för få sovtimmar så är jag rätt slut. Har bjudit bort mig på middag hos mamma och pappa ikväll, sen har jag inte en susning om vad som händer. Men idag blir det inte mkt bloggande. Jag är för trött helt enkelt.

I have to be crazy!

Nu kommer doktor Evelina (http://cuteewe.blogg.se) slå mig hårt tror jag. Haha.

Först jobba på avdelningen 15,30-20,30 och varför inte bara ta ett nattpass på det. Alltså blir det jobb 15,30-07,15. Jag fick kila hem en snabbis och äta lite mellan då det inte var tänkt att jag skulle jobba natt. Så nu sitter jag här med min middag och ska snart till jobbet igen. Lite galen är jag, men jobb är pengar.

Hmmm...

Kemi är inte min grej. Men jag är väl så illa tvungen att plugga... Måste ju ha det där ämnet sen...

Stickad klänning

Den här köpte jag när jag och mamma var i Uppsala i fredags. Jag lätt tokälskar den! 74,50kr betalade jag för den på Cubus! Riktigt nöjd med det köpet!


Konstant trötthet

Senaste dygnen har jag varit helt död och jätte trött. Jobbar mycket och svårt att komma i säng på kvällarna. Nu blir det nog en liten tupplur på soffan!

Om man ska...

rätta sig efter alla andra, vilka alla har för historia. Ja då kan man inte göra något.

Jag tänker göra vad jag vill och vad jag mår bra av. Jag tänker inte göra något som skadar någon annan, men samtidigt måste jag tänka på vad jag vill och mår bra av. Vad som hänt och paserat kan inte avgöra allt. Vad som händer för stunden kan kanske avgöra något. Men någonstans måste vi själva hitta våran väg och vad vi mår bra av.

Ny trend?!

Att ta bort folk från facebook man är osams/sur/förbannad på?!

?

Jag kommer inte göra som någon anser att jag ska göra. Jag ska göra det jag mår bra av och inte skadar andra!

Slipper jobba måndagsmorgon

Idag blir det ett kvällspass istället. Skönt att slippa kliva upp tidigt på måndagsmornarna. Fast samtidigt så spelar det mig ingen större roll om det är måndag eller onsdag man jobbar morgon. Känns som alla dagar är samma dag eller vad man ska säga.

Frukosten är redan avklarad och nu ska jag leta upp lite stallkläder och åka och fixa först på Snäcksjön och sen ut till Stenalma en sväng och fixa boxen inför natten. Hästarna ska in i natt för att träckprovas.

Annars händer det inte mkt speciellt just nu. Men jag känner mig ganska så tillfreds med situationen.


Okej, han är modellbadboll. Men ändå.


Nu blir det gonatt och en bok

Nu ska jag bädda upp och krypa ner i sängen och läsa en stund. Helgen har varit lyckad och innehållit både vin, umgås med finaste flickorna och annat trevlig folk, abete och pyssel hemma.

Men nu är jag trött. Vart dåligt med sovtimmar fredag till lördag trots att jag sov väldigt bra, så det är nog dax att krypa till säng och hoppas på många sköna sovtimmar inatt. Och att jag inte vaknar toktidigt imorgon. Men då har jag faktiskt saker att göra!

Gonatt alla fina!

Dekorationsplaner färdiga

Min far fyller 60 snart. Jag har fixat hur jag ska fixa dekorationen och så. Det kommer bli sååååå bra! Jag lovar att det kommer bli massor med bilder! Men ni får vänta till november!

För mycket

Att jogga, med matkasse i handen och samtidigt föra ett allvarligt samtal i mobilen är för mycket för mig.

Hur sjutton lyckas man?! Vad finns det för människor egentligen?

Uträtta lite grejer

Nu blir det Stenskär och Snäcksjön för att ta hand om hästarna och fixa lite. Efter det bär det av in till Östhammar och handla och fixa lite.


Helt sjukt sliten fortfarande, men är väldigt glad för smink, gör att man ser mindre sliten ut iaf. Kan bero på att jag ligger lite efter i mina sovtimmar. Men det blir nog bra så småning om. Dessutom skulle jag behöva tona håret mörkare så mina extentions passar bättre!


Tänkte skriva en att göra lista men det vart två listor istället

Har gjort:

- Packat upp och om nästan alla flyttlådor

- Spikat fast antennsladden längs väggen

- Fått in alla ouppackade flyttkartonger i klädkammaren

- Plattat ihop tomma kartonger

- Installerat office på datorn

- Diskat

- Tvättat en maskin

- Städa

- Dammsuga

- Dammtorka

- Torka golven


Nu återstår:

- Åka bort med skräp

- Tvätta lite till

- Byta boxer

- Veckohandla

- Snäcksjön

It´s winter time

Okej, nu öppnar Ica kl. 11, en fil ner till färgo, inga bilar eller folk på stan. Nu är det vintertid i Öregrund.

Nu så!

Hon kan den där! Teven är inkopplad och det funkar! Känner mig rätt duktig! Men den funkar, lite mer sällskap iaf.

Nu blir det duschen och sen titta på teve, vad man uppskattar det när man inte kan göra det! Dock har jag en tjockisteve, men den funkar iaf!

Nu ska jag koppla i min teve

vilket resulterar i:

- 20 m antennsladd

- scartsladd

- flytta på flyttlådor

- och en galet trött Lina

- hoppas på det bästa

Jobblördag

Japp så e de!

För få timmars sömn och sliten. Men allt går!

Nu - jobb 13-20,30

Sleeping beuty

Jag är så galet trött på kvällarna, även fast kvällarna är dne värsta tiden. Jag skulle verkligen kunna somna för att jag är så trött. Men det går inte. vaknar på tok för tidigt då. Idag har jag jobbat en massa och jag har ont i ryggen och är helt slut. Orkar inte ens med det här inlägget just nu.

Nu är det nog dax för lite skönhetssömn!

Om ett tag iaf...

Höstmorgon

Nu är det verkligen höst här. Det syns på ljuset, det märks på luften. Jag gillar hösten faktiskt. Det kan vara riktigt mysigt.

Nu sitter jag här med min frukost och ska snart sminka mig lite och sen cykla till jobbet, ja efter flytten vart det lite längre, och på morgonen är alla minuter värdefulla, fast i vinter blir jag nog illa tvungen att gå iaf. Jobb 7-15 idag. Sen vet man aldrig vad som händer.

Jag måste nog koppla in min teve imorgon

Nu börjar det på tok för tråkigt att inte ha ngt "sällskap". Så imorgon blir det till att inhandla en antennsladd och sen hämta lite grejer så jag får ihop boxern. Nu vill jag kunna kolla lite på teve och så! Det är morgondagens projekt!

Har för övrigt tagit fram en bok så jag har någe att läsa. Har läst slut på alla tidningar nu. Hittar inte boken jag läste på innan jag flyttade så nu börjar jag på en ny! Det blir säkert bra det med! Trivs som fisken i vattnet i lägenheten iaf! Riktigt riktigt skönt iaf.

Ibland undrar man...

... hur människor egentligen fungerar. Men det är en annan sak.

Min dag började med att vakna alldeles för tidigt. Inte somna lika tidigt ikväll. Även fast jag ska upp och jobba tidigt. Sen så fixade jag lite frukost, (ägg och bacon röra), in i duschen. Valde lite snygga kläder, sen ringde Sandra och vi pratade i över en timma, om diverse, mkt om situationen som är just nu, det är en soppa och en helt sjuk situation. Senare kanske jag kommer skriva ett inlägg om den. Men tror att det kan bli ett ramaskri då. Men men. Sen lite smink och iväg till Gimo för ett besök. Åkte via Rovsätra och tog en promenad. Mamma kom och hälsade på och kikade i lägenheten. Fixade lunch/middag (köttfärs, squash, haloumi och cremé fraiché). Begav mig till Gimo igen för lite pluggandes av naturkunskap. Det är faktiskt riktigt intressant. En sväng förbi hästarna på Snäcksjön för lite jobb och sen förbi Lovisa en snabbis. Nu är jag hemma och ligger och myser på min soffa med lite värmeljus (det får bli min värmekälla i vinter, för dyrt med el, och jag har en hel ica-kasse med ljus så dom får eldas upp först, haha). Lite tråkigt att inte ha ngn tv/dvd. Får försöka fixa det imorgon.

Ja, jag har gjort en del idag. Så det vart till att den tisdagen gick den med.


Min LCHF dag

Frukost:  äggröra (ägg, smör, grädde) + 1/3 paket bacon

Lunch: Kyckling, vitkål, paprika och cremé fraiché

Middag: stekt köttfärs, stekt squash och bea

Till kvällen blir det en kopp grönt te och en liten bit mörkchoklad!

Det här går susen!

*pepp pepp pepp*

Galen i klänningar

Jag har fått för mig ngt just nu. Nu trivs jag så himla bra i klänningar och leggins och äntligen kan man ha stövlarna oxå. Så himla skönt och snyggt. Har en del bara enkla klänningar som man kan ha tillvardags med ngn snygg halsduk till bara. Så är man snygg och skönt klädd. Sitter och kikar lite på hemsidor efter snygga vardagsklänningar. (om någon har ngt tips så tas det gärna emot)

Vad trivs ni bäst i? Kjol eller byxor?


Hemma pyssel

Håller på att tvätta upp alla lakan som är nya och otvättade. Galet skönt att ha torktumlare och tvättmaskin i lägenheten. Så idag verkar det bli lite sånt pyssel. Måste dessutom försöka lära mig periodiska systemet och läsa några sidor i boken till imorgon. MEn det hinns nog med oxå. Kanske får lite besök idag, vem vet?!

Nu ska jag återgå till min LCHF lunch bestående av kyckling, vitkål, paprika, tomat och creme fraiché.

Snäcksjön - Easthammer

Idag blir det en liten road trip. Inte lång men kika lite på Östhammar och åka till Snäcksjön och jobba lite.


Då var månadens jobb inplanerat!

Känns skönt att veta att jag har tillräckligt med timmar för att klara mig den här månaden. eller, ja nästa blir det ju. En hel del helg. Men det behövs oxå, det blir några kronor extra. Och mig gör det inget att jobba helg just nu.

Sen är jag nästan övertygad om att det kommer komma mer jobb. Det brukar det alltid göra. Jag som har så nära till jobbet blir ofta inringd med kort varsel. Just nu känns det bara skönt att jobba för då får jag timmarna att gå.

Just nu sitter jag och väntar på att min tvättmaskin ska bli klar så jag kan släng in den i torktumlaren så jag får det lite varmare här hemma. Haha, är för snål för att slå på elementen, men är van att bo i en lägenhet som är bra mkt varmare. Men det blir nog bra iaf. Det finns ju raggsockor och filtar. Eller ngt. Haha.


Lite till bilder








Jag har överlevt

Jag har överlevt första natten, det gick bra och sova och vaknade bara någon gång. Så det kändes skönt. Har kört Lovisa till Östhammar en sväng. Nu kröp jag ner i sängen igen, hade ju ändå inget bättre för mig att göra. Men har morgonsol precis vid den är tiden på min kudde, så längre sovmornar än såhär lär det ju inte bli innan jag skaffat mig en gardin. Men sängen är iaf riktigt skön och stor! (får faktsikt plats med någon på sidan om oxå, haha. Fast det lär väl inte hända det här århundrandet känns det som) Nu väntar jag på att pappa ska ringa, då kommer han med lite saker och vi ska hämta min skänk (stavning?!) hos martin. Sen ska jag lämna tillbaka nyckeln och så, så idag kommer bli en lite halvtung dag.

Men jag har MIN EGEN lägenhet nu iaf!

Första natten

Första natten i lägenheten, undrar hur det här kommer gå, det går säkert bra. Men vissa saker snurrar runt runt i huvudet. Men det ska gå! Det här är så det ska vara!

Regn och rusk dag

Verkar det som att bli idag. Är inte sugen alls på att jobba, men det går säkert bra! Kommer bli galet blöt när jag går till jobbet. Hoppas på att det inte regnar i eftermiddag då det ska packas och flyttas lite till. Börjar ändå kännas rätt skönt att få sitt eget även fast det gör ont att lämna allt som varit. Visst, jag vill inte att det ska bli som förr heller. Men allt kommer lösa sig med tiden. Nu har jag mitt eget kryp in och det kommer bli bra!

Början till ett hem








Kan inte dygnet ha flera timmar?

Jag hinner inte med! Hinner ingenting! Meningen var att jag skulle vara ledig 11,15-16 nu blir det ledigt 11,15-13,45 istället. Helt galen personalkris! Och imorogn blir det jobb oxå. Var tvungen att avboka läkarbesöket och lite så. Flytta?! Ja när ska jag hinna det då?! Inte just nu i vilket fall. Måste ägna dom här lediga timmarna till vila. Annars orkar jag inte. Dessutom ikväll är det endast jag som ger läkemedel innan middagen och lite så. Men allt går bara man vill! Kommer dock vara slut ikväll då jag redan jobbat ett pass på morgonen. Men det gick så fort så jag knappt han blinka.

Ni får ha överseende med att jag arbetar mkt just nu så bloggen blir lite lidande ändå! Men lovar bilder på nya lägenheten!

Fullt upp

Det börjar ta sig lite i lägenheten! Bilder kanske kommer upp under morgondagen! Nu blir det till att sussa ett par timmar. Jobb imorgon igen!

Frukosten avklarad

Om ca 40 minuter kommer jenny och hämtar upp mig. Då blir det IKEA och shoppa säng!


RSS 2.0